Кладионица

1. lol sprdam se ko normalan josh moze da slusha dzankija

2. Zasto prekosutra Krajslere? I sutra imaju mecevi singla lol...taman kad se zavrshi ovaj fussbal da prodje preko sutrashnje tennis ponude...pa da se sastawi dobitan tiket...a do tada, uzhiwancija limunada secer kocka slamchitza i ovo pesma za ladjenje jaja

http://www.youtube.com/watch?v=XYmLhn3qJ6Y

3. Čoveče, ja sam se nešto ujebao. Bilo u ponudi sutra samo dubleraj i pomislih da je to jedina ponuda, kao odmaraju, pojma nemam. Tek kasnije oko 22:40 uvedoše ponudu za sutra. A ponuda je... Ubi Bože. Sve kvote 1.08 - 6.00
    Ja se sutra neću obogatiti definitivno. Jedino da čekam da Čilić krene da ga duva od Haider Maurera 2:0 u setovima i 5:1 u gemovima, pa da uživo dam nešto na Hrvata, valjda će tad dati kvotu 1,60.

4. ArminVanBuuren

TIP DANA: kolumbija 2 i GG kvota 4,5

Lagano...

Inace ja sam svasta kombinovao izgledalo je prelepo, ali tekme u 6 mi sve oborise, englezi su me sjebali uglavnom..

5. krajslere nemoj tako...ima odlicnih meceva....krenimo od

Gulbis - Stakhovsky 2 @3,6

Gulbis nema igruza trawu zbog prevelikog zamaha kod forhenda, bekhend mu je golo gowno, slab retern ima, u sustini slab je u igri sa linije a nema bas toliko dobre woleje tako da vidim ovde dobru shansu za Stakhovskog koji zna da promesha karte kao Kohlschreiber da menja ritam igre iznenadim dropshot-ovima i ima solidnu servu pride tako da fina kvota po meni.

6. мене углавном јапанци сјебавали, могао сам да будем пар хиљада у плусу...
    дајте сутра тај тенис да се повратимо од вечерас
    крајслере, ел ти редовно пратиш тенис да знаш те слабије играче ко како игра, у каквој је форми тренутно, која подлога му лежи и слично ил идеш на мало знања мало среће?

7. Your turn Krajsler

8. Mene Obala sjebala za 3000, majku im jebem crnu

9. dzanki ja bih da stavim 50e na Stakhovskog. Koliko % garantujes da ce izaci kao match winner?

10. сутра се игра бога оца тениса, има бар 20 мечева који ће се завршити до почетка фудбала. имам 80 кинти на рачуну и дође ми да вежем на 4 тикета од 7-10 мечева само на фаворите без икаквог размишљања... чист рендом одабир који ће фаворит бити на ком тикету, па ако улети бар један то ће бити од 500-1000, таман да не морам да се цимам да уплаћујем за фудбал... лолче у сwаком слуchају

11. Planiram da sutra odigram prvi tiket u vezi sa svetskim prvenstvom i evo sta sam izmuljao. Zatrazio bih strucno misljenje, mada se na ovom SP malo sta da predvideti, pa mozda ovo moje sranje i uleti:

Ekvador-Francuska 2+ 1.35

Rekao bih da je ovo sasvim ok kvota na ovako efikasnom prvenstvu, jos kad uzmemo u obzir efikasnost Francuza ( a ni Ekvadorci nisu losi), te cinjenice da ce cigani mozda morati da jure pobedu nad Francuskom, a da su evropski cigani zeljni dobre jebacine nakon pet godina slabih rezultata, dolazim do zakljucka da bi trebalo igrati ovo.

Honduras - Svajcarska 2&GG 3.5

Jebiga, ovo uvek moze da ne uleti, dakle, cekam bar tri gola, ali cini se kao dobra kvota za nesto sto s ipak cini sasvim mogucim.

BiH - Iran 1-3 1.35

Bosanci ipak imaju kvalitet da dobiju Iran, s druge strane ovi imaju zelju i bombase samoubice, a opet mogu i bratski u ime Alaha podeliti bodove, tako da ne mogu da predvidim rezultat, ali cenim da ce neko zatresti mrezu jer 0:0 ne ide na ruku ni rezultatski, ni na cast bilo kojoj ekipi. A dosadasnji rezultati govore da bi cetri gola bila previse.

Nigerija - Argentina ukupno golova drugo poluvreme 1+ 1.28

Jebem ih usta ako ne daju.

Kvota 9, sta mislite o ovome?

12. Ne veruj Bosancima nikad.

13. Dzankee
    krajslere nemoj tako...ima odlicnih meceva....krenimo od

Gulbis - Stakhovsky 2 @3,6

Mučio se sa Zopom, ko sa samim Isusom, sve je moguće.

Шоми
    крајслере, ел ти редовно пратиш тенис да знаш те слабије играче ко како игра, у каквој је форми тренутно, која подлога му лежи и слично ил идеш на мало знања мало среће?

Moraću da te razočaram, ne gledam često koja je podloga u pitanju, s tim što sam donekle upućen kome koja odgovara, tipa Nadalu šljaka i tako to... Većinom gledam igrače i ako ja igram protiv Monfisa neki meč, normalno je da ću da izduvam na svim podlogama, makar ja igrao na betonu, a on na kuruzima. Tako da bih sve tipove koje igram igrao uvek iste, o bilo kakvoj podlozi da je reč.

Sevastokrator_95
    Ekvador-Francuska 2+ 1.35

Što ne odigraš x2, jebe kolko je dobra kvota.

14. 167 ljudi širom planete igralo je na kladionici da će Luis Suarez ujesti nekog na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu. Najviše para podigao je jedan Norvežanin, i to 3300 evra.

15. Ne preteruj sa ulogom deranje igraj onda Stakhovsky uzima 2 seta kvota oko 2,30

16. Ima li neko iskustva sa live betom na mocartu? Kakve su pogodnosti i jel ipak bolje igrati ' zemaljsku ' kladzu

17. Sjebao me sinoć Boni.
    Igrao sam da će Žervinjo biti najbolji strijelac Obale Slonovače. I bio je, sa 2 gola, dok nije ušao Boni i dao i on svoj drugi na prvenstvu. Još mu je Žervinjo dodao za gol.
    A već me čekala crvena.

18. I da, danas dvojka na Baghdatisa kao nebo. 3:0 za Baghdatisa @3,11 kvota.

19. Mislis protiv Bagdatisa? Jer kvota na Grka je 1.33

Dzanke, reci mi sta mislis o onom mom tiketu s prethodne strane

20. dzaki poceo i pogreshne kvote da daje

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.