Кладионица

1. Све игре, осим ако није назначено другачије, важе за 90 минута. Пролаз 1 2 важи за све делове меча.

2. ма где је назначено... тако сам и мислио, матер им лоповску кладионичарску! значи за подужетке и пенале важи само она игра пролази 1 или 2

3. OCEMO DA JEBEMO VIMBLDONA?

4. Džanki jel si igr'o na Korne?

5. slabo igram zenski tenis jbg

6. оћемо, каће неки тикет?
    опљачкаше овај народ са фудбалом

7. komp mije crkao pa nisam mogao da ulazim 2-3 dana ovde ali nastavlja se trpanje mozzarta

8. slucajno se zadesim i vidim da su ovi dali 2 gola za 10 minuta i stavim 10$ na preko 6.5 doslo u 90 nekom lololo

http://www.dodaj.rs/f/3V/s3/AFiWGLc/kui.jpg

9. brani , gora utakmica za prognoziranje nije bila davno, a steta bi bilo ovakve pogotke da ne naplatis

10. Ја бих, да сам на твом месту, то бранио са 513 динара.

Допуна: Или са 1026.

11. брани ал не са толико, ја бих са 300... у сваком случају ћеш се кајати лоло
    ако први прође џабе си бацао тих 300 (или 500) а ако сингл прође, што ниси ставио 500 уместо 300... типичан пример опортунитетних трошкова

12. или ово што стеван каже, само бих повећао на 5 хиљада и онда се надаш да први неће проћи

13. Са 300 ће бити у минусу 100 динара, ако прође Грчка. Значи, исти курац као и да не брани, с тим што би успут смањио добитак за 300 у случају проласка Костарике. То би био много лош потез.

Ставиш хиљадарку и чекаш 1000 или 2000 чисте зараде или ризикујеш да не добијеш ништа, али постоји солидна шанса и да убодеш 3000 и нешто. Сам одлучи.

14. јбг ја сам гледао моцарт, тамо је 1.95 за пролаз - 600 укупно, што значи 200 у плусу (100 изгубио, 300 уложених задржао)

мада шта ми кењамо... сложили смо се да брани и неће сигурно бити у минусу, сад за колико ће бранити и за коју репку има осећај да ће доћи и којој више верује, сам најбоље зна

15. Шоми

јбг ја сам гледао моцарт, тамо је 1.95 за пролаз, што значи 200 у плусу (100 изгубио, 300 уложених задржао)

У праву си, јбт шта ја лупам.

16. 400 din da ne pada gol u prvom na najgoroj utakmici ikada, uzeo 920 i kupio sebi pileci file pozz

17. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-5076542-1200
    300 stavio lagano, posle nekoliko dana neigranja, da se isprati
    TENZIJA BRATEU

18. да ли и ви гледате на тикету како се зове радница па је тражите на фејсу? лоло

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.