Кладионица

1. Odigrah jedan ''realan'':

Kuban - Valensija x2
    Lion - Gimaraeš 1
    Trabzon - Lacio x2
    Rubin - Zulte 1
    Anži - Totnm 2
    APOEL - Ajntraht x2
    Elfsborg - Standard x2
    Černomorec - PSV x2 (KVOTA NEVERA, 1.32; da mi je sad jedno 100.000 jevreja da drknem na ovo).

Na 100 kinti izlazi 1300.

2. Černomorec - PSV x2 (KVOTA NEVERA, 1.32; da mi je sad jedno 100.000 jevreja da drknem na ovo).

http://www.rezultati.com/utakmica/EqCwY1JO/#detalji-utakmice
    tako su neki kontali i prije 2 sedmice...

3. Znam, ćorima, baš ti zbog toga i ka'em. Ne smeju sad da se zajebavaju. Ako ne sigruna dvojka, onda x2 da mu jebeš mater majčinu. Pa nisu oni Zvezda jebote... :)

4. Psv 2, alkmar 1, bordo 1 i valensija 2. Bacih dvesta dinara.

5. Sumnjivi su mi tu i Alkmar i Valensija.

6. Зајебао сам се много. Заказао исплату пара у моцарту синоћ после 12, и сад морам да чекам до сутра, и данас ми стагнирају паре на рачуну, могу да пушим курац. Одиграо један онај фин тикет са претходне стране и то је то. Опет ћу да их отресем, у зинат!

п.с. другу на оном тикету што је пао већи бенефит од моја два тикета заједно који су добитни, лоло

7. Радмило Топола
    Sutra psv 2, lacio gg, legia 1 i lion 1. Dosta, mislim da samo to igram s malo više para.

Ja ovo otela, tako da ćeš, jebga, vrlo vjerovatno otresti i ti :)

8. Sviđa mi se kvota na Legiju, @1.50, a PSV mi više vuče na X... Razmišljam da danas ne stavljam ništa.

9. Sumnjivi su mi tu i Alkmar i Valensija.

Kako nisu, u ligi evrope nikad ne znas na cemu si i koliko ozbiljno je timovi shvataju i koliko im znaci, plus sto mislim da se namesta mnogo. Verovatno je najbolje igrati golove, mnogo golova.
    A ovo sam sastavio za dva minuta i to prema imenima klubova i iz zajebancije a nije nerealan tiket.

10. АЗ - ПАОК Х ко кућа са све окућницом !

11. селе, узимамо паре, немој да бринеш, ред је. само што сам ја лацио ставио гг3+ ипак, квота већа за 0.5, а то је само један гол. буде ли 1:1 поломићу себи прсте.

12. MOj izbor za vcrs:

fiorentina dva plus drugo
    Ludokurac kec
    Panduri vise golova drugo poluvreme
    wigan go go tri plus

Ukupna kvota oko 23

EDIT: posle duze vremena , tiket mi ima vecu kvotu u mozzartu nego u balkanbetu. I to za citavih 5 na 4 utakmice.

13. Prva definitivna odluka za danas - ne igram ništa od Sovjeta (ovih u 18).

14. Odo' duplatim moja dva tiketa pa postavim za 5-6 minuta kad dođem kući.

15. Радмило Топола
    селе, узимамо паре, немој да бринеш, ред је. само што сам ја лацио ставио гг3+ ипак, квота већа за 0.5, а то је само један гол. буде ли 1:1 поломићу себи прсте.

Skontala sam, al kod mene u jebenom wwin-u nema tih kombinacija, pocrkali dabogda. Sve kladionice imaju npr 1&3+, GG3+ a samo oni jedu gomna.

16. Šta mislite o ovome?

Legija - Apolon 1

Lion - Gimaraeš 1

Vigan - Maribor GG3+

Esbjerg - Salzburg 1X

ČernoGorec - PSV X2

Dnopr - Fiorentina GG

Kvota 20.69

17. Makarone, koji ti je najsigurniji od ovih 2+?

18. Ne znam stvarno, mrsko mi bilo da gledam statistiku, samo sam bezveze mlatio po imenima klubova :)
    Možda Svonsi i Sevilja.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.