Кладионица

1. Na Kipranina :) Ubice ga Baghdatis.

Nisam ti ja nesto pametan za taj fudbal, a kontam da ce tesko Honduras dati gol Svajcarcima.

2. dzanki de ti uplacujesh u diznilendu?

3. Ma gledam kvote iz Pinnacle-a uvek, i ne verujem kolko kradu ovi lokalci

4. O jebem vas ja. Kvota tri i nešto je da će dobiti sa 3:0 u setovima.

5. nece proci to izgubi set vezara je bagdatis

6. Treba igrati na Dolgopolovića. Deluje mi da može doći, a prvi set, ili prva dva uzima garant.

7. http://www.rezultati.com/utakmica/p6eS68fP/#omjer;all
    Evo šta mislim da još može doći. Dvojka na Robina. Žil Simon gubi.

8. upravo hteo to da kazem

9. kveri dobija tsongu takodje

10. Kverija ne bi bukmejkeri favorizovali, pa sve da igra protiv Kurnjikove. Tipičan Lajović sindrom. Uvek su autsajderi s kim god da igraju.

11. ne znam, meni je Simon veliki favorit tu...jos kad vidim kvotu uff :D igracu 1 na Simona na onaj tiket na jace i 3:0 na onom rekreativnom

12. Mogao bi i Chardy, upravo poceo.

13. Zanimljivo da je Stahovski sad u prvom gemu meča napravio skoro više brejk lopti nego Conga u celom finalu protiv istog igrača.
    Koji sam statističar, e.
    EDIT: Nije skoro, već je tako. Imao je da spase 2 brejk lopte protiv Conge.

14. dzanki brawo za bagdatisa uspeshan niz se nastavlja
    ahahahahhaha

15. n00bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

16. Dadoh uživo na Dolgopolova koju kintu. Jebaću mu mamu černobiljsku ako me usere.

17. Svaka čast, izjednačio moj Ukrajinac <3
    7:0 u taj brejku, ludilo.

18. Jbg Tibore, al zato proso Stakhovsky (3,60 kvota) i Chardy. I Simon jelte.

19. AJMO ARMANI MILANOO

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.