A vi ostali, a što igrate neke leve tekme, kada ste imali sve čiste fixeve za danas? Imali ste Utd, Čelzi, Totenhem, Inter, Real, Sad će i Barca valjda..
Da ste krnuli 'iljadu na taj tiket sa sve kečevima, dobili bi bar 3.
Ja sam naravno pala samo na jebeni Hearts, i naravno, nisam otišla uplatiti u Mocart, pa mi nema ni besplatnog klađenja sutra (kvota 40 bila). PU jebem ti Škote škotske, izludli dabogda, kud ih ne smake sa tiketa kad sam se predomišljala, tako mi i treba, hoću ja kruha preko pogače...
Zašto ste uopšte igrali na QPR koji je igrao protiv likova koji se bore za opstanak, po mom mišljenju to je najgora moguća kombinacija. Jednom sam se tako opekla kad je Mančester igrao prtiv zadnjeplasiranog i nikada više neću napraviti takvu grešku...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Joj Olimpo 3.5 kvota, ako prođe na konju sam najvećem. Danas sam užasno pukao sa QPR i Salzburgom
Chavez i ja cekam keca na barcu za 2 crvene,ako udje ima da se obucem kao bata kan kan veceras
Joooj Olimpo vodi 1-0 a Colon dobio crveni. Ajoj samo da izdrze!
JEBEM TI SAHTJOR U PICKU MATERINU
A jebem ti sve svece, osam tiketa i na svakom po jednu pao. Jebo ti bože svoju majku!
jebem ti SANDERLEND raspali!i WBA smrdljivi pride!
Prestaću da igram kladionicu jebem mu Bordo i krst otačastveni
Сутра ако не узмем бар 70 евра...више не играм кладионицу
Shone, da otmemo pare!
A vi ostali, a što igrate neke leve tekme, kada ste imali sve čiste fixeve za danas? Imali ste Utd, Čelzi, Totenhem, Inter, Real, Sad će i Barca valjda..
Da ste krnuli 'iljadu na taj tiket sa sve kečevima, dobili bi bar 3.
JEBIGA, JA SAM ALAV
Upalim ja online da gledam Barselonu i prime gol.
PA JEBEM TI ISUSA KOLIKO SAM BAKSUZAN!
Upali opet :)
Gledam. Al' haos koliko se nerviram. Tako jako sam se lupio u glavu da mi je ispala sva perut iz kose :) Ni trun ostao nije! :D
Ajde Barca razguzi ih pa da ubrizgam to novca direktno u jetru
Strašno koliko sam pukao danas, minus četiri puta već od ovog spasonosnog dobitka.
Има сад да анализирам утакмице до 8 ујутру
Jbt,puknem na Valjekano za 15 hiljada,likovi vodili 3:0 do 75. minuta,3:3 na kraju.Odustajem od kladionice.
Pogodio sam 8/12 od postavljenih tipova.
Koji ja to vrag radim, pravim sebi bespotreban posao :DD
Ja sam naravno pala samo na jebeni Hearts, i naravno, nisam otišla uplatiti u Mocart, pa mi nema ni besplatnog klađenja sutra (kvota 40 bila). PU jebem ti Škote škotske, izludli dabogda, kud ih ne smake sa tiketa kad sam se predomišljala, tako mi i treba, hoću ja kruha preko pogače...
Zašto ste uopšte igrali na QPR koji je igrao protiv likova koji se bore za opstanak, po mom mišljenju to je najgora moguća kombinacija. Jednom sam se tako opekla kad je Mančester igrao prtiv zadnjeplasiranog i nikada više neću napraviti takvu grešku...
Limune, ti si obavio odličan posao, bolje i to nego da postaviš samo jedan pa popušiš. Ovako daješ ljudima šansu da sami izaberu šta će igrati.