Кладионица

1. Čisto da te namami... Biće kec, ali ćeš da muda pojedeš za tih 1.30, fazon 2:1 jedva. Tako je i Milan protiv Barse imao 11 u gostima, a oko 5 kod kuće ako me sećanje služi.

2. rado bih voleo da sam pogodio fjoru,al nisam :)
    ne znam ,da li se tripujem,al ja koliko se secam,nikada u poljskoj ligi nije bilo mnogo golova,a sada ima.dobre su kvote.

3. Ja cu danas staviti jaci ulog na:
    Zenit 1
    Dortmund 1
    Celzi 2

Kvota 2.7

4. ко фали милану, сем ел шашавија? игра л' балотели, робињо? инзаги, неста, пирло, костакурта и дида верујем да нису у комбинацији за вечерас, јок?
    озбиљно питам.
    аха, сад сам видео, кака (стандардно), пацини и ел шарави. а ајаксу не игра кркић. па двојка онда к'о кућа, још квота 2.7, јебемти. вежем из икса у два милан и из икса у два челзи и доста. ту су паре.

5. Evo ovo moje, kao sto rekoh... https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-6940306-1123 trebalo bi da dodje, jer sve ekipe na koje sam igrao su izgubile u prvom kolu, ako sad ne dobiju, nemaju bas puno vremena da se izvuku.

6. Šeko, ti si baš siguran u Porto - Atletiko 3+?

Radmilo, može Milan komotno i iz dvojke, Ajaks je u kurcu, tako da nemoj neke veće pare da stavljaš za svaki slučaj.

7. ks037, i ja sam te prve dve stavio i Juve sutra keca na veći ulog, još juče uplatio, kvota 2.03

8. ja mislim da milan dobija ajaks.ajaks je go kurac,a milanu se vracaju baloteli i montolivo.dobra kvota.
    nije losa ideja da dodje celsi iz x

9. Makaronac, taj tvoj je jos bolji (sigurniji), Juve mora da dobije. Ja nisam ni gledao sutrasnju ponudu, ako ovo prodje verovatno cu staviti pare na Juve i na jos neku.

10. ks, meni se samo Dortmund ne svidja. Zbog silnih suspenzija, mala je kvota za takav "rizik".

11. Ovo igram u singlu:

Barca daje 3+ @2.25
    Ajax - Milan GG3+ @2.15
    Steaua - Chelsea NG @1.95
    Porto X @3.25

I ovaj jedan za minimalan ulog, cisto da se sprdam malo:

Basel - Shalke 4+
    Arsenal ppX
    Ajax daje 2+
    Barca dupla pobeda

Ukupna kvota 36

I ovo cu, iako premasujem budzet i rizikujem da ostanem go i bos

Neymar daje 2+ golova @4.0

Nema Mesija, tako da ce imati vise slobode. Ne volim ovo govance, al trenutno je prva opcija u napadu, a uz to se Celtic raspada i ocekujem da im Barca uvali bar 4 komada..

12. Jeste, to si u pravu, ali ja verujem Borusiji, tako da sam taj par stavio mozda i navijacki pomalo.

13. Borusiju večeras vodi naš Željko :)

14. Glavno mi je da pogodim 2 singla, cisto da budem oko nule. Valjda cu uspeti bar 2 od 5 da pogodim.
    Od tiketa ne ocekujem nista,samo sam ispostovao neke osecaje.

15. Kolika je kvota da Nejmar daje bar jedan gol?

16. porto -atletiko x
    bazel-salke 3+
    ajaks milan 2 ili 2-2
    steaua-celsi x-2
    arsenal-napoli 3+
    165 kvota u mozzartu.mozda jer sam alav dodam jos neku.kontam da ce biti veca kvota u zero betu na tekme,tamo cu igrati.

17. E ovako sam igrao danas:
    1)
    Ajax-Milan x-2
    Arsenal-Napoli 1
    Seltik-Barsa 2
    Borusija-Marsej 1
    Steaua-Čelsi 2
    ________
    Kvota: 43

2)
    Ajax-Milan gg3+
    Arsenal-Napoli gg3+
    Borusija-Marsej 0-2
    Porto-Atl. Madrid gg
    Steaua-Čelsi 0-2
    ________
    Kvota 32.6

18. Kakve su cave ovi u Mocartu, spustili Porto - Atletiko X na 2.90

Verovatno ću ovo da stavim:

Milan 2
    Čelsi 2
    Arsenal 1 & T1 2+
    Porto 1X

Kvota 14.18

Mada se dvoumim za Arsenal.

19. ks037
    Kolika je kvota da Nejmar daje bar jedan gol?

1.8

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.