U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dobro ti je ovo Gazmene, samo mi Čelzi sjeban. Evo ovako moje:
Real-Dortmund UG4+
PSG-Čelzi 0-2
Ja odigrao:
PSG - Čelzi Pik X
Real - Dortmund tm1 2+
Utrecth - Camburg 1
Erani - Bertens 1
Pa Murinjo je to. Kontam da ce ici da ubije igru, a PSG ako je pametan, pristace na to u Francuskoj,a onda u Engleskoj igrati na juris, jer svaki gol vredi duplo. To se vazda pokazalo kao najbolja taktika protiv Murinja. Ocekujem 0:0 ili 1:1, e sad.. nadam se da nece rasporediti te golove u oba poluvremena..
Ja mislim da je realan rezultat 1:2 ili 1:1
A što se tiče Reala, tu očekujem 4:1
I gol Ronalda!
Indijana 1
Šarlot 2
Čikago 2
Majami 2
Denver 1
Memfis 2
Klivlend 2
GSW H2
Klipersi 2
Hjuston 2
ko igra preko neta
sve na :
@BANDI
ORLANDO 1
TORONTO 1
SAN ANTONIO doh1
Orlando može da dobije tu je sve otvoreno
Mislim da će Majami pobediti, opet su uzeli prvo mesto, sad će da stegnu pogotovu kad je Indijana u govnima.
9.5 mi se čini mnogo, a GSW je dobra ekipa, mogu da se rastrče da izbace ove iz tempa, Kari je u dobroj formi a on je igrač koji može da okrene meč, a pod košem nisu na nuli
šta znači >>> hendikep -3.5
JOŠ JEDAN NIENNA JOŠ JEDAN
Žajče, favorit treba da pobedi sa više od 3 razlike a autsajder da izgubi sa manje od 3 razlike ili pobedi
LOLOLOLOLO
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1709#post_2750093
PSG - Čelzi Pik X
Real - Dortmund tm1 2+
Utrecth - Camburg 1
Erani - Bertens 1
Prođe tiket k'o učenik na popravnom! :D
Ja na jednom odigro:
Real 1
PSŽ X
a na drugom:
Real 1
Piterboro 1
i Ibrahimović daje gol.
PSŽ 1 i GG KVOTA 4.65
Šeka zna, Šeka jebe, Šeka proriče.
I Gazi ume , Gazi jebe, Seka prorice
Evo vam jedan poklon, koji ovog puta nece zavrsiti neslavno, kao onaj u vezi Partizana pre neki dan.
Real Madrid - Dortmund : Real daje 2+ u prvom poluvremenu, kvota ravno 3.
E sad, jebe me to sto sam sirotinja pa nemam leba da odigram singl, nego moram da frikombinujem..
Isto tako, mećo sam i real tr 4:0 na kvotu 11 zajedno sa ovim pa sam kurčinu ispušio
Јаој Гази не каки, правио си нас лудим ко је рекао да Манчестер неће да изгуби, играо си на Уникс, а и мене си једном изјебо са неком кошарком где сам уплатио чрвену.
Начи не каки! :)