Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
danas ubo :
nemacka sigurna pobeda
portugal vise golova drugo
rusija PiK x
belgija 0-2
sa 50 din uzeo 1700 din
a imao sam i ovaj
nemacka x-2
belgija x-2
rusija 1+ prvo i 2+ drugo
sa 50din uzeo bih 3200din
tako nisam strepeo cekajuci kraj, prelepa je stvar kad znas da dobijas pare, samo pitanje koliko... mada mi zao prelep tiket
jebao sam dosta mocart za ovo svetsko sutra pauza, dajte teniseri kvotu 2 i nemoj da se majmunisete iznenadjenjima nego dajte 4-5 igraca favorita moze i hednikepom(-1,5) da se ojaca... hvala unapred
DIMITROVE POLJUBIM TE U KURČINU
ČEKAM H1(-2.5) I ČOEK PUKNE SET 6 2 I USPUT IZGUBI JEDAN, I DOBIJE DVA 6 4, JA VEĆ IZGUBIM NADU, A ON 6 1 ZADNJI.
Šeko, jesi ubo koju kintu?
Evo čekam sad Berdiha za oko 95
10 'iljada? Šta, treba da pobedi Čeh?
Da,samo to
Sa 5 eura fino bogumi
http://prntscr.com/3x3xfn
Jebem ti prokletstvo teme
E jebem mu mater, svaka ti čast na tiketu. Ne boj se, dobija Bedih onog govnara. Berdih ima 2 i po metra, servira ko sa drveta, neće se Čilić dugo držati.
Evo ga jebe ne vadi
Brate ništa se ne boj, ja ti kažem. Jel dobijaš nešto ako padneš taj jedan par?
http://www.rezultati.com/utakmica/Ghr5Dcre/#detalji
Uostalom pogledaj ovaj meč gde je lako prokockao vođstvo. Nema neki mentalitet.
Dobijam masnu kurčinu
Imao je set prednosti, odje će da ima dva
Vraćen brejk, rekoh ti.
Krajslere, računam na tebe, nasluti mi ovo
Uostalom, ako ne dobije teniser s kačketom, uvek je tu njegova fejsbuk stranica gde možeš da mu se namiluješ stare. Tako sam ja bar nekad radio dok su me teniseri jadili.
1,4 na cilica sad idi brani sve izkuce prodaj
eo ga kurac meni
Prokletstvo teme, jbg
Имам једно питање, јел може неко да ми објасни како функционишу одређене игре у нокаут фази, нпр. одиграм 1, јел то важи за првих 90 мина или и за продужетке али не и за пенале? Контам да но пролаз 1 или 2 значи да на било који начин пролази једна од те две екипе... Исто и за голове и остале ствари на које можеш да се кладиш, јел то важи само за првих 90 мин?