Fiks dana bio spartak rezultat kaze 3:2 ali bila je sigurica samo takva da sam imao kinte singlirao bih ,stavio sam ga na sva 3 videcemo dal ce da udje nesto.
Pa ono je neverovatno... Još ja zaboravim idiot da je PSŽ izgubio bod protiv Ažaksioa jer im brani nerealni Očoa... Nek ide u Mančester štakurac brani tamo bre...
Ne znam koja je mogla da bude, nije baš bilo nekih čudnih rezultata, tj. dobrih kvota koliko vidim.
Utešio me Svonsi, boli ih rac za kup, tako da nisam pao samo na Lion mrtvi.
Прошло, прошло.
Изједначио био Јавор у 90-ом, усерски нешто вероватно, па су морали да их пусте да дају гол,и после Напретковог гола судија свирао крај одма лоло :)
Nisam te baš razumeo...
Nema moj komentar veze sa tvojim, samo sam izneo misljenje :D
A vezano za tvoj tiket trebalo bi sve da prodje,srecno!
Hvala. :)
Ukapirao sam da nema veze sa mnom, nego nisam razumeo ovaj deo
Je l' misliš na ona tri tiketa sa prošle strane ili...?
da da :)
JEBENI SENEGALSKI ROBOVI JEBENI LION MRŠUKURAC BRE!
Pa ono je neverovatno... Još ja zaboravim idiot da je PSŽ izgubio bod protiv Ažaksioa jer im brani nerealni Očoa... Nek ide u Mančester štakurac brani tamo bre...
JEBENI CSKA!
Tako se izgovara to?
Ui. I da, nisam igrao to, al' ne verujem kako CSKA nije dao gol.
Gledao sam.
Teren: Oranica
Taktika domacih: Doci do 16 i onda jednostavno dati loptu crncima iz Anzija
Taktika gostiju: 11 igraca u kaznenom.
Jebem ti CSKA da ti jebem 22 suta 77% poseda i gol ne mogu da uguraju sve pade danas:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-2344593-1121
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-5343958-1121
jel prosla ona dojava sto je neko ovde pisao, nas fudbal?
prosla
jebote bog nikad ne odigram :( aukurac
Ne znam koja je mogla da bude, nije baš bilo nekih čudnih rezultata, tj. dobrih kvota koliko vidim.
Utešio me Svonsi, boli ih rac za kup, tako da nisam pao samo na Lion mrtvi.
Napredak 1 je bila dojava kvota oko 2,2 ali je pala na 1,9
Dobra kvota, al' to sam mogao i bez dojave da pretpostavim, ali sam izbegao potpuno domaći kup.
Прошло, прошло.
Изједначио био Јавор у 90-ом, усерски нешто вероватно, па су морали да их пусте да дају гол,и после Напретковог гола судија свирао крај одма лоло :)
Pao na Milan za 4k sinoć, taman daju dva gola u 90 i 91, i ja se ponadam da ide i četvrti, al kurčina
Danas sve pare Inter-Fiorentina 4+
Navodno Monpelje 3za3 igra. Kvota 2.15.
Ko voli nek izvoli.