Кладионица

1. ma dobar je i bod, samo neka ostane, da im ne sviraju penal u devedes'desetom minutu...

2. 5 minuta produzeno...cudno..:/

3. jebem im li majuku u picku gorbarsku

4. 1:2. i 5 minuta nadoknade. pa jebo te bog tole, je l' dosta???
    edit:
    JEBEM TI LIGU, I FUDBAL, I SVE U PICKU MATERINU NEK' IDE! BATALJUJEM I UTAKMICE, I DA GLEDAM NA TEVEU, SVE U KURAC KRASNI.
    PA DAJ JEBOTE, ZAR JEDNO PRVENSTVO NE MOZE DA NAM BUDE REGULARNO, JEBO IH TAJ TOMISLAV KARADZIC PICKA MU MATERINA DA MU PICKA MATERINA!

5. Ахахаха гледам и ја где да прокоментаришем ову спрдачину. Никад у животу ово нисам рекао, али ево одличне прилике:

Намештаљка, чиста као суза. Јасно је после овог данас - Партизан мора да буде шампион.

6. Ovi holandjani mnogo bre vutre popusise

7. dajte ljudi....prvo partizan...pa sad i jebeni marsej....zastoooo????

vazno da je PALERMO primio 2 gola u 90+ minutima sa 3 igraca vise

8. Jebeni Marsej obara me za za 9000,na tiketu od 1000 :(:(Mamu im jbm,i jos stavio lion i marsej,reko sugavi francuzi su to,nema sanse 2 realana rezultata da dodju..

9. PARTIZAN OLE OLE OLE OLE!!!

Ljakse...cekas benfiku a

10. aleksandarkg
    1:2. i 5 minuta nadoknade. pa jebo te bog tole, je l' dosta???
    edit:
    JEBEM TI LIGU, I FUDBAL, I SVE U PICKU MATERINU NEK' IDE! BATALJUJEM I UTAKMICE, I DA GLEDAM NA TEVEU, SVE U KURAC KRASNI.
    PA DAJ JEBOTE, ZAR JEDNO PRVENSTVO NE MOZE DA NAM BUDE REGULARNO, JEBO IH TAJ TOMISLAV KARADZIC PICKA MU MATERINA DA MU PICKA MATERINA!

ФРКА ДЕЛИЈЕ

Пеки д џем
    Ахахаха гледам и ја где да прокоментаришем ову спрдачину. Никад у животу ово нисам рекао, али ево одличне прилике:

Намештаљка, чиста као суза. Јасно је после овог данас - Партизан мора да буде шампион.

ФРКА?

11. Dzankee, samo Benfiku! (daj bože da će to proći) a i realno je. Bar jedan od ovoliko tiketa da ubodem :)
    Gazimudo, moje saučešće za francusku! Pa, gde to da igraš??? Francuzi su za izbegavanje, naročito prva liga,...

12. PA razmisljao sam da ce Marsej sigurno da dodje,jbt igrali su LS i to sasvim soldino,i onda posle da branim tiket posto imam 2 cuke pauze izmedju marseja i Liona :(
    Al kad nece nece..
    Inace prosla je ona BVD-ova analiza za zvezdu,a prosla je i moja za Blekpul. Doslo je i 2+pp,i gg3+,i GG,i 4+,jedino nije pobedio blekpul,al to je bila bomba ipak :D

13. Gledao sam ljakse, odlicni tiketi, svuda padas na po jednu, dve.

14. Ne zelim da komentarisem utakmicu Spartaka i ovih drugih...Nemam reci. :D Da,Dzanki! FRKA JE! Da vas ne provale ovi iz uefe,sta ce posle nas sampion da radi!?

Inace prodje mi Zvezda singl,a sad cu da slikam tiket i da vam pokazem tugu i jad...Odigram Zvezdu 5-0 tacan rezultat,kvota 20,stavim 200 din....3 sanse i precku su imali...majke im ga nabijem! :D

15. Ма у реду је бвдлга...увек имате СЛЕДЕЋУ СЕЗОНУ АХАХАХХААХ

16. Molim moderatore da banuju Dzankija zbog glupih fora... :)

EDIT: Na koje se sam smeje...

17. Nisam gledao tekmu Partizana,pa necu komentarisati da li jeste ili nije bio penal..
    Recimo da nije bio penal,i da je utakmica namestena,nije mi jasno zasto se bunite kad je drugi gol postignut iz slobodnjaka. .Da nije i to tole namestio?!
    A i da je namesteno da uzme partizan (sto je vrlo verovatno) zasto se ponasate ko da ste gadljivi na muljaze,a svi znamo da niste ni vi cvecke..
    Dakle,ljudi namestaju italijani u prvoj ligi,a nece srbija u svojim selima..
    Zvezda je ostecena sad,Partizan nekad pre i bice u buducnosti sigurno,i to je proces koji se vrti u krug..
    ZNam samo da ste se zlaili i pre par derbija na toleta,a zvezda tad nije imala sut u gol?! Pa kako da pobedite leba vam..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.