Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
људи не заваравајте се безвезе, свакако је кул играти системе да будеш у плусу стално ал то је много времена а ни за шта, уствари да, добијеш ти ал саћу да вам објасним колко и шта.
поента код оног са дуплирањем је да играш на један тим константно Х јер је квота три. Дуплирањем улога ти повећаваш наредни добитак и онда кад падне Х ти си у добитнку једну половину улога. пошто си дупло више пара уложио до тад. Значи то ти исто ко да си погодио квоту 1.5, само што овде као имаш сигурно једном бар погођену квоту 3, која ће ако имаш пара да пратиш док не падне, једном у животу дати неку кинту.
Код овог фибоначија не знам коју квоту треба јурити ал ако је то опет Х са којим једино можеш бити сигуран у добитак, добитак је још смешнији. На деветом кораку примера ради, ако крећеш с једним еуром, на уложених 88 евра добијаш 102 што је признаћете смешно, а траје девет недеља јер мораш да пратиш само један тим. То можда може да ради ако си дужан зеленашима милион евра па да покријеш камату.. На претходном кораку тачније осмом улог ти је 54 а добијаш 63. А да не играш сигурно само један тим и само икс на њега него да играш константно неко везивање текми за квоту 5 онда само луд човек би дуплиро улог или игро фибоначија :)
Тако да много времена треба а за нас који овде играмо свакако је много да нам почетни улог буде сома динара. тако да оно :)
баталите се фибоначија, мој вам је савет осим ако немате тенденцију да зарадите 14 евра за 9 недеља :)
Cuo sam ja za lika koji je jurio X Sevilju pre par sezone, kada nije imala X do fazon poslednjeg kola, a mozda ni tada. Mozete da zamislite kako je zavrsio... :D
Primer: Igras svaki dan dve utrakmice 1.85. To je 3.4225. Recimo da dobijas svaki treci dan ( sto je prilicno malo, posto sto vise pucas, sledeci dobitak ti je veci ) po 300 dinara.
9 nedelja 7 dana = 63 dana. Svaki treci neka je dobitan, to je 21 dobitan dan.
21300=6300.
To je u sustini neki minimalac.
Veceras bi moglo Dalas - Bruklin manje od 198.5, i mozda 1. osim toga nista.
Испратио сам ово, иако сам помислио "зар нису Кингси ошурили сад скоро неке са 40 разлике". Тако ми и треба кад играм против њих.
sakramento je fina ekipica...a ne najgora kao sto neki pricaju...najgori je N. Orleans :)) Pogodise par trojki zadnja 3 minuta, i naravno faulovi nad dzordanom...dobitna formula...
Veceras San Antonio 203,5 +
99%
A od tenisa, hantuchova, muguruza, radwanska, robson, soler-espinosa, vekic, ukupna kvota oko 4-5
@dzanki moze Dallas kec i manje poena 2,96 i probati OKC 2,25 sa Memfisom.
@ Ibro jbg pali Klipsi,usao je Wesbruk.
Tesko je igrati fibonacija i martingejl, mozda neku verziju SiMove igre...
Meni je Westbrook prošao manje. To kod vas bilo 24.5? Bilo ponuđeno 25.5 i digli kvotu na 1.95 a on dao 25 :)
Ја ставих 300 ђунти на ово из 2 у 1.
Da u maxu na 24,5 i mislim u socceru al nisam siguran.
Prati li iko ovaj američki hokej, može li se tu uzeti neka kinta
nemoj tu oklahomu, muka mi kad ih vidim...govnari...jos se ibaka povredio protiv sakramenta, ne zna se dal ce igrati...
Opet stavio 550 kinti, ovaj put na SA i GS preko poena. Presmešna je granica.
kmb 2&3+
1.52
Kazakhstan - Germany
kmb 2&3+
1.38
Luxembourg - Azerbaijan
ki 2
2.05
Moldova - Montenegro
ki 2
1.60
Spain - Finland
1-1
1.30
Ово планирам да пустим за квалификације, квота око 9. За рецимо 500 дин..можда и 1000дин.
Zasto igras na velesilu Azerbejdzan? Ja mislim da cu tu gadjati keca. Luxemburg uopste nije smesan kao u nekoliko prethodnih ciklusa..
Dve dobre kvote od mene koje mislim da bi mogle da ulete su
Hrvatska - Srbija 3+ 2.15 i Rumunija - Madjarska 3+ 2.1
I za nase valjda probati drugo poluvreme 2+ ili 2GG.
Не знам, некако ми Азејберџан дође сигурица...а кад тако нешто оценим на прву, обично будем у праву.
Од свих текми мени је једино Црна Гора некако несигурна.
Dogovorio sam se sa jaranima da kad budemo gledali tekmu da svako od nas da po 2-3km i da stavimo na naše. Trenutno je kvota 5.5 na naše a kontam da će u petak možda i biti veća. Pa znači ako naši dobiju biće veselo :) Petak, ne gine mi da se napijem ko stoka pa dobili naši ili ne nego mi samo rano početi piti u 6.
Kipa - Svajcarska 2 1.55
Po meni je to dosta sigurno.