Nedjelja 14:30, Blackpool-Arsenal
blackpool jedini od malih klubova neigra bunker protiv ovih najjačih...blackpool je dao gol na zadnjih 39 utakmica kući (serija traje više od godine i po) a primio na zadnjih 18 utakmica kući...sve premierligaške utakmice kući (njih 14 dosad) su bile GG a samo protiv aston ville nije bilo i gg3+...protiv jačih klubova su igrali kući: man.utd. 2-3, chelsea 1-3, liverpool 2-1, man.city 2-3, tottenham 3-1...na ruku ide i što je blackpoolu ozlijeđen prvi golman i što arsenal ima isto ozljeda pogotovo u obrambenom dijelu (sczescny,fabianski,djorou,ramsey,denilson,vermaelen).
Moji predlozi: GG, GG3+, 4-6, 3+pp, 1+I & 2+II...
A kao bomba dana,upravo ovaj mec 1 @6.2 ili iz prelaza 2/1
I meni je GG Blekpul...Ali najveci fiks mi je Zvezda u golove...2+pp,3+,4+,moze i 3+pp da se proba.Cukaricki ubedljivo najgori,Zvezda sigurno zadovoljna igrom u derbiju ima da napadne i da da sto vise,plus lepo vreme,bice dosta ljudi,pa ce i za njih da se igra malo.Jedino sto nece igrati prva postava,ubacice 3,4 igraca koji do sad nisu igrali,ali protiv Cuke mislim da je to nebitno. 2.25 je 2+pp,ja cu singl na 2 soma da stavim,a golove svuda na tiket...
Jel, u Mocartu, kad se učlanim i dobijem karticu, moram li uvijek da joj pokazujem karticu kad se kladim ili šta...? Na koju foru on obračunava te bodove, kontam da treba tu karticu provući ili šta već...
U Premijeru npr. ne moram davati karticu na uvid već samo broj igrača.
Svaki put kad uplacujes tiket,uz onaj papiric das mu i karticu.. on je ubaci tamo negde,i onda sve sto si igrao ide na tvoj racun..
Sistem izracunavanja bodova nznm bas najbolje,al pise na sajtu..
Ja Juve 3+ ufatio...Ima finih utakmica danas,Malaga,Marsej,pa i Herkules su mi kecevi.Kao sto rekoh,stavio sam 2000 na Zvezdu 2+pp,i ako uspem da nadjem 100e,stavicu na 3+,kvota 1.5,eto para niotkuda... :)
ste videli sinoc heracles,to meni bio fix zivota...samo sto kreten nisam singlirao...bratine sa 10 igraca dali 6 komada...to ni barsa ovi jadnicima ne moze da uradi...
KOJI SU OVO LOPOVI PA OVO SE NE SVIRA NI U 10. LIGI ALZIRA....AU ZIVOTE...JEBEM TI DRZAVU I TOLETA GLODARA.....TREBA SPARTAK DA VODI 3-0 A NE DA OVI GOVANARI DOBIJU I BOD....AU ZIVOTE..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ej ljudi sta ce pre uci 2 na napoli ili 3+ na valenciu villareal
http://www.lemon-tips.co.cc/
jeeej idemo da padamo kao i juče
7+ na aston vilu
Juče uzeh nešto sitno, nekih 600din, milina.
Danas odigram ovo:
Prvo zez tiket (ako dodje, alaV vera):
Blackpool - Arsenal 1 (7,00)
Aston Villa - Newcastle 2 (4,20)
A ozbiljno:
Rangers 2
Ajax 1
PSV 1
Atletico Madrid 1
Lyon 1
Pa ako uleti, bilo bi kulj.
