Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ja nešto mislim da će Partizan da izgubi ili nerešeno...nije mi tu kec, a još manje golovi...al možda grešim....
http://totallylookslike.files.wordpress.com/2011/05/rihanna-totally-looks-like-rihanna-fied-winnie-woodpecker.jpg
WUPS, ovo nijesu smijsne slike O.o
Šta je sa ljudima danas, već drugi put maše temu koju hoće i pišu ovdje....
Бешикташ 1
Барса 2
Марсеј 1
квота мало преко 4.
и тикет "збогом сиротињо" којег нећу да качим сад. срамота ме је.
акобогда и прође, окачићу слику после.
едит:
а, ко му јебе матер:
Осасуна х-1
Локерен х-2
Бешикташ х-1
Војводина х-х
квота 2532, уплата 50.
Куп је наааш....
још само бетис и паре
газимудо, што сад не критикујеш овакво постовање, као ономад јавиово?
а дааа, зато што сви знамо да је овај пичка, можда зато.
елем, кад смо већ код таквог курчења...још само Биел да победи (а тренутно води 7:0) и уз'о сам 800 евра, а онда имам и од ужине до краја недеље још 300, таман за викенд! то бре!
да се вратимо реалности. јеба мене бешикташ... лепо. мислим да ћу сад неко време да мирујем кући, без кладионице.
Aj ne kenjajte, jebo vas Džanki.
Ххаахах па немој да се нервираш, можда Воша изједначи..можда...
Заборавих да напишем тикете...
Бетис 1
Ваљадолид 1
Партизан 1
Жилина 1
Висла полувреме или крај Х
Сошо 1
Рен 1
Ваљадолид 1&3+
а дааа, зато што сви знамо да је овај пичка, можда зато.
Upravo tako ;)
A mozda sam i poslusao tvoj savet,pa me zabole sta ko pise,ja cu pisem kako mislim da treba,za ostale me bole brige..
Elem,
Troicki - Starace 2 @2
ili
tacan rezultat 1:2 @3.3
Troicki - Starace 0:2,jbg nije prosao rez.al je ishod pogodjen.
nema tu keca Džanki na Partizan...
Skočimišu, opet si me sjebo...:) dodao sam samo da Levante daje jedan gol, i ova dva vaša predloga....samo da nešto odigram..ko ga jebe, sutra plata imaće za vikend....al mora se ulagani...sve što sam uzeo na Mančester tačan rezultat otišlo...
Opletoh Inter - Roma I polu-vreme 0 golova, Marsej 1 i Seltik 2.
Roma Inter me usralo, Seltik vodi 2-0 i ovi drugi imaju igraca manje, Marsej 1-0 za sad.
Idemo deda!
Ја будала рачунам да Партизан већ прошо...:)
jebaga Džanki ne pratiš radnju fabule.....
ГООООООООООООООООООООЛ 2 1 ВУУКИЋ
jebo vas FSS..i sudija što svira penal...kojeg nema...
АЈМО БЕТИС ЛЕ!
Моште ви да се зезате на рачун Звезде и њихових саопштења, али ако је ово пенал... :)
Jel neko čuo za arbitražno klađenje?
To je kao fazon kladiš se na sve ishode nekog meča, ali u različitim kladionicama. Profit može da se ostvari bez obzira na ishod meča, pod uslovom da postoji dovoljna razlika u kvotama u tim kladionicama. Na primjer, ako su neki mečevi neizvjesni, različite kladionice mogu dati blagu prednost različitim timovima. I onda kao uplatiš određenu svotu novca, (a za to postoje neke formule) na oba protivnika i na nerešeno. I šta god da se desi ostvaruješ profit. Ali to može samo ako postoji dovoljno veliko neslaganje u mišljenju između različitih kladionica. Pokušavao sam da pronađem neke takve situacije, ali nisam uspio. Doduše, tek sam nedavno negdje pronašao da postoji taj fazon, pa nisam mnogo ni istraživao.
хаахахаха ПОНИШТЕН ГОЛ ХАХАХААХАХХААХХА