Кладионица

1. У четвртак квале за ЛЕ, широк избор.

2. nema sutra normalnih tekmi,al oni finci sjk imaju 6 zaredom u ligi dobijenih.igraju protiv 10ih, kod kuce.lepa kvota-2.i islandjani fjonir- filkir redovno na golove.jebi ga,nema sta drugo :D

3. odigrao sve favorite prolaz lepa para lagano...
    inace sad ce svi da se loze ko majmuni da igraju malo golova i 0:0(dosle 3 za redom jbt) tako da nemojte i vi

4. Hvala đavolima, Afrikancima i ponekom Šiptaru. Pozz.
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830426400074&pin=5872
    Inače, ortak dolazi sinoć i daje mi 2500. Ja u fazonu štakorkurac, on kao pa tvoj deo od dobitka. Ja skroz zaboravio da smo igrali zajednički tiket i stavljali ko će sve proći dalje (Belgija nam je tu bila glavna). Tako da, bogami, ovih dana sam im se pošteno najebao majke.

5. Е, Лаки, Лаки, ти као да не знаш за проклетство ове теме... :p

6. drugi i treci su pravi tiketi,onaj prvi je tunjav.nemos toliko malih kvota nabosti.uvek nesto izjebe,al u svakom slucaju srecno.

7. Терам инат лоло.

8. Зато ће теби Литекс да утера, лоло

9. Бугар ми утера нож у леђа, прво па мушко, два тикета ми обори.

10. Ставио 20 марки да Швабо осваја.

11. Ставио 20 марки да Швабо осваја.

Боље да си те паре дао некој цркви у прилог, јер их сутра Триколори избацујуууу

12. Боље да си те паре дао некој цркви у прилог, јер их сутра Триколори избацујуууу

Пих... :(

13. Djovak, Federer i prolazak Svaba mi doneli solidnih 4500 kinti na 1500 ulozenih. :)

14. hvalite se tu da ste dobili tiket!

15. Danas stavljajte sve što imate na Bušar! Još nije izgubila nijedan set!
    KVOTA JE 2 !

16. Bravo medvedice! Sa srećom da ih potrošiš!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.