Imam somaču na računu, kapiram da odigram KI1vPP1,KI2vPP2, u slučaju da dođe prvi tip, dobijam 915, a ako dođe drugi dobijam 1450. Može da se desi da dođe na primer iz keca/dvojke u iks, onda prolazim tiket, a i prolazi mi ovaj online (ali zaradu imam samo ako dođe pp2)... Šta mislite?
Gotovo sad, odigrao sam za soma na ovo što sam rekao. Leri, mislim da je ovo što sam uradio bolje, jer ako dođe iz keca u iks, biću na gubitku 85 din, a tiket će mi proći, odnosno ako dođe iz dva u iks, biću dobar 450 plus tiket. E ako padnem tiket, onda me bole kurci, al' svakako je bolje ovako jer sa 12 (dš) automatski isključujem mogućnost i prolaska tiketa i dobitka online, ako se razumemo :D
E jebo ga ti, kad se zadovoljavaš sa takvim pokrivanjem.
Da je nula više u kvoti pa da se fino pokriješ ali ovo brate, ne isplati se. Barem ja se u tim situacijama ne pokrivam ako je minimalan ulog a odigran X. Da je 1 ili 2 pa ono ovi favorit pa ok kvota na X2 ili 1X onda ok. Kako god, tvoja volja :)
Znam Makarone da je mizerija, u nekoj drugoj situaciji ne bih sigurno branio ali u ovom trenutku mi znači svaki dobitak :) Idealan ishod za mene je 2-X :)
svaka cast,iskusno olimpija 2.ja nikad ne branim tiket,al neka je sasrecom.
necu da baksuziram,al kapiram sta ce doci.nadam se da necu nabosti.neka uzme makar neko kintu.skoro pa sam naboo 2-1 juve-galata.sve u svemu,sve sam popusio,hteo ovo da nabodem na tieketu da se kurcim :)
masala.lepo,svaka cast.
nego,mala kvota na sevilju,tu se ne treba zaletati.ne znam dal u frajburgu krepavaju,al desava se da se klubovi vade u evropi.mozda im neko umro,pa zato velika kvota.jes da nisu u formi,al opet su ih potcenili.
Мени кад је пао тикет за једну утакмицу, нисам могао да спавам целу ноћ. Била пристојна цифра али далеко од ове.
Да сам ја ово пао, завршио бих на психијатрији.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ne isplati se braniti.
Ja pao na galatasaraj i mančester...
Rokni singl na 12 (dš). :D
Gotovo sad, odigrao sam za soma na ovo što sam rekao. Leri, mislim da je ovo što sam uradio bolje, jer ako dođe iz keca u iks, biću na gubitku 85 din, a tiket će mi proći, odnosno ako dođe iz dva u iks, biću dobar 450 plus tiket. E ako padnem tiket, onda me bole kurci, al' svakako je bolje ovako jer sa 12 (dš) automatski isključujem mogućnost i prolaska tiketa i dobitka online, ako se razumemo :D
E jebo ga ti, kad se zadovoljavaš sa takvim pokrivanjem.
Da je nula više u kvoti pa da se fino pokriješ ali ovo brate, ne isplati se. Barem ja se u tim situacijama ne pokrivam ako je minimalan ulog a odigran X. Da je 1 ili 2 pa ono ovi favorit pa ok kvota na X2 ili 1X onda ok. Kako god, tvoja volja :)
Znam Makarone da je mizerija, u nekoj drugoj situaciji ne bih sigurno branio ali u ovom trenutku mi znači svaki dobitak :) Idealan ishod za mene je 2-X :)
Nadajmo se da je to pokrivanje nebitno, i da će doći X.
Nek je sa srećom! :)
svaka cast,iskusno olimpija 2.ja nikad ne branim tiket,al neka je sasrecom.
necu da baksuziram,al kapiram sta ce doci.nadam se da necu nabosti.neka uzme makar neko kintu.skoro pa sam naboo 2-1 juve-galata.sve u svemu,sve sam popusio,hteo ovo da nabodem na tieketu da se kurcim :)
Sutra psv 2, lacio gg, legia 1 i lion 1. Dosta, mislim da samo to igram s malo više para.
Odličan dan za sve koji nisu alavi. Mene Man.Utd. jedini obori.. na oba tiketa, i na 2 i na 3+
Psv ne bi trebao da se propusti. Što se tiče iznenađenja treba probati liberec X2 a i Frajburg ladno može da dobije Sevilju.
OPAAAAAAAAAAAAA
http://img694.imageshack.us/img694/200/dcdy.jpg
Cak me usralo u kod Galatasaraja, ovo sam odigro iz sprdnje lololol
http://img19.imageshack.us/img19/8800/xzsk.jpg
masala.lepo,svaka cast.
nego,mala kvota na sevilju,tu se ne treba zaletati.ne znam dal u frajburgu krepavaju,al desava se da se klubovi vade u evropi.mozda im neko umro,pa zato velika kvota.jes da nisu u formi,al opet su ih potcenili.
Zanimljive kvote po mom mišljenju:
Svonsi - St. Galen X2 @2.73
Esbjerg - Salzburg 1 @3.15, 1X @1.62
Černomorets - PSV 2 @2.30, X2 @1.36
Anži - Totenhem X @4.10
Vigan - Maribor G1+ @1.77
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1069-7140138-1123
другов тикет. криво ми к'о да је мој, одиграо мајсторски. 'оћу муда да изједем, а како је тек њему.
Ја одиграо:
Лион 1
Легија 1
ПСВ 2
квота 11.6
синоћ рекох само гг на лацио, ал' сам алав, видим квоту за гг3+ 2,25 и реко' много боље него 1.8 за гг. ако дође 1:1 запалићу се.
Kvota na Zulte Varegem protiv Rubina sa 4.5 porasla na 9 odjednom
Ne znam što ih podcenili, nisu toliko loši ovi
Мени кад је пао тикет за једну утакмицу, нисам могао да спавам целу ноћ. Била пристојна цифра али далеко од ове.
Да сам ја ово пао, завршио бих на психијатрији.
Šta digram ljudi, da l' da vezujem poluvremena X?
zajebane tekme