Кладионица

1. Imate li još neki prijedlog? U svim kladionicama koje sam sad pogledala na netu, ako se igra Debrecen mora bti najmanje 5 utakmica....Kurve....

2. Ja mislim da u Meridianu moze 3,a da Mozzart ne pravi pitanje...ustvari,mora i kod njih bar jos jedna cini mi se....Ja cu da odigram keckemet 1,Bohemians 2,i Drogedu 1...odlicne su kvote sve 3....

3. Код мене у Максбет можеш само једну

4. ja jucer igrala 12 parova i promasim jebenu celtu za 260 km... fuuuuuujjjjjjjjj

5. @Gazimudo

Ok. Nisu ti loši predlozi. Hvala. Izabrao sam za igru sledeće:

Inter Z. - Zagreb - 1
    Leće - Roma - 2
    Birmingem - VBA - 1
    Nirnberg - St. Pauli - 1

Što se tiče utakmice Metalac GM - OFK nisam se usudio čak ni vinera da odigram, a kamoli keca. Ne znam na osnovu čega tvrdiš da Metalac može da dobije tu utakmicu s obzirom da imaju svega jednu pobedu kod kuće i svega 6 postignutih i 12 primljenih golova na 15 utakmica! A OFK i ne igra baš tako loše na strani.
    Verovatno imaš dobar razlog za to?

6. Prethodni dueli ;) Pobedjivali su naizmenicno domacini,i to cak i prosle sezone kad je metalac bio jos gori.. Pametno sto si iskulirao,ove 4 gore jesu sigurnije mnogo. Mada,ako uspes da nadjes zamenu za romu,trebalo bi da je sklonis sa tiekta.. nisu u nekoj formi,tako da bas nisu za sigurica tiket ;) mada ja mislim da ce doci,cisto smanjivanje rizika.

7. Lol ljudi, Kardif je prosle sezone igrao finale plej-ofa sa Blekpulom, naravno da mogu da udju u Premijer, i to ne od ove sezone, nego oduvek.

8. evo ja da poslusam vas i idem sad da uplatim ova tri para
    keckamet -1
    inter z- 1
    jablonec -X2 (mozda odem na cistu 2 ali nisam bas toliko siguran)

9. odigraj winera ako si 80% siguran u dvojku,veca je kvota ;)

JA cu za vikend da odigram 4,5 tekmi ukupno golova 2+,i da stavim 800-1000din,bicu zadovoljan da izvucem i 3000. pa cu da pikam na tu kartu.. naravno igracu i iove sprdacke na 20 din.

10. evo jedna mala statistika od mene za večeras:
    12/11/04 2.B Minhen 1860 - Oberhausen 5-1
    24/04/05 2.B Oberhausen - Minhen 1860 0-0

09/11/08 2.B Minhen 1860 - Oberhausen 0-1
    26/04/09 2.B Oberhausen - Minhen 1860 1-1

06/12/09 2.B Oberhausen - Minhen 1860 0-1
    25/04/10 2.B Minhen 1860 - Oberhausen 2-2

17/10/10 2.B Oberhausen - Minhen 1860 0-0
    04/03/11 2.B Minhen 1860 - Oberhausen ?-?

ko želi, može da proba dvojku na oberhauzen, kvota je nešto preko 5.
    recimo samo da ne pamtim kad sam bio sigurniji u neku tako visoku kvotu, kao sad.
    bacio sam nekih 400 dinara na to, mislim da bi zaista trebalo da dođe. srećno!

11. Glupi zaprešićki Inter,eno ih gube...

12. Opala...vidi Keckemet sta radi...Ja ga igrao keca,daje 2 u prvom i i 1 i 3+... :)

13. i ja padam na inter z., ali se nekako još uvek nadam, hrvati su to...
    a kečkemet arči, svaka im čast.

14. i mene obara,odigrao sam one 4 u fixu na 100 din.. izlaz 7500..
    Valjda ce da okrenu jbm im sve..

15. i mene inter al da vidimo do kraja.
    al kacamak jebe, svaka cast gazimudo sto si nasao to :)

16. Ja sam morala da stavim još jednu, 5 utakmica uslov, i stavim Hertu pik1 i eno ih gube...

17. Jebem li ih smotane...

18. jel znate neki sajt gde mogu da vidim ko je povrdjen,ko igra itd. ali i za nize lige?Hvala

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.