Кладионица

1. padoh i na oberhauzen. e nabijem ih sve.

2. @luksa - za englesku bbc.co.uk, za nemacku kicker.de, za ostale moras da ides na sajtove klubova

3. dajte parove za gg kvota 5.hvala ekspo!

4. Keckemet - Debricin 1
    Inter Zaprešić - Zagreb 1
    Kajzerispor - Manisaspor 2
    Štutgart II - Sandhauzen 2

* pre 7 sati

3/4, sa sasvim solidnim kvotama.

5. Sledeći put posebno uplatiti svaki par. :D

6. E jest me hoće u tri lijepe. Na drugom tiketu padam samo na Anderlecht...

7. ja pocinjem da zabrinjavam sam sebe.
    danas odigrao 3 tiketa
    na jednom:

Herta
    Dortmund
    Cvole
    Go ahed Igls
    sve 4 sam igrao P1+ D2+ i pao sam na sve.

Drugi tiket:

Krakovia -2
    MVV- 2
    St. Andra- 1
    Akademika -X
    za sada se jos igra ova poslednja a ove 3 sam pao.

i naravno Vukin tiket koji je prosao najbolje od svih 2/4

kacamak -1
    inter -1
    jablonec -2
    Anderleht -1

dakle, 12 odigrano, pogodjeno 2
    JA JEBEM!!!! al zamalo.....

8. Auuuu, al' ste se zaletili na taj Zaprešić... Ne valja vam to.

Meni piči vako:

Dortmund 1 (prošlo)
    Vendam 1 (prošlo)
    Rozenborg - Sparta 2 (prošlo)
    Hjuston - Sirakuz 1
    Albani - Norfolk 2
    Toronto - Vajlkis 2
    Providens - Šarlot 2

9. @Gazimudo
    Više mi je krivo što si ti pao na Zaprešić, nego što sam ja.
    Tako si jake kvote prošao, i samo te Hrvati sjebaše, sa najmanjom kvotom na tiketu!
    Šteta.
    Bolje da si igrao na Romu, koju si meni preporučio da je zamenim, a ipak sam je ostavio.
    Idemo dalje.
    Prepisaću Birmingem i Nirnberg za sutra, a ti, ako ti šta padne na pamet, ostavi predloge ovde, kao što uostalom i radiš.
    :)

10. Tiket za sjutra:

Nirnberg - St. Pauli X
    Gladbah - Hofenhajm X
    Frankfurt - K'lautern PX
    Štutgart - Šalke GG

A ovo mi je pajdo podmetnuo (pošto Premier ima mogućnost da se tiket odradi na internetu, zapišeš kod i onda uplatiš tim kodom, par puta sedmično pajdo i ja radimo tikete jedan drugom, dogovorimo se za uplatu i broj utakmica i onda pošaljemo kodove; ne zna se šta je igrano dok se ne uplati)

Nirnberg - St. Pauli 1
    Štutgart - Šalke GG
    Birmingem - Bromič 1
    Arsenal - Sanderlend 2-3
    Notingem - Hal 1

11. A mozes misliti koliko je meni krivo,jer sam se dvoumio da odigram dva tiketa po dve tekme,nego sam alav pa stavih sve na jedan.. :(

Za sutra sam stavio 500 tekmi na 7 tekmi ukupno 2+ golova
    jedan na 50din 2gg, i jedan na 50 din 1+I&1+II

Jbg,sve smo blizi opstem kolapsu kladze :D:D banucemo im jednom sa tiketom ima da ih ispraznimo :D

12. Kakve su vam danas prgonoze Prof.Dr.Gazimudo? :D

13. Karl Cajs Jena - Alen 1(1.8) / GG(1.7) / ko ima u ponudi gost daje gol....

CZ Jena u ovoj tekmi važi za favorita (+ pred svojom publikom nisu izgubili zadnjih 5 utakmica uz 4 pobjede). Alen dolazi sa gostujućom pobjedom u Ofenbahu kojom su iznenadili i Isusa Hrista ali su kod kuće demolirani od prvoplasiranog Ajntrahta 0:3.
    S obzirom da Alen i nije neka domaćinska ekipa i znajući činjenicu da mnogo bolje igraju u gostima tipujem na GOST DAJE GOL ili još bolje OBA DAJU GOL.
    Kec je za entuzijaste i za malo jače tikete mada bi trebao i on proći glat.

