Prodje mi totenhem i zenit iz x-2 odigrao u petak i skroz zaboravio na njega danas ispratih polako,na 50 din uzeo 1200,nije neka para ali nije ni lose ,isplatio sam tiket tako da nema slike a ni linka oprosticete mi .
Dobro, po mom skromnom misljenju smo treci favoriti.. A s obzirom da niko vise nema pravo na gresku, mozda nas ukenja pa ruje ispadnu ranije..
Podrzavam predlog, rizik se definitivno isplati :)
E, pa, hvala sa lepim željama, ali sad vidim da sam se zajebao:
Velez nikada nece dati gol u prvom, a zatim u drugom. A, što je najgore, možda uopšte neće dati gol.
Данас први пут играо онај грчки кино у моцарту лоло. http://www.mozzartsport.com/korporativne-vesti/grcki-kino-nova-igra-u-mozzartu-sreca-se-pise-brojevima Интересантна ствар, прва два пута уплатио по 50 динара са ортаком на 2 и 4 броја. Пушиона. Затим смо играли одвојено и ја узмем два пута за редом 412 динара, уплата 110, али на 1 број, јер ми победа на два делује веома тешко. Трећи сам испушио и баталио. Шта мислите о овоме? Чиста срећа је у питању наравно, али може ли неки математичар да срачуна ко ту може и колике су шансе да се добије?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Skrletnik čije je to?
Tvoje?
Prodje mi totenhem i zenit iz x-2 odigrao u petak i skroz zaboravio na njega danas ispratih polako,na 50 din uzeo 1200,nije neka para ali nije ni lose ,isplatio sam tiket tako da nema slike a ni linka oprosticete mi .
Bravo Armine, evo ti ga link, postavio si ranije. :D
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-1129388-1120
Zaboravih da sam stavljao i za petak ,hvala ks037 :)
Armine imas pivo od mene, ako se sretnemo nekad, ispratih sve, dobar sam 4000. Zamalo sva tri da dodju
Лепо сам се издуплао данас:
Рома 2+
ПСЖ 2+
Бешикташ 2+
2,18
и
СИти 2+
Милан 2+
ПСВ 2+
Бриж 2+
2,31
Имао сам и још један тикет који је зајебо ајакс
Коринтијанс 1Х
АЈакс даје гол
Интер даје гол
@Raze Jbg malo je falilo :) Hvala sto si ispratio.
Za sutra jedan ciganski ali jebiga:
atletiko-osasuna H1
malaga-almeria 3+
aston vila-totenhem x2
swindon-celzi 2
fulam-everton x2
hul-hadersfield 1x
minhen-dortmund 2
barselona-sosijedad 1i3+
ukupna kvota:17
Jos jedan:
udineze-djenova PiK(poluvreme ili kraj) X
sautempton-bristol siti PiK x
city-wigan H1
marsej-st etjen ppx
kvota:13,3
I ovo:
dortmund 2
st galen w1
everton x2
totenhem x2
atletiko madrid h1
malaga 3+
celzi 2
cska 1
lion x2
psg 2
basel x2
milan x2
napoli 1
roma x2
valencia x2
hacken-syrianska 1
spartak moskva 1
kvota:200
4. edit:
marsej-st etjen ppx
aston vila-totenhem ppx
fulam-everton ppx
kvota:9,5
Квота да наши одбојкаши освајају такмичење је 15. Па ко воли...ја ћу сомачу да испоштујем наше.
Tesko brate, idemo na zabare u cetvrtfinalu..a i ako njih prodjemo, tu su ruje..
Jaci su od nas, a nasi i ne igraju nesto specijalno,stavise..
Патриотски брате, свакако ћу навијати за њих а квота је и више него добра...
На Русе је само 2 :)
Dobro, po mom skromnom misljenju smo treci favoriti.. A s obzirom da niko vise nema pravo na gresku, mozda nas ukenja pa ruje ispadnu ranije..
Podrzavam predlog, rizik se definitivno isplati :)
Koliko se igra utakmica u ovom engleskom liga kupu? Kuci i u gostima ili samo jedna?
Mislim da je samo jedna. ima produzetaka i penala
Super. Hvala.
Tek u polu finalu se menja.
Odigrao sam nešto pred zatvaranje, ne bi tebalo da prođe:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4671881-1120
Ova tri prođoše, srećno sa preostalima.
E, pa, hvala sa lepim željama, ali sad vidim da sam se zajebao:
Velez nikada nece dati gol u prvom, a zatim u drugom. A, što je najgore, možda uopšte neće dati gol.
Данас први пут играо онај грчки кино у моцарту лоло. http://www.mozzartsport.com/korporativne-vesti/grcki-kino-nova-igra-u-mozzartu-sreca-se-pise-brojevima
Интересантна ствар, прва два пута уплатио по 50 динара са ортаком на 2 и 4 броја. Пушиона. Затим смо играли одвојено и ја узмем два пута за редом 412 динара, уплата 110, али на 1 број, јер ми победа на два делује веома тешко. Трећи сам испушио и баталио. Шта мислите о овоме? Чиста срећа је у питању наравно, али може ли неки математичар да срачуна ко ту може и колике су шансе да се добије?