Nedjelja 14:30, Blackpool-Arsenal
blackpool jedini od malih klubova neigra bunker protiv ovih najjačih...blackpool je dao gol na zadnjih 39 utakmica kući (serija traje više od godine i po) a primio na zadnjih 18 utakmica kući...sve premierligaške utakmice kući (njih 14 dosad) su bile GG a samo protiv aston ville nije bilo i gg3+...protiv jačih klubova su igrali kući: man.utd. 2-3, chelsea 1-3, liverpool 2-1, man.city 2-3, tottenham 3-1...na ruku ide i što je blackpoolu ozlijeđen prvi golman i što arsenal ima isto ozljeda pogotovo u obrambenom dijelu (sczescny,fabianski,djorou,ramsey,denilson,vermaelen).
Moji predlozi: GG, GG3+, 4-6, 3+pp, 1+I & 2+II...
A kao bomba dana,upravo ovaj mec 1 @6.2 ili iz prelaza 2/1
I meni je GG Blekpul...Ali najveci fiks mi je Zvezda u golove...2+pp,3+,4+,moze i 3+pp da se proba.Cukaricki ubedljivo najgori,Zvezda sigurno zadovoljna igrom u derbiju ima da napadne i da da sto vise,plus lepo vreme,bice dosta ljudi,pa ce i za njih da se igra malo.Jedino sto nece igrati prva postava,ubacice 3,4 igraca koji do sad nisu igrali,ali protiv Cuke mislim da je to nebitno. 2.25 je 2+pp,ja cu singl na 2 soma da stavim,a golove svuda na tiket...
отвара се кладиЈоница преко пута моје гајбе, јаоо кад би усп`о да се уфурам да шљакам ту, како би било дивно
Jel, u Mocartu, kad se učlanim i dobijem karticu, moram li uvijek da joj pokazujem karticu kad se kladim ili šta...? Na koju foru on obračunava te bodove, kontam da treba tu karticu provući ili šta već...
U Premijeru npr. ne moram davati karticu na uvid već samo broj igrača.
Svaki put kad uplacujes tiket,uz onaj papiric das mu i karticu.. on je ubaci tamo negde,i onda sve sto si igrao ide na tvoj racun..
Sistem izracunavanja bodova nznm bas najbolje,al pise na sajtu..
A učlanjenje je džaba?
Da naravno.. Treba ti licna karta i nista vise..
Jos jedan predlog,igrajte na golove danas!
Lepo vreme svuda, prste golovi samo tako.. Evo juve 3:2 zavrsi (umalo da me obori).
Juce je jedan lik stavio 1000 din na sistem 6+7/7
i odigrao 7 engleza 2+pp.. doslo 6 i covek ih ossasavio za 55k
Ja Juve 3+ ufatio...Ima finih utakmica danas,Malaga,Marsej,pa i Herkules su mi kecevi.Kao sto rekoh,stavio sam 2000 na Zvezdu 2+pp,i ako uspem da nadjem 100e,stavicu na 3+,kvota 1.5,eto para niotkuda... :)
Ajde Twente uvaljaj ga mamu mu
Ne stigoh na vreme da postavim, al evo šta odigrah da ne ispadne da se kurčim ako prodje :)
PSV 4+
Bajer Leverkuzen 4+
Kvota 4.1
Dandi Junajted 4+
Jang Bojs 4+
Kvota 5.6
napoli jebe!!
ste videli sinoc heracles,to meni bio fix zivota...samo sto kreten nisam singlirao...bratine sa 10 igraca dali 6 komada...to ni barsa ovi jadnicima ne moze da uradi...
ako partizan kiksne a trebalo bi igrajte slobodno 5+ na zvezdu!
hahhah ja postavljam post a domacini poveli!!!!to kralju!!!!!zvezdina je titula!!!
THIS IS... SPARTAAAAAAAAAAAAAAAK! :)
KOJI SU OVO LOPOVI PA OVO SE NE SVIRA NI U 10. LIGI ALZIRA....AU ZIVOTE...JEBEM TI DRZAVU I TOLETA GLODARA.....TREBA SPARTAK DA VODI 3-0 A NE DA OVI GOVANARI DOBIJU I BOD....AU ZIVOTE..