Čisto da te namami... Biće kec, ali ćeš da muda pojedeš za tih 1.30, fazon 2:1 jedva. Tako je i Milan protiv Barse imao 11 u gostima, a oko 5 kod kuće ako me sećanje služi.
rado bih voleo da sam pogodio fjoru,al nisam :)
ne znam ,da li se tripujem,al ja koliko se secam,nikada u poljskoj ligi nije bilo mnogo golova,a sada ima.dobre su kvote.
ко фали милану, сем ел шашавија? игра л' балотели, робињо? инзаги, неста, пирло, костакурта и дида верујем да нису у комбинацији за вечерас, јок?
озбиљно питам.
аха, сад сам видео, кака (стандардно), пацини и ел шарави. а ајаксу не игра кркић. па двојка онда к'о кућа, још квота 2.7, јебемти. вежем из икса у два милан и из икса у два челзи и доста. ту су паре.
Makaronac, taj tvoj je jos bolji (sigurniji), Juve mora da dobije. Ja nisam ni gledao sutrasnju ponudu, ako ovo prodje verovatno cu staviti pare na Juve i na jos neku.
Barca daje 3+ @2.25
Ajax - Milan GG3+ @2.15
Steaua - Chelsea NG @1.95
Porto X @3.25
I ovaj jedan za minimalan ulog, cisto da se sprdam malo:
Basel - Shalke 4+
Arsenal ppX
Ajax daje 2+
Barca dupla pobeda
Ukupna kvota 36
I ovo cu, iako premasujem budzet i rizikujem da ostanem go i bos
Neymar daje 2+ golova @4.0
Nema Mesija, tako da ce imati vise slobode. Ne volim ovo govance, al trenutno je prva opcija u napadu, a uz to se Celtic raspada i ocekujem da im Barca uvali bar 4 komada..
Glavno mi je da pogodim 2 singla, cisto da budem oko nule. Valjda cu uspeti bar 2 od 5 da pogodim.
Od tiketa ne ocekujem nista,samo sam ispostovao neke osecaje.
porto -atletiko x
bazel-salke 3+
ajaks milan 2 ili 2-2
steaua-celsi x-2
arsenal-napoli 3+
165 kvota u mozzartu.mozda jer sam alav dodam jos neku.kontam da ce biti veca kvota u zero betu na tekme,tamo cu igrati.
Čisto da te namami... Biće kec, ali ćeš da muda pojedeš za tih 1.30, fazon 2:1 jedva. Tako je i Milan protiv Barse imao 11 u gostima, a oko 5 kod kuće ako me sećanje služi.
rado bih voleo da sam pogodio fjoru,al nisam :)
ne znam ,da li se tripujem,al ja koliko se secam,nikada u poljskoj ligi nije bilo mnogo golova,a sada ima.dobre su kvote.
http://img560.imageshack.us/img560/6718/secd.png
ili
http://i.imgur.com/islcMm4.png
?
Ja cu danas staviti jaci ulog na:
Zenit 1
Dortmund 1
Celzi 2
Kvota 2.7
ко фали милану, сем ел шашавија? игра л' балотели, робињо? инзаги, неста, пирло, костакурта и дида верујем да нису у комбинацији за вечерас, јок?
озбиљно питам.
аха, сад сам видео, кака (стандардно), пацини и ел шарави. а ајаксу не игра кркић. па двојка онда к'о кућа, још квота 2.7, јебемти. вежем из икса у два милан и из икса у два челзи и доста. ту су паре.
Evo ovo moje, kao sto rekoh... https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-6940306-1123 trebalo bi da dodje, jer sve ekipe na koje sam igrao su izgubile u prvom kolu, ako sad ne dobiju, nemaju bas puno vremena da se izvuku.
Šeko, ti si baš siguran u Porto - Atletiko 3+?
Radmilo, može Milan komotno i iz dvojke, Ajaks je u kurcu, tako da nemoj neke veće pare da stavljaš za svaki slučaj.
ks037, i ja sam te prve dve stavio i Juve sutra keca na veći ulog, još juče uplatio, kvota 2.03
ja mislim da milan dobija ajaks.ajaks je go kurac,a milanu se vracaju baloteli i montolivo.dobra kvota.
nije losa ideja da dodje celsi iz x
Makaronac, taj tvoj je jos bolji (sigurniji), Juve mora da dobije. Ja nisam ni gledao sutrasnju ponudu, ako ovo prodje verovatno cu staviti pare na Juve i na jos neku.
ks, meni se samo Dortmund ne svidja. Zbog silnih suspenzija, mala je kvota za takav "rizik".
Ovo igram u singlu:
Ajax - Milan GG3+ @2.15
Steaua - Chelsea NG @1.95
Porto X @3.25
I ovaj jedan za minimalan ulog, cisto da se sprdam malo:
Arsenal ppX
Ajax daje 2+
Barca dupla pobeda
Ukupna kvota 36
I ovo cu, iako premasujem budzet i rizikujem da ostanem go i bos
Nema Mesija, tako da ce imati vise slobode. Ne volim ovo govance, al trenutno je prva opcija u napadu, a uz to se Celtic raspada i ocekujem da im Barca uvali bar 4 komada..
Jeste, to si u pravu, ali ja verujem Borusiji, tako da sam taj par stavio mozda i navijacki pomalo.
Borusiju večeras vodi naš Željko :)
Glavno mi je da pogodim 2 singla, cisto da budem oko nule. Valjda cu uspeti bar 2 od 5 da pogodim.
Od tiketa ne ocekujem nista,samo sam ispostovao neke osecaje.
Kolika je kvota da Nejmar daje bar jedan gol?
porto -atletiko x
bazel-salke 3+
ajaks milan 2 ili 2-2
steaua-celsi x-2
arsenal-napoli 3+
165 kvota u mozzartu.mozda jer sam alav dodam jos neku.kontam da ce biti veca kvota u zero betu na tekme,tamo cu igrati.
E ovako sam igrao danas:
1)
Ajax-Milan x-2
Arsenal-Napoli 1
Seltik-Barsa 2
Borusija-Marsej 1
Steaua-Čelsi 2
________
Kvota: 43
2)
Ajax-Milan gg3+
Arsenal-Napoli gg3+
Borusija-Marsej 0-2
Porto-Atl. Madrid gg
Steaua-Čelsi 0-2
________
Kvota 32.6
Kakve su cave ovi u Mocartu, spustili Porto - Atletiko X na 2.90
Verovatno ću ovo da stavim:
Čelsi 2
Arsenal 1 & T1 2+
Porto 1X
Kvota 14.18
Mada se dvoumim za Arsenal.
Kolika je kvota da Nejmar daje bar jedan gol?
1.8