Кладионица

1. ja cu na bilbao iz x.kontam da to moze da uleti.ponedeljak je najgori za kladjenje.pun kurac iznenadjenja.

2. понедељком некако будем најближи, мало утакмица, не мораш да бијеш главу по пола сата да саставиш тикет, те да л' је било боље да си убацио нешто друго јер друго и нема, а опет оно, не очекујеш ништа од понедељка, то је као неки кладионичарски четвртак (не рачунајући кад је ЛЕ) па ако улети случајно - сјајно.

бешикташ бих пробао ја из икса у два. ал' ме не би чудило да одраде нешто 1-2, турци су то.

3. Daaaaaa bre! Ljudi, moja topla preporuka: igrajte 0-2 ako naletite na neke tekme gde vam se to čini dosta realnim, a jako je dobra kvota. Fazon prošlo kolo igrali Gou Ahed Igls i Kambur, kvota na 0-2 2.30! Ja kadarizneverov'o! Stavijo na tiket lagano. Rezultat: 0:0. Ovo kolo: Stouk - Norvič, kvota na 0-2 oko 2.40! Opet lagano prošlo. Tako da ono, kapiram da će biti još takvih nebuloznih kvota. A nije reč samo o jednoj kladži, već su jako slične kvote bile i u Milenijumu i u Mocartu.
    Elem, moji predlozi:
    Platanias - Pantrakikos x
    Lokomotiva M. - Tomsk 1&2-3
    AEL Kalonis - Atromitos 2
    Malme - Mjalbi 1&2-3
    Petrolul - Kluž x
    Fjorentina - Parma 1&2-3
    Everton - Njuka x
    Granada - Atletik Bilbao x
    Moja zajebancija:
    http://www.dodaj.rs/f/1A/10W/3f5QoaXF/ketti.png

4. играо:
    малме 1
    нордсјеланд 1х
    емполи х2
    локомотива москва 1
    бешикташ х2 и
    евертон 1.

5. ako vec pricate o 0-2.ja sada gledao lens-mec.u poslednjih 12 tekmi samo 2 dosle 3+.nema ni 4 +.stavim ja na jedan ludacki 4+.moraju valjda jednom doci 4+.u italiji kisa,mozda i ne bude golova.sve u svemu,kapiram iz x da odigram na fiorentinu.

6. Ја ћу да ватам Њуку двојку. Ценим да ће да изненаде Евертон а и квота је одлична :)

7. ako vec pricate o 0-2.ja sada gledao lens-mec.u poslednjih 12 tekmi samo 2 dosle 3+.nema ni 4 +.stavim ja na jedan ludacki 4+.moraju valjda jednom doci 4+.u italiji kisa,mozda i ne bude golova.sve u svemu,kapiram iz x da odigram na fiorentinu.

Dobro krenuli, 11. minut 0:1. :)

Nego, kako vam izgleda ovo za sutra?

Bazel 1X

Atletiko X2

Milan 2

Arsenal 3+

Kvota 8.48

8. Treba mi 1000 din za vikend, samo 1000, a imam tipa 200-300 što planiram da uložim.
    Bazel 1x
    Atletiko x2
    Kontam da Real dugo nije nakantao nekoga, pa im je vreme, moglo bi se vezati 1&4+.
    I mislim da bi Siti mogao 1x.

9. Siti ima sjajnu kvotu 1X, 1.60, mislim da Bajern nije zainteresovan toliko da kida da pobedi u Engleskoj.

10. A Siti je u dobroj formi.

11. Само да вам кажем да је Атлетику суспендован Дијего Кошта а да не играју због повреда Адријан Лопес и Марио Суарез, а Порто је подигао форму последњих мечева. Икс је ту по мени најреалнији.

12. @Blake
    Kako za 20? Meni nece ispod 50...

13. Tenk ju obožavalac for d insajd info.

14. ako vec pricate o 0-2.ja sada gledao lens-mec.u poslednjih 12 tekmi samo 2 dosle 3+.nema ni 4 +.stavim ja na jedan ludacki 4+.moraju valjda jednom doci 4+

Ladno su ušli u 4+. Nadam se da si ih singlirao.

15. како реал није накантао никог дуго? а није скоро галатасарај добио по пички, јок? ја баш мислим да сад кад се много очекује, да ће ту да буде максимално два гола. биће страшна квота, што да не пробам. и сити кец, зинат, шта курац на бајерн два квота у гостима, па није то нирнберг. манчестер ј. даје 2 (или сигурније гг3+). леверкузен исто гг3+, а што да не и х2 на сосиједад. претерали су и са 1.3 на дортмунд. х2 на марсеј, х2 на бенфику. шта курац, јеби говна букмејкерска.

16. Свака част оном ко рече Ленс 4+, капа доле

17. Prođe i Fiorentina X, bravo Sanitarac.

18. ценим да је мислио "из икса", дакле х-1. мада можда грешим. ал' је доста што је погодио ленс, лепо. тако и ја пробао са њукаслом, одавно није дошло 0-2, па подувам, шта :Д

19. http://www.rezultati.com/utakmica/QqT783PK/#detalji-utakmice

Шта кој кур..
    Не могу да верујем да је марсеј овако потцењен.
    Квоте глупе.
    Исте квоте на Зенит против Аустрије Беч, амени није логично да је такав однос снага...
    Јел има неко да зна нешто што ја не знам? Јел побијено пола Марсељеве екипе? Јесу браћа Ајев донела неку сиду неки хепатитис из Гане па сјебали пола тима, у чему је реч и зашто је квота на ОМ преко 10?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.