Кладионица

1. Ne mogu da verujem...

mane sramota....a kako je ovima što navijaju za Partizan jebem li ih....

Slavice oni, navikli su.

2. JA DOBIO napad smeha..ne znam sto haahahhahahahaha

3. И шта сад, службени?

4. Nego jel se racuna kvota 1 za partizan il sta?

5. Ne, 2-1 je oficijal za Partizan, dakle 1.

6. jaoo jebem vam mater jebalo vas prekidanje sto se niste vratili na teren samo mi smanjujete dobitak madjari jebeni

7. хоће ли качити неко ово у трансфер блама? ја сам баталио да гледам, јер ме је стварно више срамота од нашег фудбала. видело се то још код жутих картона, а онда и... и наравно, сад пустити звезду да начука рад са три разлике, и мирна бачка. е па курац. штета што сам пропустио ову квоту, да метнем уместо бешикташа, па ово је била сигурица године, на 1.5... јебига.

Едит:

javio
    mane sramota....a kako je ovima što navijaju za Partizan jebem li ih....

да је звезда овако освојила титулу, баталио бих навијање, или бих навијао за раднички из крагујевца. јебем ти говна, и фудбал, и све нек' иде у курац красни.

8. Bruka i sramota, blam neviđeni...TETRAMEGABLAM!

9. Пенал који су фирмаши тражили не да није постојао него је требао да буде чист жути због симулације.
    Пенал над Тејгом није морао да буде суђен, то је процена судије, али је контакт за ФАУЛ ( што не значи за пенал) несумњиво постојао.
    С разлогом поништен гол Војводине јер је био фаул над Стефаном.
    Једина грешка судије је недосуђен директни црвени за Тумбасевића због преоштрог старта.

Али где ово има да се бежи са терена?! Брука.

Заслужен трофеј. БРАВО ЦРНО БЕЛИ.

А фирмаши оправдали епитет који носе (пичке)

10. kvota 1 jebena..ne verujem..

11. КИНГ ЏЕРЕМИ ОБЈАСНИО, ИДЕМ ДА ТИ ИСПЛУСИРАМ ДЕФКЕ

12. Ja necu da ulazim u raspravu,reci cu samo svoje misljenje.
    Dakle jedini komentar ovde na tu temu.

Izjednacujuci gol Vose je iz ofsajda. dva igraca u crvenom su bila u ofsajdu,jedan je postigao gol
    Partizanov penal je toliko cist,da nije bilo cistijeg u nasoj ligi.
    Ponisten gol Vose ispravno,videlo se na snimku da ga je vukao.
    Ona sumnjiva situacija u 16ercu partizana, mogao da se svira penal,a i ne mora. Da je onaj iz vose pao bez diranja lopte svirao bi mu garant,ovako je ispalo da pada kad je promasio.

Ciganisanje je podignuto na potpuno novi nivo. Sudije gledaju dok Vosa ide da pita publiku (SKK) sta da rade sa tekmom.
    Cekalo se pola sata dok svi ne udju na stadion,a fotograf utrcao na teren kao da nema redara.
    Sve u svemu moj utisak je da pokusava da se omalovazi neciji rad,i da ovi madjari malo druguju sa lukicem i njegovim izjavama i fiks idejama.

Nego bole me rac,prosao tip na tiketu 2u2&3+ :D

13. a kakav faul nad Stefanom ako je od početka sudija dozvolio grublju igru?..pa malo ga povuko....nešto sumnjam da bi partizanu tako poništio gol...no nebitno....kenjamo..al je ružno ispalo na kraju....

14. Jebalo vas to, i vi ste ludi ako se raspravljate. Ja uplatio danas 300, oteo 1900, lud sam!

15. Nije kvota 1, računa se rezultat u togu prekida zato što je u pitanju drugo poluvrijeme.

16. Добар! У здравље да их потрошиш. :)

17. Sad sam na www.rezultati.com vidjela da je utakmica Partizan-Vojvodina "napuštena", i vidjela sam na zadnjih par strana da ste se raspravljali, ali mi se nije dalo čitati. Može li mi neko u kratkim crtama reći šta se kog đav`la desilo?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.