E danas se igra ona odlozena Hessen Kassel-Furth II....ostaje iz 2 u 1,e sad da li ce smeti da nameste videcemo.Ja sam stavio 3 hiljade,vec ne moze da se uplati u pola kladionica,ili je smanjena kvota na tipa 14,sa 27...Danas gadjam Zvezdu u golove,lep je dan,moraju nekome da tutnu bar 3 komada,Indjija je pravi protivnik za to.Dakle Zvezda daje 2 u prvom,pokusati Partizan iz iksa,igrace na 3 puta gorem terenu nego u Indjiji.Rad 1 i Spartak 0-2...
Zvezda dvojka :) A hvala za info za nemce..
ozbiljno ne salim se... Slusao sam trenera indjije ,rekao je da nece da igraju bunker,nisu ni protiv partizana,gledao sam tekmu... e sad,posto racunam da je partizan jedno 5x jaci od zvezde,mislim da ce skupe muda da zveknu zvezdu na sred marakane!
Ja cu odigrati u jednom sprdackom.. kvota je neverovatnih 11.5.
I da,meni liga sampiona smrdi na dve dvojke.. Znam da deluje neverovatno,al ja cu tako cepam..
Italijani su smrde,sposobni su da prodju i bez gola,tako da ce nesto umuljati sigurno..
Plus,totenhem me razocarao pristupom izmedju dve tekme LS,nisu pobedili ni jednom,i mislim da ce im se to obiti od glavu..
Sto se tice valencije,ono tamo je bila puka slucajnost.. za razliku od onog tamo meca,ocekujem goleadu,i pobedu valencije..
gazimudo i bvdlga, ako mogu analize za te parove koje ste postavili, bilo bi dobro, jer sam opet načuo za iste utakmice, pa bih gađao sa malo većim parama opet...
edit: gazimudo, pvt.
Ovo je info od bvdlga,tako da pratim cisto info od pre par nedelja.. Inace,pogledao sam prethodne susrete,nisu dolazili prelazi ovakvi,i uglavnom je ovaj domacin pobedjivao..
Al to ne mora nista da znaci.. Ne preporucujem ti da igras na vece pare.. mislim da je i 500 din sasvim dovoljno,da se uzmu pare sa kvotom 27.
IMA U MOZZARTU,JA SAM ODIGRAO PRELAZ,AL SA JOS NEKIM PAROVIMA,NE ZNAM DA LI SU BLOKIRALI ZA SINGL.. AL IMA U MOZZARTU I MOZE SE ODIGRA,KVOTA JE 27.
Uplatih 4 tiketa i ode mi 250 din, 2 pukao, 1 još u igri, a poslednji sam dobio, i to 255din! Bar sam vratio budžet ako ovaj poslednji kiksne. :D
Izvinite sto kasnim - SMederevo - Jagodina 1 @2
Isti slucaj kao i sa matalceim i ofkom,klasika 3 za 3..
Bomba dana :
Kečkemet - Siofok 2 @5.5
Ovi su se vec dokazali kao muljaci,sa ovima su igrali tri tekme,bilo naizmenicno do sad.. red je da vrate :)
E danas se igra ona odlozena Hessen Kassel-Furth II....ostaje iz 2 u 1,e sad da li ce smeti da nameste videcemo.Ja sam stavio 3 hiljade,vec ne moze da se uplati u pola kladionica,ili je smanjena kvota na tipa 14,sa 27...Danas gadjam Zvezdu u golove,lep je dan,moraju nekome da tutnu bar 3 komada,Indjija je pravi protivnik za to.Dakle Zvezda daje 2 u prvom,pokusati Partizan iz iksa,igrace na 3 puta gorem terenu nego u Indjiji.Rad 1 i Spartak 0-2...
Zvezda dvojka :) A hvala za info za nemce..
ozbiljno ne salim se... Slusao sam trenera indjije ,rekao je da nece da igraju bunker,nisu ni protiv partizana,gledao sam tekmu... e sad,posto racunam da je partizan jedno 5x jaci od zvezde,mislim da ce skupe muda da zveknu zvezdu na sred marakane!
Ja cu odigrati u jednom sprdackom.. kvota je neverovatnih 11.5.
I da,meni liga sampiona smrdi na dve dvojke.. Znam da deluje neverovatno,al ja cu tako cepam..
Italijani su smrde,sposobni su da prodju i bez gola,tako da ce nesto umuljati sigurno..
Plus,totenhem me razocarao pristupom izmedju dve tekme LS,nisu pobedili ni jednom,i mislim da ce im se to obiti od glavu..
Sto se tice valencije,ono tamo je bila puka slucajnost.. za razliku od onog tamo meca,ocekujem goleadu,i pobedu valencije..
Бвдлга, ја ту утакмицу нисам мого да нађем...
Brate izbacili su sa pola listi...Drugar je uplatio danas u Atlantiku,kvota 20.
Ја одиграх нешто ситно
Рад 1
Воша 1
Партизан 2
Смедерево 0-1
danas se uzimaju pare,osecam to..
odo da uplatim pa vam ostavljam tikete...
Hessen Kassel-Furth II ima u Mocartu, kvota 27, iz dvice u keca, jel tako?
Tako je selenijum.
Evo mojih tiketa,inace ne ostavljam,al nesto imam osecaj danas :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3559660-858
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8591575-858
Ako udje ovaj drugi,zovem vas na zurku povodom zatvaranja uplatnog mesta xD
Само нек дође Смедерево 0-1, ја сам срећан.
Добри тикети.
Jel ima u Mocartu konačan pobjednik? Koja je šifra za to?
EDIT: Tj. prolaz dalje, igrala bih da Totenhem ide dalje, ali ne bih keca, bojim se produžetaka...
Ma skinut Hesen svud mamu mu jebem.
Evo ima u Mocartu, bar još uvijek piše na sajtu, odoh sad da vidim može li se uplatiti.
Nema.sad sam bio do njih.
Јбг, баш сам хтео играти Швабе.
Опичићу Звезду 3+ или гг, морају напокон неког да самељу, а Инђија пичи офанзивно, може да ували бар један гол (не д'о Бог).
Тот - Милан (1 или 3+)
Шалке - Валенсија, смрди ми на 1:1, ал' ја ћу да спичим из икса у 2, можда и из 2 у 2, ко му јебе матер.
ПАОК - Ерго, икс или 0-2.
Евертон - Бирмингем 1
ЕС - Алфор, Франсука трећа, 1
Спортиво - Де Америка, Парагвај, 1, јбг.
Одо прво да извидим тамо, па пишем кад се вратим шта сам одиграо.
gazimudo i bvdlga, ako mogu analize za te parove koje ste postavili, bilo bi dobro, jer sam opet načuo za iste utakmice, pa bih gađao sa malo većim parama opet...
edit: gazimudo, pvt.
Ovo je info od bvdlga,tako da pratim cisto info od pre par nedelja.. Inace,pogledao sam prethodne susrete,nisu dolazili prelazi ovakvi,i uglavnom je ovaj domacin pobedjivao..
Al to ne mora nista da znaci.. Ne preporucujem ti da igras na vece pare.. mislim da je i 500 din sasvim dovoljno,da se uzmu pare sa kvotom 27.
IMA U MOZZARTU,JA SAM ODIGRAO PRELAZ,AL SA JOS NEKIM PAROVIMA,NE ZNAM DA LI SU BLOKIRALI ZA SINGL.. AL IMA U MOZZARTU I MOZE SE ODIGRA,KVOTA JE 27.
Иде све, још само Војводина да да гол