Кладионица

1. Жајк, ако буде 4:0 за Немце ја ћу да лајем.

2. то сам и мислио са том комбином, синглираћу 1&3+ за 200 а осталих 80 ћу одиграти 4 тикета са тачаним резултатом... бар комбина да улети и један тачан па сутра да ЗАТВАРАМО МОЦАРТА

3. е да плашим се само да немци не буду у фазону лаганијег темпа, па да дају два гола тек толико да победе сигурно а да се не троше много због француза

4. deset maraka na alžir

5. 9 квота на Алжир у Моцарту.

6. е да плашим се само да немци не буду у фазону лаганијег темпа, па да дају два гола тек толико да победе сигурно а да се не троше много због француза

khm,khm
    nema šanse
    švabo je to.

7. pogodim 1iGG holandjane, francuze x-1 i jebalo me 1-1 koji kurac a bas sam se ponadao

8. Jesam reko da je poluvreme X.

9. Zhajk sada od sramote ne sme da pogleda vukajliju

10. Толе наместио.

11. Шоми
    е да плашим се само да немци не буду у фазону лаганијег темпа, па да дају два гола тек толико да победе сигурно а да се не троше много због француза

НЕ ЖЕЛИМ ДА ЗАПАМТИМ ОВАЈ ПОСТ ПИЧКЕ

12. ja stavio 10 jura da Benzema i Miler daju gol! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA i puko

13. АЈДЕ НЕ СЕРИ, КОЈИМ ЗНАЊЕМ И ЛОГИКОМ СИ ДОШАО ДО ОВОГА? ЈЕДИНО ДА СИ НАПИСАО НА ПАПИР 10АК РАЗЛИЧИТИХ РЕЗУЛТАТА И НАСУМИЧНО УБО НЕКОЛИКО И ПОСЛЕ ТО ОДИГРАО, ШТО ЗАПРАВО И НИЈЕ ЛОША ИДЕЈА ЈЕР СЕ ДРУГАЧИЈЕ НЕ МОЖЕ

14. salim se nije moj ortak odigrao, ja 1-1 i 3+ roknuo ;'(

15. Грифине, јеси бранио на крају?

E, jesam, i to sa 500 đunti. Nije mi žao. :D
    Čekam danas da Argentina i Belgija prođu dalje za 15000.
    Odigrao još i ovo:
    Belgija - SAD x
    Argentina - Švajcarska 1&2-3
    Na 150 kinti 1300 dobitak.
    I drugi:
    Argentina - Švajcarska 2:1
    Belgija - SAD 1:1
    Na 50 kinti 2200.
    E da, i ispao sam teška pizdurina jer sam ispraijo braću Kolumbijce samo sa 200 kinti. Razmisliću da li da stavim još neku kintu na njih jer mi deluju jako ozbiljno.

16. Аргентина Х-1 и Белгија пролаз.
    Поззз

17. odloze 2 meca zbog mraka i kise jebene i useru me po sred glave, maso volim te ali si ponekad okrutna kuravela

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1252-6088666-1200

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.