Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Igram ja ponekad kino, nije lose za razbibrigu. Moze da se pogode dva broja, tri vec malo teze. Pa ima 80 brojeva a 20 se izvlaci pa racunaj. A cesto se neki brojevi ponavljaju, npr 14,17,12,79,44. Mislim nema veze, mogu da nikada ne dodju ali ja sam neki put uzeo pare na 12,44. A ima sad i onaj virtual fudbal, ja kad sam video pomislio sam koji debil treba da budes da bi ono igrao ali nije lose za razbibrigu. Bacis 200 dinara na kvotu oko dva i sve sto dobijes opet igras i ako tri puta zaredom dobijes mozes da budes dobar oko 1500 dinara. A obicno dolazi realno dosta, mada ponekad zaredi lose. I nije lose da se igra na vise od 2,5 gola. Imadoh neku dojavu al nisam bio pri netu da postavim.iz dva u jedan. Sad je poluvreme pa ako neko hoce nek sibne pvt da mu kazem pa nek isprati uzivo da bude kec.
Bacio sam pogled na taj kino, igrao nisam nikada...
Nema sta da racunas, kladionica ce namestiti da ona uvek bude na dobitku, to je sigurno. Kao kad igraju dva tenisera koja imaju istu sansu da dobiju mec, i na jednog i na drugog ce kvota biti 1.85, umesto po 2, tako je i ovde, verovatno.
Mozda se nesto moze proracunati preko zakona velikih brojeva, tj da u velikom broju izvlacenja svi brojevi budu izvuceni priblizno podjednak broj puta, ali i to je igra na srecu jer svako izvlacenje je dogadjaj za sebe i svaki broj ima jednaku sansu da bude izvucen, a kvota ce biti manja od one koja bi trebala biti, jer kladionica mora da bude na dobitku.
Dortmund sa prvim timom ne moze da ga utera ovim jadnicima jebote.
West Hem 1
Hull 1
Chelsea 2
City 1
Atl.Madrid 1
Southempton 1
---------------------
11,38
Nemački kup... svi favoriti bi trebalo da pobede, tamo nema kalkulisanja..
malaga 1
Одигро сам ја једном тај кино из зајебанције,чисто да видим јел ме оће срећа, кад оно добих из првог пута, погодио 2 броја на 30 кинти, 420 сам добио чини ми се. Од тад ме није хтело неких 5 пута па сам баталио, намештено је и то као и оне трке керова и тај виртуелни фудбал :)
pusi kurac dortmunde
Како може кино да буде намештаљка.
Pa normalno da je namesteno i da ne moze kladionica da bude na gubitku ali isto tako mora nekome i da da ponesto, pa ako se tvoji brojevi pogode tada kada daje mozes da dobijes.
Milose, jel proslo ono?
Nema veze, pokušavaću zauvek:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4806578-1121
Добро ајде како намештају? Наравно да су "наместили" да буду на добитку, математички је немогуће да не буде, али опет није то намештаљка као на кучкама, већ је шанса да убодеш два броја од 80, плус 20 који се бирају од тих 80 је веома мала. Са друге стране 1 од 20 је већ, мало реалније.
Ljakse ispratio sam tiket onaj k'o da je moj... Glupi Argentinci. :|
По фејсу круже приче како је меч намештен, како су се два тима договорила да ови пусте ове и како 100% долази, па реко да поделим са вама.
Србија Куп : Напредак - Јавор 1 2.25 у Моцарту
Није нека квота, али може да послужи.
za danas
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-7217328-1121
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-2344593-1121
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-5343958-1121
Al mi ga utero Hofenhajm juče. Samo me on srušio na jednom tiketu, kvota 40. Majke im ga nabijem pa nisu mogli da daju jedan gol u regularnom delu a u produžetku stavili 3 komada. Slepci.
Onaj od juče mi prošao... ko je ispratio - ispratio. Ovo je za danas :
Man.Jun 1x
Newcastle 1
Psg 2
Monaco 1
Napoli 1
Cska 1
Real M. 2
Napredak 1 (pala kvota, pa aj da poslušam nowhera96)
---------------
15,28
Danas:
Kvota 7.58
Fiks dana bio spartak rezultat kaze 3:2 ali bila je sigurica samo takva da sam imao kinte singlirao bih ,stavio sam ga na sva 3 videcemo dal ce da udje nesto.