Čekam da izađu sastavi, ako Junajtedu ne igra ni Ferdinand...Kuću i imanje na Tim1 1+ i ženu i pernatu živinu na Tim 1 2+.
Paceri, kako su pogrešno odredili kvote na ovom meču. Lepo sam ih odr'o. Ortak udario još jače i udario i prvo poluvreme. Svi će radnici u filijali otkaz dobiti.
Džaba pare, džaba sve ako su Naniju slomili nogu -smaću se.
Naravno, u slučaju Nanijeve teže povrede...sada već tradicionalno, ću prvom navijaču Liverpula koji mi u kafani nešto prisere morati da polomim pičku. Slaba kompenzacija, ali doslednost je doslednost.
Ma dajte bre,lik ustao skakao,i posle legao ko pickica....Ciganstura je prava,ne kazem da start nije za crveni,ali je ovaj mali folirant kao i njegov zemljak i bivsi klupski kolega...
Ma dajte bre,lik ustao skakao,i posle legao ko pickica....Ciganstura je prava,ne kazem da start nije za crveni,ali je ovaj mali folirant kao i njegov zemljak i bivsi klupski kolega...
Da, pao je zato sto je shvatio da je povredjen tek kad je rasporedio tezinu na tu nogu. Deluje ozbiljno...
Ma koga boli kurac za crveni karton i utakmicu sa Liverpulom. Dobili bi je svejedno kad MU ne igra pola odbrane...uostalom to će se videti sutra po redovima za naplatu u kladionicama. Ovu grešku kladionica nisu iskoristili samo nemači pojma.
Da, pao je zato sto je shvatio da je povredjen tek kad je rasporedio tezinu na tu nogu. Deluje ozbiljno...
Baš tako izgleda lom noge. Klapna pada tek kad staneš na nju. Ako je polomljena svaka mu čast kako je podneo...i on i Valensija onomad. Nama se na malom fudbalu, inače čvrst i jak drugar, usro u gaće kad mu lik đončinom precvikao nogu. Nije plakao, samo se usro.
Liverpul, Kijevo i Fiorentina za sad su do jaja.
Jos Kaljari da preokrene, posle Vulfsi da dobiju Totenhem, i Lacio da dodje x, pa da uzmem par hiljada sa TOTO-a.
Evo sad vidim Kaljari izjednacio. Do jaja.
Sugavi Bolton juce morao da dobije.
Paceri, kako su pogrešno odredili kvote na ovom meču. Lepo sam ih odr'o. Ortak udario još jače i udario i prvo poluvreme. Svi će radnici u filijali otkaz dobiti.
Džaba pare, džaba sve ako su Naniju slomili nogu -smaću se.
Vidjeste li vi kako se rasplaka Nani? :)))
Inače, poslije 100 godina sam odigr'o tiket i ovo stavio 1-X, ima šaMse :)
Naravno, u slučaju Nanijeve teže povrede...sada već tradicionalno, ću prvom navijaču Liverpula koji mi u kafani nešto prisere morati da polomim pičku. Slaba kompenzacija, ali doslednost je doslednost.
Dabogda mu amputirali obe noge i jednu ruku za svaki slucaj,a sobu delio sa CR kome bi odsekli pola jedne noge i trecinu druge.
Sve u svemu, ovako se prolazi bet, a ne k'o mrljavi Stutgart juce, mamu im raspalu.
Gazimudo :)))
Ja čekam Napoli i Udineze
Aleee
Ma koga boli kurac za crveni karton i utakmicu sa Liverpulom. Dobili bi je svejedno kad MU ne igra pola odbrane...uostalom to će se videti sutra po redovima za naplatu u kladionicama. Ovu grešku kladionica nisu iskoristili samo nemači pojma.
Baš tako izgleda lom noge. Klapna pada tek kad staneš na nju. Ako je polomljena svaka mu čast kako je podneo...i on i Valensija onomad. Nama se na malom fudbalu, inače čvrst i jak drugar, usro u gaće kad mu lik đončinom precvikao nogu. Nije plakao, samo se usro.
Smanji malo.
Liverpul, Kijevo i Fiorentina za sad su do jaja.
Jos Kaljari da preokrene, posle Vulfsi da dobiju Totenhem, i Lacio da dodje x, pa da uzmem par hiljada sa TOTO-a.
Evo sad vidim Kaljari izjednacio. Do jaja.
Sugavi Bolton juce morao da dobije.
Hahaha, 'ladno su morali da smanje na 3:1, baš im znači u pičku materinu. Koji šabani.
Dobro, sad ne čekam ništa. Puška dvocevka.
Ali boli me kurčina, bitno da je Tvente sinoć dobio! TO!
neki moj skromni doprinos kao kosarkaskog znalca :))
manresa-alicante 1 1.45
radnicki-hemofarm 2 2.25
igokea-partizan 2 1.35
mozda probati i kec na zagreb-olimpija... negde oko 1.6-1.7 je kvota....
a za fuzbal, standard-club brugge gg, i hamburg-mainz gg... cenim da je realno...
moji predlozi su prosli samo sto ja nisam ispratio zbog jucerasnjeg kraha mog novcanika
Slika Nanijeve noge nakon starta(nije za one slabog stomaka):
img.mobypicture.com/21de0927afce7863fedde73237ae7d0d_view.jpg
Hvala bogu,par meseci fudbala bez pozera.
ААААААААААААААААААААААААААААААА која слика
Katastrofa. Popizdio sam.
http://vukajlija.com/posteri/ne-jebe-lijep-76303.jpg?1299431091
oleee :D nisam znao dje drugo moju radost da iskalim!!! :D
Pogodio Betis, Ajaks, Bazel i neke usrane Grke 0-2. Promašim isto tako usrane Italijanđane 0-2.
17 'iljada, mamicu im jajarsku.
Hej živote, hej sudbino, zašto nisi svima istaaa?