Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sačuvaj bože.
Čarlton 0:1
Aaaaa, kako ne videh na vreme... Ajde, nadam se da će doći zbog vas. :)
recite mi, je l' ispratio neko čarlton? za sad ide dobro, videćemo do kraja...
Ja nisam video.
Uplatio bih sigurno barem hiljadu, dve da pratim.
Kol'ko je bila kvota na 2-1? Više od 20?
onog evertona ima da ne igram do kraja zivota ne izjednacili protiv njukasla.. eto zivce mi kida, kako lud tim. izbace celzi, izgube od lejtona ili tako nekog djavola iz snj lige. ocekujem ih u iksu.
stutgart jebe, vest hem jebe, idemo, idemo..
Evo kako izgleda moje tipovanje na jednom sajtu:
http://img683.imageshack.us/img683/4655/gadjanje.jpg
Steta za carlton,delovalo je sve kao da ce doci.. Rano izjednacenje, a na kraju i kilometarska nadoknada :s
Karina, od 133 utakmice ja sam pormašio 100.
ЈА нисам жив ако ово не прође ....
Арсенал - Сандерленд 1
auu laki baksuze, prvo pa musko....
Arsenal iskusno izbegoh.
Ogradio sam Siti i Tvente iksve, pošto su to tradicionalni šabani.
A inače sam sisa, stavio sam Štutgart 1x iako je bio kečina.
Ajde Siti i Tventeeee e e e ee
Ја сам одигро ово...
ја сам данас срећне руке
ушли Сити и Барселона , игро 1 на оба...
'vatam vest hema 1, vatam milana x-2, vatam stutgart, i vatam pink. sta ce meni vise u zivotu?
Pala sam samo na Arsenal kada su vodili 4:0 pa bilo izjednačeno na kraju i večeras me SAMO oni obore, bio X. Koliko god ja navijala za njih nema više te sile koja će me natjerati da se kladim na njih...
Ни ја на КАРДИФ
Kardif da mu jebem mater
ubo sam Fulam, Bolton, Stutgart, QPR i kiksam na Kardif jebeni
Ma jebem ti ja sve ovo...Od zadnjih 20 tiketa 15 sam pala samo na jednu, to više nema smisla...
Сад следи узајмљивање .... па сутра вађење.-Интер , Наполи , Удинезе , Реал.....
Bar i sutra ima utakmica, a ne igra Arsenal, pa možda i prođem...Pojavite se ovdje da se dogovorimo oko "sigurnih" tipova. :D
Stutgart se mucio mnogo vise nego sto sam ocekivao, ali pobeda je pobeda :/
Sutra cu probati viner na Liverpul, nesto ne vidim kako bi ManU mogao da dobije.