Кладионица

1. Ej ljudi pravim tiket da mi uleti za grad da se nasikam i pravim haos,znaci da bude sigurno kao nevinost mlade kaludjerice :

Manchester 1
    Inter 1
    Barca 1
    Celtic 1
    chelsea 1

I dal da stavim totenhem bem li ga?

2. ma stavi i jedno tri puta barsu, kad si već inter stavio dva puta :)
    prepravi to, i dodaj askoli keca.

3. e, ja danas uzimam pare! nikad nisam verovao u tiket kao do sad, i zato ću i da stavim veće pare, oko 2000, na sledeće:

Askoli 1
    Oberhauzen x2
    Minhen 1860 1x
    Vojvodina 0-2 (ili 0-1, ako skupim muda :))
    Selta 1
    Zemun 1

I BOMBE DANA:
    BSK - Inđija 2
    Slask - Widzew Lodz 2

4. E ja sad tek dosao gajbi,pa cu ostaviti moj tiket,i neke predloge..
    E ovako,negde sam naleteo na ovo Cartahena - Huelva 2-X,blokirano u mozz i AS kladzi..
    Kvota je 15,pa eto cisto da ostavim..

Fix dana: Ascoli 1 @1.6
    Bombu sam vec ostavio

Kvota dana: Monaco - Lil 2-2&3+ @5.85

I na kraju moj tiket

Celzi SP1 @1.6
    Totenhem X2 @2.05
    Den Hag 1 @1.65
    Frajburg GG3+ @ 2.25
    Vojvodina 1 @1.3
    Hajduk Split 2 @2.1
    Inter 1 @1.3
    Udinese GG3+ @ 2

na 100-8600din

5. Ljakse,kakav ti je ono sistem u sistemu?!
    36 kombinacija,koliko si love stavio?!
    Osecam da su mnogo male pare na izlazu.. Oni sa fix i 2/4 su ok,jedan dolazi sigurno.

6. Onaj sistem u sistemu je greška gospođice koja je kucala istovremeno dok je telefonirala.
    Naravno da nisam hteo to da igram, ali sam kasno video.

7. Onaj sistem u sistemu je greška gospođice koja je kucala istovremeno dok je telefonirala.

хаха ја нисам знао да то може...
    пазите сад добитан тикет

јагодина јавор х-2
    смедерево металац 1-х
    мајорка севиља х
    квота 432.96

8. Ljakse, hoće li ti biti to malo tiketa za danas? :)

9. @selenijum

Ogromna je ponuda, nisam mogao da odolim...
    Na kraju krajeva, nadam se da ću proći bar 4 tiketa od 7...

10. Limune nije ti losa fora sa tabelicom..
    Samo bolje umesto naziva lige napisi ono SPA1, ITA1 itd.. jer ja na primer ono poslednje veze nemam koja je liga,dok nisam pogledao timove :D

11. ludi totenham 3-1 35 min ... hehe

ajde budjenje peterboro i hadersfild!!1

12. dobro pa ne odigrah ascoli!!

peterboro uvali a cekam sad hadersfild da da 2 komada i tako nameste 2-1 :D

13. Ja okinuo Mančester, Čelšit, Barcelonu i Seltik panjčuge i sad čekam plen.
    Ne dodje li..

14. Ni ja nisam ascoli,cekam celtic i chelsea,noge cu im ko limeni polomiti ne udju li mi

15. E jebi ga ljudi,pre 2 minuta sam usao u kucu...Znate da uvek ostavim sve sto imam ovde,ne bavim se onim ciganskim forama da krenu tekme,itd,pa da pisem.Imao sam dojavu iz 2 u 1,u 15:20 mi je lik poslao a u 16:00 pocinjala,bio sam u gradu,nisam mogao da stignem,jedva sam uplatio...Za sad ide iz dvojke,ako dodje okacicu tikete da dokazem,necu sad da malerisem...ako ne dodje,reci cu posle koja je tekma.Dosta para cekam bas... Ostalo isto fino ide za sada,Blackburn izjednacio,Hanover 2-0...

16. Ako prođe to iz dva u jedan bićeš banovan na 10 godina zbog toga što nisi pdijelio dragocjene informacije sa nama... :D
    Mene za sada samo glupi Hearts jebe...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.