Кладионица

1. Ja sam opičio Talijane 0-2.

2. Skočimišu,to ulazi 100%,ja bih to singlirao da imam keša.

3. A kako mi da dobijemo leba vam?
    Da nece povredjeni zigic da da gol,ili jovanovic koji nije video lopte 300 godina?!
    Jos sad kad nema jorgacevica,mogu da nas bude odakle oce..
    Svi znaju da smo ranjivi i hoce da iskoriste.. Jedino ako tole nesto ne sredi,a to cemo lako prepoznati - ako ovi budu igrali ko da imaju daunov sindrom..
    Zabari ne dobjiaju sigurno,verovatnija je pobeda slovenaca.. Skocko,0-2 prolazi garant ;)
    A jos bih dodao i Lale.. Nece ta stoka pobediti.. Madjari su super ekipa.. Cesto podcenjena.
    Kasnije ostavljam sta sam uplatio..

4. Синглираћу Норвежане ИСПОД17

квота 2.3

5. Dobićemo na silu,videćeš Gazimudo.Pantelić će zavariti neku kenjaru,imam osećaj.
    Mađari imaju par solidnih igrača i ništa više.Džudžak igra u Holandiji,tako da će znati kako da ga čuvaju.Holanđani pobedom osiguravaju lađenje jaja u nastavku kvalifikacija,suviše su kvalitetni da ne pobede.A za Italijane ne znam stvarno osim 0-2 i poluvreme X, ne bi me iznenadilo da pobede na njihov žabarski način,nekom frljokom u 89'.

6. Ok,daj boze,ipak ja navijam za nas :D

7. Bomba dana:
    Madjarska - Holandija winer1 @4.0
    ili
    Gruzija - Hrvatska 1 winer1 @4.0
    ili
    Spanija - Ceska X @5.0

jedna od ove 3 prolazi sigurno.

8. ko vas jebe, ja sam odigrao:

SRBIJA 1
    Italija x2
    Holandija 2

kvota 3.06, ulog... recimo samo da ako prođe, igraću kladžu narednih mesec dana k'o bog.
    edit: i singl na SRBIJU 1&3+, nakon što sam video komentare ovde, 300 dinara. z'inat!

9. Узо паре на Норвежане, добише 5 1...који сам мајстор

10. moguća muljaža večeras:
    MK Dons - Walsall 2 (kvota ~ 5)

11. Kakvo govno je onaj Raonić oca mu jebem!

12. Играо би дуплу шансу на Северне Ирце вечерас, могао би цео живот да ставим на Х2, али не могу, јаче је од мене.

13. Za večeras nisam odigrao ništa, za sutra sastavio neki sistem na preporuku drugara koji kao nešto prati te kvote i zajebancije po netu, gde li već, jebem li ga. Da ne mislite sad da su neke dojave ili slično, pišem ovu "budalaštinu" samo iz razloga da se ne desi da prodje nešto od ovoga, pa da prosipam posle ovde naknadnu pamet, kao što se skoro desilo :)

2+3+4/4

Estudijantes - All Boys 2-1
    Mansfild - Kiderminster X-2
    Sautorp - Luton X-2
    Djirona - Albasete X-1

11 kombinacija ukupno.

14. aleksandarkg
    moguća muljaža večeras:
    MK Dons - Walsall 2 (kvota ~ 5)

Оће то.

Пеки д џем
    Играо би дуплу шансу на Северне Ирце вечерас, могао би цео живот да ставим на Х2, али не могу, јаче је од мене.

Оће и то.

15. Vi koji ste tipovali protiv Srbije i Italije napustite temu i ne navodite ljude na tanak led :))

16. Пао сам на ТНС ставио сам 2+ прво, маму им јебем за 50 јура

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.