U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
lol sprdam se ko normalan josh moze da slusha dzankija
Zasto prekosutra Krajslere? I sutra imaju mecevi singla lol...taman kad se zavrshi ovaj fussbal da prodje preko sutrashnje tennis ponude...pa da se sastawi dobitan tiket...a do tada, uzhiwancija limunada secer kocka slamchitza i ovo pesma za ladjenje jaja
http://www.youtube.com/watch?v=XYmLhn3qJ6Y
Čoveče, ja sam se nešto ujebao. Bilo u ponudi sutra samo dubleraj i pomislih da je to jedina ponuda, kao odmaraju, pojma nemam. Tek kasnije oko 22:40 uvedoše ponudu za sutra. A ponuda je... Ubi Bože. Sve kvote 1.08 - 6.00
Ja se sutra neću obogatiti definitivno. Jedino da čekam da Čilić krene da ga duva od Haider Maurera 2:0 u setovima i 5:1 u gemovima, pa da uživo dam nešto na Hrvata, valjda će tad dati kvotu 1,60.
TIP DANA: kolumbija 2 i GG kvota 4,5
Lagano...
Inace ja sam svasta kombinovao izgledalo je prelepo, ali tekme u 6 mi sve oborise, englezi su me sjebali uglavnom..
krajslere nemoj tako...ima odlicnih meceva....krenimo od
Gulbis - Stakhovsky 2 @3,6
Gulbis nema igruza trawu zbog prevelikog zamaha kod forhenda, bekhend mu je golo gowno, slab retern ima, u sustini slab je u igri sa linije a nema bas toliko dobre woleje tako da vidim ovde dobru shansu za Stakhovskog koji zna da promesha karte kao Kohlschreiber da menja ritam igre iznenadim dropshot-ovima i ima solidnu servu pride tako da fina kvota po meni.
мене углавном јапанци сјебавали, могао сам да будем пар хиљада у плусу...
дајте сутра тај тенис да се повратимо од вечерас
крајслере, ел ти редовно пратиш тенис да знаш те слабије играче ко како игра, у каквој је форми тренутно, која подлога му лежи и слично ил идеш на мало знања мало среће?
Your turn Krajsler
Mene Obala sjebala za 3000, majku im jebem crnu
dzanki ja bih da stavim 50e na Stakhovskog. Koliko % garantujes da ce izaci kao match winner?
сутра се игра бога оца тениса, има бар 20 мечева који ће се завршити до почетка фудбала. имам 80 кинти на рачуну и дође ми да вежем на 4 тикета од 7-10 мечева само на фаворите без икаквог размишљања... чист рендом одабир који ће фаворит бити на ком тикету, па ако улети бар један то ће бити од 500-1000, таман да не морам да се цимам да уплаћујем за фудбал... лолче у сwаком слуchају
Planiram da sutra odigram prvi tiket u vezi sa svetskim prvenstvom i evo sta sam izmuljao. Zatrazio bih strucno misljenje, mada se na ovom SP malo sta da predvideti, pa mozda ovo moje sranje i uleti:
Ekvador-Francuska 2+ 1.35
Rekao bih da je ovo sasvim ok kvota na ovako efikasnom prvenstvu, jos kad uzmemo u obzir efikasnost Francuza ( a ni Ekvadorci nisu losi), te cinjenice da ce cigani mozda morati da jure pobedu nad Francuskom, a da su evropski cigani zeljni dobre jebacine nakon pet godina slabih rezultata, dolazim do zakljucka da bi trebalo igrati ovo.
Honduras - Svajcarska 2&GG 3.5
Jebiga, ovo uvek moze da ne uleti, dakle, cekam bar tri gola, ali cini se kao dobra kvota za nesto sto s ipak cini sasvim mogucim.
BiH - Iran 1-3 1.35
Bosanci ipak imaju kvalitet da dobiju Iran, s druge strane ovi imaju zelju i bombase samoubice, a opet mogu i bratski u ime Alaha podeliti bodove, tako da ne mogu da predvidim rezultat, ali cenim da ce neko zatresti mrezu jer 0:0 ne ide na ruku ni rezultatski, ni na cast bilo kojoj ekipi. A dosadasnji rezultati govore da bi cetri gola bila previse.
Nigerija - Argentina ukupno golova drugo poluvreme 1+ 1.28
Jebem ih usta ako ne daju.
Kvota 9, sta mislite o ovome?
Ne veruj Bosancima nikad.
krajslere nemoj tako...ima odlicnih meceva....krenimo od
Gulbis - Stakhovsky 2 @3,6
Mučio se sa Zopom, ko sa samim Isusom, sve je moguće.
крајслере, ел ти редовно пратиш тенис да знаш те слабије играче ко како игра, у каквој је форми тренутно, која подлога му лежи и слично ил идеш на мало знања мало среће?
Moraću da te razočaram, ne gledam često koja je podloga u pitanju, s tim što sam donekle upućen kome koja odgovara, tipa Nadalu šljaka i tako to... Većinom gledam igrače i ako ja igram protiv Monfisa neki meč, normalno je da ću da izduvam na svim podlogama, makar ja igrao na betonu, a on na kuruzima. Tako da bih sve tipove koje igram igrao uvek iste, o bilo kakvoj podlozi da je reč.
Ekvador-Francuska 2+ 1.35
Što ne odigraš x2, jebe kolko je dobra kvota.
167 ljudi širom planete igralo je na kladionici da će Luis Suarez ujesti nekog na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu. Najviše para podigao je jedan Norvežanin, i to 3300 evra.
Ne preteruj sa ulogom deranje igraj onda Stakhovsky uzima 2 seta kvota oko 2,30
Ima li neko iskustva sa live betom na mocartu? Kakve su pogodnosti i jel ipak bolje igrati ' zemaljsku ' kladzu
Sjebao me sinoć Boni.
Igrao sam da će Žervinjo biti najbolji strijelac Obale Slonovače. I bio je, sa 2 gola, dok nije ušao Boni i dao i on svoj drugi na prvenstvu. Još mu je Žervinjo dodao za gol.
A već me čekala crvena.
I da, danas dvojka na Baghdatisa kao nebo. 3:0 za Baghdatisa @3,11 kvota.
Mislis protiv Bagdatisa? Jer kvota na Grka je 1.33
Dzanke, reci mi sta mislis o onom mom tiketu s prethodne strane
dzaki poceo i pogreshne kvote da daje