Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ajmo hadersfild budjenje!!!!!!svi ce da puknu na tebe jebote!!!
Ljudi iskreno oce mi proci ovaj celtic izgoreh ziv :( ?
HOĆE!!! Kad mene jebe Hearts mora neko proći taj Celtic...
Jebem ti Hadersfild,promašili penal u 83. a ja igrao GG.
Nista od ovoga....Bournemouth-Tranmere iz 2 u 1...0-1 poluvreme,evo sad ce kraj,isti rezultat...mater im jebem...
EDIT:HA Ha,dadose ga ovi za 1-1 u 90. ....
EDIT: HAHAHAHAHHA 1-2 u 90. Pu mamu vam jebem!
PU, jebem ti Hearts...ako otresem samo na njih objesiću se jer nisam uplatila u Mocartu....Sutra bih se mogla kladiti za džabe da jesam...
uvek ja kad odigram na peterboro ne dodje gg!!!uvek!!!!stoke!!!
1-1 auuu a meni treba i 3+ 90' auuuu :((
dal su omasili penal jao vepri....
Jos inter i Barca i veceras postajem gornji deo,donje polovine srednje klase!
dabogda presao u partizan taj sto je omasio penal..jebem mu kevu...
dzanki sta je sa tobom??
Jebem ti mrtvi totenhem, Jurio sam ih prethodnih 5 kola i duvao djoku,sad odigram duplu sansu protiv njih i poduvam kurcinu.. :( Aj bar nek puknem samo na to,imacu 2 dana dzabe..
Jebem ti ogromnu količinu tiketa, bacanje para.
Od sada samo jedan tiket sa 3 do 4 utakmice!!!
to ti pricam ja sam forsovo 1 tiket za danas sa 5 tekmi i popusio za gol za sad a evo moj za sutra:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1484-4795292-867
Jebem ti boga i QPR, za mene to bio fiks dana a kako me je izdao, strašno.
Dobro, luksaa, ovaj tvoj tiket ću da prepišem, ali uz jednu izmenu:
Valensija - Viljareal 3+
Za Napoli ne bih bio tako siguran da će doći.Po meni nemaju oni ekipu da se bore za titulu,kontam da će negde kiksnuti,a Bolonja je sasvim solidna ekipa,tako da može da dođe X vrlo lako.
ma napoli je to,dace oni gol u 120 minutu ako treba za pobedu..prognoziram rezultat ko real danas :D
Samo Barca i dobijam. Ajmo deda!
Kortrijk 1
Barsa 3+pp