Кладионица

1. E je*em ti kladionicu, kad je došlo vreme i englezi da mute

2. Benfika 1
    Genk 2+
    Barsa 2
    Real 1
    Bazel 1

4e

Frankfur 1
    Napoli 2
    Ajaks 2-3
    Psv x2
    Alesund 1
    Nica 1
    1e

3. bacice me brann, jebem im mamu norvesku.

4. A u kurac, i mene obori.
    Daj bar na još jednu da padnem, nemoj to da mi radiš

5. sedam dana čekam mančester šugavi i ukopa me jebem dabogda namještali cvjeće na grobovima rođene djece majku im jebem

6. да почне неко с предлозима за данас? што је квота на лацио 2 против сасула у гостима? нема смисла. на рому кец и 2-3? удинезе двојка, 2.7!

7. Ja odigro na Inter dvojku, kvota je 2.00

8. Šta je ovo na Inter ?
    sns ki2Vpp2

9. Полувреме или крај двојка

10. Иначе, овај тип за Звезду је назовите дојава коју је поставио исти онај који је поставио кеца на Напредак пре неки дан ако се сећате.
    Он је реко 2уг2+, да је 100% сигурно, квота у моцарту је 1.9 ,сад,да ли је пала квота то не знам,кад сам ја гледао била је 1.9
    Ја сам ставио 2-3, јер ако буде 2+ ово ми се више исплати,а не верујем да ће доћи више од 3 гола у другом полувремену.

11. Mlogo se smorim kad moram da igram ovakve tikete. Da sam bar jedan onaj ludački rokn'o, pa da mi bude lakše...
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830339600151&pin=7473

12. Од наредног викенда би могло да се јури Арсенал на контру, да губе или нерешено. ДОста су побеђивали мислим да мора да пукну кад тад

13. Фала курцу, даде га овај Интер више, само да остане овако и Интер и Лацио

14. тачно сам знао да ћеш да измалеришеш за лацио, ево пиљим и чекам да сасуло да гол, и ево га. пуши курац!

хаха, а ево и интер. који си баксуз јеботе. :Д

15. I Kaljari ga dade.....

16. лолололо значи не верујем, шјеее јебем ти ја овај фудбал ...