Кладионица

1. Cek, jel ovaj leeds bio iz dvojke u keca ili tacan rezultat?

2. Ulete mi Milan gg u nadoknadi :)

HAahhahah, e jebo srećnika

3. HAahhahah, e jebo srećnika

A fazon, čekam samo njih, jedem se živ do 89. izgužvam tiket i bacim ga i odem da igram kanter. Sreća pa ga nisam pocepaololo

4. Ma neku siću, uplatio na 50 kinti Arsenal 1, Barsu 2, Dortmund 1, Celzi 2, Milan gg i Atletiko gg. 1120din...biće za leba i majonez :)

5. Pogodio sve utakmice čempionšipa, dvoznake igrao, 40-ak maraka. Nije neka para, ali mi drago zbog Derbija, Ipsvič na poluvremenu vodio 4-1, na kraju 4-4. :)

6. JEBAO SAM KLADIJONICOA! 560 i jedan dinar, moliću lepo. Stvarno sam postao tragično jadan. Ali jebežga. Trenutno mi je bolje i ovo da uzimam nego ništa. :P Taman za sutra da stavim na neke sigurice. E da, fala Milanu što ga je met'o onako mafijaški.

7. I opet ste cavulje, od ovih koji su prošli, ne znam da l' je jedan stavio tiket danas. Ma ni tip jedan barem.

8. greh na meni, mada nisam ni posećivao temu baš dugo, pa zaboravih

9. Mene izuzmi, ja se okladim u 2 mjeseca jednom.

10. I opet ste cavulje, od ovih koji su prošli, ne znam da l' je jedan stavio tiket danas. Ma ni tip jedan barem.

eve ti Lari, malo bolje gledaj

http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1349#post_2544996ž

Elem, jedan prođe, na drugom me obori Napoli što nije dao gol(GG3+) a na jednom Zenit
    Nije loše tolko

11. Nije to samo što sam ja puk'o a vi prošli, nekako mi je lepše kad sastavljam da komentarišemo, savetujemo itd. Prođam ja često bez tipova odavle, al' mi opet mrsko kad nas fazon trojica analiziramo kvote dva dana pred, i onda deset ljudi uveče kači dobitne.

12. колико сам срећан што сам се успавао још у 5 и преспавао сав фудбал, одиграо три тикета из спрдње по педез динара и пукао фалабогу. иначе бих пукао све с рачуна да сам остао будан, сто посто. очајно вече за клађење, очајно.
    за сутра први, овде нема анализе:
    раднички ниш х-х
    витесе х-2
    андерлехт х-х
    цска х-1

а даље...
    манчестер ј. гг3+
    сити Iгг
    леверкузен гг3+
    псж 2-3
    очекујем да пљушти.

13. Naravno da ti je djubre kad igras prelaze i ta sranja lolo
    Zveknes dva keca, stavis 500-1000 dinara i milina

14. дај два кеца за сутра да звекнем 'иљаду динара :)
    никад не могу да се одлучим у само две текме.
    ал' да нису реал и јувентус. и псж бих избегавао.

15. CSKA - Galatasaray 1
    Shakhtjor - Bayern 3+
    Siti - Šalke 1-1

mora Siti da dobije napokon. Moj za sutra, uplata 100.

16. @Larry Underwood

Prvo gledam, i nisam razumeo o čemu se radi. Vidim da sam zamenio tamo greškom i pomešao Šalke sa Benfikom, moja greška... Dakle:

CSKA - Galatasaray 1
    Shakhtjor - Bayern 3+
    Siti - Benfika 1-1

Uplata stotka.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.