Ajntraht - Alen 1921 1 (1.30) / 3+ (1.65)

Braunšvajg ima ambicije da se konačno plasira u jače takmičenje pa ništa ne prepuštaju slučaju. U odličnoj formi, postižu puno golova, kod kuće su neprikosnoveni.... Kec nudi malu kvotu ali 3+ bi mogla i da se odigra jer su velike šanse da uleti.

Bohum - Karlsrue 1(1.5)

Bohum je tipična domaćinska ekipa, ne daju lako bodove, čak naprotiv, treba dosta znoja proliti pa njima kod kuće odbiti bod. Karlsrue igra isto od početka - poklopi se ušima i čekaj šta ti bog da. Dosta slabiji rival u odnosu na Bohum i velike su šanse da prođe 1.

Zvijezda - Željezničar 2(2.60)

U ligi poput Premijer lige BiH gdje je skoro svaka utakmica namještena i ne čudi da su ovolike kvote na ovu utakmicu. Na keca daju 2.2 a na 2 2.6, X je 3.0. Uzeću u obzir da Željo ganja titulu jer, majku mu, ne može jedan Borac da bude prvi u BiH, jednostavno se ne uklapa u nacionalni ključ. Jebao ih fudbal. Iskusni pratioci BiH lige će reći - pa u toj ligi mora da bude kec, gosti nemaju šanse. I ja velim. Al titula je titula.
    PROBATI 2.

Osijek - Pula 1(1.7)

Isti slučaj ko i sa BiH ligom, samo što se manje vidi. Kečina, ko ima u ponudi 0-2. Tvrda utakmica, malo golova.

Ostalo: Đor - Vašaš 1(1.75); Videoton - MTK Hungaria 1(1.55); Paks - Neki kurac 1(1.35).

14. Pazite se tekme Djor - Vasas.. muljaci su,al ne klasicni..
    Mislim da danas dolazi X,i to 1 1 rezultat,al moja preporuka da se preskoci jer je mnogo nepredvidiv mec ..
    Kao sto sam rekao,vec sam odigrao tikete,i to onako na pickenzi za 500 din, ug 2+,pa cu vam samo predloziti neke tipove..

Stavicu pobednike:
    Birmingem,Rad,Bajern,Stutgart,NIrberg,Vest Hem,Kardif,dinamo drezden,portsmut

I eventualno iksevi:
    Majorka - Valensija,Gjori - Vasas,Javor Ivanjica - Borac Čačak, Bajer Leverkuzen - Volfsburg
    Eto toliko od mene.. drzim vam palceve svima,a vi mi drzite za sto vise golova svuda,da bih uhvatio neke pare xD

15. Ja sam pokusao Norwich 1, Bochum 1, Hesen Kasel 1, Arsenal 1, i Nurnberg 1... Neka je sa srecom svima... :)

16. ЈА нисам жив ако ово не прође ....

Арсенал - Сандерленд 1
    Порто - Гимараеш 1
    Манчестер Сити - Виган 1
    Твенте - НАК Бреда 1
    Барселона - Сарагоса 1
    Селтик - Хамилтон 1

квота 5 и нешто ...........

17. evo vam prelaz dana, malopre mi reče drug da stavim koliko god para imam:
    ČARLTON - TRANMERE 2-1
    jebeš ga, stavite nešto čisto da se isprati, pa APP. Srećno (a bogme i meni, dobre su pare na toj utakmici)

18. Metalac GM - OFK Beograd TIP 1 - rez 2:0 @3.4

WIN ;)

19. Igro klasiku Borac, Metalac i BSK 0-2. Čekam još Siti i Tvente.

Da mi uvale kurčinu, ololo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.