Znam, ćorima, baš ti zbog toga i ka'em. Ne smeju sad da se zajebavaju. Ako ne sigruna dvojka, onda x2 da mu jebeš mater majčinu. Pa nisu oni Zvezda jebote... :)
Зајебао сам се много. Заказао исплату пара у моцарту синоћ после 12, и сад морам да чекам до сутра, и данас ми стагнирају паре на рачуну, могу да пушим курац. Одиграо један онај фин тикет са претходне стране и то је то. Опет ћу да их отресем, у зинат!
п.с. другу на оном тикету што је пао већи бенефит од моја два тикета заједно који су добитни, лоло
Kako nisu, u ligi evrope nikad ne znas na cemu si i koliko ozbiljno je timovi shvataju i koliko im znaci, plus sto mislim da se namesta mnogo. Verovatno je najbolje igrati golove, mnogo golova.
A ovo sam sastavio za dva minuta i to prema imenima klubova i iz zajebancije a nije nerealan tiket.
селе, узимамо паре, немој да бринеш, ред је. само што сам ја лацио ставио гг3+ ипак, квота већа за 0.5, а то је само један гол. буде ли 1:1 поломићу себи прсте.
Радмило Топола
селе, узимамо паре, немој да бринеш, ред је. само што сам ја лацио ставио гг3+ ипак, квота већа за 0.5, а то је само један гол. буде ли 1:1 поломићу себи прсте.
Skontala sam, al kod mene u jebenom wwin-u nema tih kombinacija, pocrkali dabogda. Sve kladionice imaju npr 1&3+, GG3+ a samo oni jedu gomna.
Baš.
Odigrah jedan ''realan'':
Lion - Gimaraeš 1
Trabzon - Lacio x2
Rubin - Zulte 1
Anži - Totnm 2
APOEL - Ajntraht x2
Elfsborg - Standard x2
Černomorec - PSV x2 (KVOTA NEVERA, 1.32; da mi je sad jedno 100.000 jevreja da drknem na ovo).
Na 100 kinti izlazi 1300.
http://www.rezultati.com/utakmica/EqCwY1JO/#detalji-utakmice
tako su neki kontali i prije 2 sedmice...
Znam, ćorima, baš ti zbog toga i ka'em. Ne smeju sad da se zajebavaju. Ako ne sigruna dvojka, onda x2 da mu jebeš mater majčinu. Pa nisu oni Zvezda jebote... :)
Psv 2, alkmar 1, bordo 1 i valensija 2. Bacih dvesta dinara.
Sumnjivi su mi tu i Alkmar i Valensija.
Зајебао сам се много. Заказао исплату пара у моцарту синоћ после 12, и сад морам да чекам до сутра, и данас ми стагнирају паре на рачуну, могу да пушим курац. Одиграо један онај фин тикет са претходне стране и то је то. Опет ћу да их отресем, у зинат!
п.с. другу на оном тикету што је пао већи бенефит од моја два тикета заједно који су добитни, лоло
Sutra psv 2, lacio gg, legia 1 i lion 1. Dosta, mislim da samo to igram s malo više para.
Ja ovo otela, tako da ćeš, jebga, vrlo vjerovatno otresti i ti :)
Sviđa mi se kvota na Legiju, @1.50, a PSV mi više vuče na X... Razmišljam da danas ne stavljam ništa.
Kako nisu, u ligi evrope nikad ne znas na cemu si i koliko ozbiljno je timovi shvataju i koliko im znaci, plus sto mislim da se namesta mnogo. Verovatno je najbolje igrati golove, mnogo golova.
A ovo sam sastavio za dva minuta i to prema imenima klubova i iz zajebancije a nije nerealan tiket.
АЗ - ПАОК Х ко кућа са све окућницом !
MOj izbor za vcrs:
fiorentina dva plus drugo
Ludokurac kec
Panduri vise golova drugo poluvreme
wigan go go tri plus
Ukupna kvota oko 23
EDIT: posle duze vremena , tiket mi ima vecu kvotu u mozzartu nego u balkanbetu. I to za citavih 5 na 4 utakmice.
Prva definitivna odluka za danas - ne igram ništa od Sovjeta (ovih u 18).
Odo' duplatim moja dva tiketa pa postavim za 5-6 minuta kad dođem kući.
Skontala sam, al kod mene u jebenom wwin-u nema tih kombinacija, pocrkali dabogda. Sve kladionice imaju npr 1&3+, GG3+ a samo oni jedu gomna.
Šta mislite o ovome?
Lion - Gimaraeš 1
Vigan - Maribor GG3+
Esbjerg - Salzburg 1X
ČernoGorec - PSV X2
Dnopr - Fiorentina GG
Kvota 20.69
Evo mene, evo i tiketa :)
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-2365770-1123
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-7575574-1123
Makarone, koji ti je najsigurniji od ovih 2+?
Ne znam stvarno, mrsko mi bilo da gledam statistiku, samo sam bezveze mlatio po imenima klubova :)
Možda Svonsi i Sevilja.