Кладионица

1. и вечито је она прича "ко игра на лацио паре је бацио" и ја увек једем говна. и још га везујем са неким иксевима, а фалабогу све ове луде квоте хватам. јеб'о вас тоти у дупе небоплавичасто, говна.

2. Исто. Увек кад сам играо на њих сјебали су ме, не знам што их форсирам толико

3. JEBEM MAMU MRTVOM INTERU, PA PUŠITE MI KURAC GOVNA PRODANA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

4. tačno ću prestati da se kladim

5. и ливерпул стерам им га мајци, знао сам да сам јео говна са 2-3 гола. а могло је да дође. сад су нашли... говнари. ал' добро, у'ватио сам на другом тикету гг3+ на војводина - партизан, то је нека утеха, још имам живих тикета, идемо!

6. Srećom danas me kiša omela u klađenju. Šta reći za mrtvi Lacio, pa taj isti Sasuolo je primio 7 komada od prosečnog Intera...

7. Larry Underwood
    prosečnog Intera...

MRTVOG JEBENOG INTERA MAMU MU JEBEM MRTVU INTERU

8. BRAUNŠVAJGE JEBEM LI VAM PLEME.. MRŠ U CVAJTU PA TAMO SMRDITE.. JEDAN JEDINI GOL NISU MOGLI DA UMULJAJU
    I SAD JA UMESTO STOTKE DOBI CENERA
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-1847808-1122

EDIT: Taj isti Sasulo je odikso sa Napolijem.

9. Ето, прође и ова друга ''дојава''
    Изгледа да човек стварно има те дојаве из Србије како каже

10. Meh, nisu to dojave, neko dobri tipovi.

11. има курац.
    едит: добри типови да, о дојави нема говора. ТО РОМО У КУРАЦ ТЕ ЉУБИМ. пишам по оном лацију усраном.

12. Лери, не може да буде добар тип кец,двојка на неку екипу, која после примљеног гола у 93ем минуту одма у следећем нападу да гол за победу и судија свира крај одма :) и плус што су то екипе из Србије

едит : капирам и ја да не постоје ти курчеви те дојаве бла трућ, само кажем да човек или има те дојаве, или се изгледа баш разуме у ове наше лиге, и да га треба пратити, ја ћу да поделим са вама кад избаци неки тип из наше лиге, па ако хоћете ви га турите на тикет :)

13. Pazi Nouver, sve to stoji, ali do sada (ako sam dobro ispratio) behu tipovi na Napredak (1.9) i Zvezdu golovi (1.9). Ako je bilo nešto fazon 2-1, 1-X, 7+ itd. onda kul.
    Podeli za svaki slučaj, valja ispratiti za neku sitnu kintu, ali dojave NE POSTOJE i tačka.
    Zapravo, da ne budem baš isključiv, postoje ali onaj ko ima pravu dojavu se sigurno neće cimati da je prodaje, već će staviti sve što ima i opariti se.

14. Постоје дојаве. Пар пута и јесам узео фине паре на дојаву кад сам био сигуран. Једном, баш се сећам, на младост апатин, да дају два гола у првом полувремену, квота била око 7 нешто. углавном до мене стигну наше друголигашке. прошле сезоне сам остављао црногорце неке овде, х је био, ал' вајдица и то, 'иљаду на квоту 3, ко не би уз'о 20е за џ.
    а риха је оставио овде једном прелаз 1-х, или 2-х, италијанску другу. још не могу себи да прежалим што нисам на време видео.
    ал' ово што ноувер оставља нису дојаве. можда за звезду изанализиран тип. ал' и то је дошло случајно, није морало. за напредак океј, за њу већ верујем.

данас било да је слобода кец, да им је раднички дужан неке бодове од прошле сезоне кад су их пустили да би остали у лиги, и стварно дође. нисам 'тео да делим, нисам био сигуран, рекли ми. вез'о са неким глупостима, сад чекам монако на том, а рома ме фино повади на другом.

и да, поч'о сам да гађам змијуге, данас забо 21 пар од 28. идемо!

15. Šaznam... Takve stvari kao ti Italijani se vrlo vrlo retko događaju... A opet, taj Apatin, ti dugovi itd. opet nisu čiste dojave, nego više realne (dobre) procene.
    Srećno, vidim da Monako kilavi.

16. ма рачунам кад баци и родригеза у шпиц биће добро, биће један три! таман да имам нешто на картици за ЛШ сад.

17. Odigram tiket gde je ukupna kvota 4 i nešto i od 6 tekmi prođu mi 2. trolololololo
    Tako mi i treba kad igram kao pizdurina ona bugarska. Ocad samo zajebane kvote.

18. E glupi Monako... Voleo bih Marsej da se popiša i po njima i po PSŽ-u.

19. јеб'о монако, извукла ме рома, после бацио 50 динара за неки вечерњи тикет спрдње ради, бока јуниорс 1&т12+, атлетико м. 1&т12+ и интернасионал гг3+ и оно улете нешто усрано на крају, квота 10. јутрос поглед'о случајно, видим већи рачун за 500 динара, до јаја! то таман да стучем данас на нешто, а сутра се коцкамо, ЛШ!

фиорентина, евертон, малме и?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.