Кладионица

1. prvo poluvreme kec sa hendikepom.

2. Ayr Utd - Forfar 1
    Mirasol - Americana 1
    Paulista - Sao Paolo 2

Kvota 6,5... ja odigrao za soma.

3. Ode som u kantu

Danas

Tipsarevic 1
    Jankovic 1
    Vikmajer 1
    Sarapova 1
    Lopez 1

za 250 kinte 1600

4. olimpijakos - zvezda, danas u šes', 3+GG je sigurica. Veliki prijatelji, igraće za navijače, a koliko god olimpijakos bio jači, pustiće zvezdu da da bar jedan gol, makar i u devedes'-desetom.

5. aleksandarkg
    olimpijakos - zvezda, danas u šes', 3+GG je sigurica. Veliki prijatelji, igraće za navijače, a koliko god olimpijakos bio jači, pustiće zvezdu da da bar jedan gol, makar i u devedes'-desetom.

+1

6. Za veceras valja pokusati za manje pare:
    PAO 2 bezh
    Makabi 2 bezh

7. 3+GG je sigurica

Синглирао сам Белгијце, била намештена.

8. Који Белгијци?

едит. аха, сад видех... Него одакле ти дојава?

9. Купио од Жабара.

Чекам још и Шарапову и глупог Лопеза за 15еврића.

10. Katastrofa. Jebo me Olimpijakos u po šupka, gora sam ja budala što igram na njih, pičketine jedne raspale, crveno-bijele, one usrane, mamu im jebem u po usta škrbava, jebo im ja pas mater. Jebem mamu. U pičku. Raspalu. Smrdljivu. Jebem.

11. Skocko,pridruzujem se.. na tiketu sam pao za jedan poen.. ukupan broj poena ponudili 146.5,ja stavim manje,racunam ona govna iz italije nece stici da se oporave,a ovi retardi ce malo uzdrzanije.. KAD KURAC,DALI 147 POENA NA KURAC IH NABIJEM.. i to u zadnjem minutu dali jedno 7,8 poena..
    Evo vodi i PAO,i ostao bi mi jos Karlovic za 3600..
    Uostalom sta pricam evo pa vidite:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5642297-862

12. ПОСЕРЕМ СЕ ЈА ОВОЈ ВИКМАЈЕР ПРАВО У УСТА

ПРВИ СЕТ ВОДИ 2 0 ИЗГУБИ 6 2
    ДРУГИ СЕТ ВОДИ 4 0 СДА ГУБИ 54

13. Evo ljudi mojih predloga za pet/sub/ned :

Srbija - S. Irska 1&2-3 3.15 60%
    Hungary - Netherland 1PP X 2.2 50%
    Bulgaria - Switzerland 2 2.6 70%
    Armenia - Russia 1PP X 2.1 75%
    Norway - Denmark GG3+ 2.35 50%

Svakako izbeci slovenija - italija, 2 na holandjane,ove sa hendikepom npr. nemci - kazahtan,Engleze nikako na tiket,sjebace ih Bejl....NASI MORAJU DA POBEDE!

14. i 1gg
    holandjani,belgijanci i bugari na 100 din 11k

15. Odigrah na Srbiju, Holandiju, Španiju i Italijane (dobra kvota, vjerujem u njih)

16. Serbia N. Ireland 1 1,50
    Luxembourg France dp 22 1,45
    za ovo sam valjda siguran a ovu treću jebem li ga, tražim 3 utakmice za danas, ali tanko nešto, a ne da mi se čekati do sutra, pa da miksam.
    Slovenia Italy 1pp X 1,92

17. Znaci svi koji ste odigrali na srbiju i italiju zaboravite na pare...
    Englezi su DVOJKA ko kuca,welsu ne igraju bejl i belami,tako da mislim da je sve jasno.
    Izrael je 85% kec.Republika irska 1. Slovenija 1x,rusi verovatno 2,al nikako uz ovu kvotu.
    To je to za sad.. sad cu nesto da kombinujem...

p.s. sreca da je nocas puko karlovic,pojeo bih se ziv da sam pukao tiket za 1 poen u basketu.

18. Gazimudo
    Znaci svi koji ste odigrali na srbiju i italiju zaboravite na pare...

+1

19. sad posle pauze forsirajte Juventus ima da prokara put do vrha table!

20. Gazimudo,mi dobijamo,a za Italijane ne verujem,to mi nekako deluje da će biti 0:0 jer isti tip fudbala igraju a i jednima i drugima bod manje-više odgovara.Ja sam zateg'o sledeće : http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-1654625-863

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.