Кладионица

1. Peki, ovo nema veze sa penalom....i treba svi da ih pljuju...

pogledaj poništili gol..pa koji cigani...ovog sudiju treba obesiti za muda....

2. Јовичић
    Jel neko čuo za arbitražno klađenje?

To je kao fazon kladiš se na sve ishode nekog meča, ali u različitim kladionicama. Profit može da se ostvari bez obzira na ishod meča, pod uslovom da postoji dovoljna razlika u kvotama u tim kladionicama. Na primjer, ako su neki mečevi neizvjesni, različite kladionice mogu dati blagu prednost različitim timovima. I onda kao uplatiš određenu svotu novca, (a za to postoje neke formule) na oba protivnika i na nerešeno. I šta god da se desi ostvaruješ profit. Ali to može samo ako postoji dovoljno veliko neslaganje u mišljenju između različitih kladionica. Pokušavao sam da pronađem neke takve situacije, ali nisam uspio. Doduše, tek sam nedavno negdje pronašao da postoji taj fazon, pa nisam mnogo ni istraživao.

До јаја.

3. Džanki koji kurac je smešno?..pa žalosno je...

4. Ал јесте фаул, у томе је фора..погледај опет

5. ma daj majke ti...jeste do kurca...kao i penal....

6. Није фазон у томе да ли је фаул или не, фазон је у томе да се зна ко МОРА да победи вечерас.

Ево чист пенал за Војводину! Шта кој курац БРЕ?

7. Ххахахахахааххааххахахахааххахахахаахаххахааххаха неће Вошани да играју ајмо службени 3 0

8. ТАКО ЈЕ!

ВОША ВОША ВОША!

Од данас навијам поред Радничког и за Војводину!

9. i ovo je žalosno....šta sad nije bio faul?

10. А Страјнић је најјачи, као "Да ли је ово прекршај за који су тражили пенал?" Ма не, није.

11. Сад ће да буде фајт..одо испуцкам кокице

ЕДИТ: Наставиће Мађари дуел, боље 2 1 него службени лоло

12. Nad Tejgom je bio faul, ali možda ne faul za penal, a ovo za Vojvodinu ne da nije bio faul, nego su mogli da mu sviraju indirekt jer je glup. Budite realni.

Btw, izgleda ću da uzmem novce!

13. meni je draži Partizan od Vojvodine..al ovo je bruka....

14. Бетис 2 0...ја мислио 0 0...

отишли сви код навијача сад

15. Auuuuuuuu....šta se dešava bre, pričajte, radim u treću, ne mog da gledam???

16. свима црвени картони и 3 - 0 за ПАРТИЗАН ахахаахахахаа

17. bilo 1-1 sudija svirao penal za partizan koji skoro da nije bio..sujmivo..sasvim slučajan kontakt...

onda ovi izjednačili, sudija poništio gol..onda im sruše igrača u 16 sudija njima ne svira penal...

na kraju su ovi iz vojvodine napustili teren...

18. mene sramota....a kako je ovima što navijaju za Partizan jebem li ih....