Кладионица

1. Eh da, uplatila sam cenera na ono onlajn klađenje u Vilijams kladionici i u minusu sam 10 centi, popušila Barsu i Viljareal.

U minusu sam jer sam vidjela ono live klađenje pa se nafurala i sjebala neku lovu, koju sam danas "krvnički zaradila :D.

Nego, imate li neke predloge za sutra?

2. Voša napustila teren zbog nedosuđenog penala.

3. selenijum, fudbaleri vojvodine napustili teren iznervirani sudijskim odlukama ( pravednim ili ne, ne ulazim u to, jerbo kreće nova rasprava onda), i otišli da pitaju navijače, a među njima i batu buturovića, 'oće li se vratiti na teren... i sudija prekine utakmicu i ko im jebe mater svima skupa... ako si igrala na kladionici biće registrovano 2:1 i AMIN!

4. Evo tip za sutra Selenijum.

Gazimudo
    Nasao sam zanimljivu tekmu za cetvtak. Jeste da je prerano,al bolje nego da se zaboravi,a i ovako je imate svi u vidu,pa ko voli nek izvoli.. :D

Delermont - Kjaso 2 @2.6

DO sad su igrali 3za3;
    http://www.soccerway.com/matches/2011/05/12/switzerland/challenge-league/sr-delemont/fc-chiasso/1058953/head2head/

A s obzirom da pada dosta golova,moze i da se pokusa kontra prelaz 1 u 2.

5. Ma nisam igrala, nego me čisto interesovalo ko je na kraju pobjedio. :)

6. Nego da li da se sad kladim na (klađenje uživo) na Cobresol-Universidad, da mećem keca? Trenutni rezultat je 1:1...
    Htjela se kladiti na Sevilju kad je vodila i nisam dobro "kliknula" i pola sekunde poslije toga Osasuna dade gol...i još jedan...Više sreće nego pameti :D

EDIT: Danke šn Gazimudo!

EDIT EDITA: Imam više sreće neg` pameti, eno ga oni na koje sam se htjela kladiti uživo gube :D

7. Ništa se nije dogodilo, Sele, bukaše na sudiju jedno sat vremena i onda odustaše iz čista mira.

A napušteno je jer su ljudi mislili da je počela a nije bila zbog još jedne farse u režiji ko zna koga - Uprava Voše nije dala igračima da izađu na teren dok se huligani Vojvodine ne smjeste na stadion. Policija ih pretresala zbog razbijanja automobila po gradu....

U suštini, ponovljen scenario iz Đenove, nekom je odgovarao ovaj prekid pred dolazak glavešina iz UEFA-e.

8. E Kjaso se ne može singlirati, bem ti ograničenu kladionicu...Moram izmisliti još tri utakmice...

9. Joj samo Đenovu ne spominji, to mi je jedna od najjačih komedija koje sam u životu vidjela, Srbija kažnjena zbog huligana, a Italija što je dozvolila da se unesu razna govna na stadion i što nisu bili sposobni da obezbjede utakmicu - ništa....Uffff....
    PS: Nebitno u čijoj se režiji sve to desilo....

10. Ево га и доказ колики сам КУРАЦ испао данас , рачунао квоте и саставим тикет , реко , нећу јебеш му матер , много сам падао ових дана , стра ме да не паднем опет , нећу имати ни динара .......

http://imageshack.us/m/807/8964/tiketickojinecudaodigra.png

ЈЕДЕМ СЕ САДА , ЈЕДЕМ СЕ .......

11. Tako to ide....Koliko sam ja puta sastavila tiket "u kućnoj radinosti" i onda ga prođem...A da sam ga odigrala, obavezno bih popušila...

12. Jbt,pa ja sam "prosao" jedan tiket od danas:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3510639-876

Naravno,sad ne mogu ni da se setim zasto sam na ove igrao,al verovatno mi se tad cinilo kao dobra ideja. A za osasunu sam pogledao u 86 bilo 1:2.. Pa reko puko sam..
    Kad ono medjutim..

Nista,sutra imam bar da se kladim, jedan za 50, i jedan za 20,pa cemo da vidimo :D

13. Blago tebi, ja kad god odigram tiket u Mocartu padnem na bar dvije utakmice, a čim odigram u nekoj drugoj kladionici padnem na jednu i nikako to besplatno Mocartovo klađenje da uganjam...

14. Ništa se nije dogodilo

Jebote,da li jednom mozete da budete objektivni? Selenijum,odgledaj mec cisto highlights na netu,sama ces videti zbog cega je Vojvodina napustila teren.Neverovatno koliko srama nemate...

15. Znam da sam rekao da necu vise ni jedan post na ovu temu,al racunacu ovo kao edit mog posta:

Gazimudo

Izjednacujuci gol Vose je iz ofsajda. dva igraca u crvenom su bila u ofsajdu,jedan je postigao gol

http://www.sportal.rs/news.php?id=50719

Toliko od mene, Samo sam hteo to da dodam,jer nema ni u jednom highlights-u

16. Partizanov penal je toliko cist,da nije bilo cistijeg u nasoj ligi.

Posle ovoga ne moras ni da se javljas,posto nas ostalih 7 miliona Srba nije coravo.

17. Ma nije ovo ofsajd, kada se igra protiv Partizana ofsajd se ne svira inače je neregularno, šta ti je. Ili da ipak pitamo Lukića Izjavu?

KUP JE NAŠ!

18. Ajmo ovako....Zadnjih,pa recimo evo 6,7 utakmica.
    Rad-Partizan. Pri rezultat 2-1 za domacina,ide kontra,izbacuju se 2 igraca Rada u prvi plan,Krstajic vidno ispred njih metar stoji,sudija dize ofsajd.Utakmica zavrsena 2-2 i produzena 6 minuta.
    Spartak-Partizan. Pri rezultatu 1-0,ne svira se cista ruku,odnosno penal za domacina. Kasnije,krajnje sumnjiv penal se svira Partizanu za izjednacenje,a nakon toga se navlace 3,4 prekrsaja na 20-25 metara kako bi se ugrozio gol Spartaka.Iz jednog takvog prekida,nakon teatralnog pada Sase Ilica,gosti dolaze do bodova.
    Partizan-Vojvodina. Nakon sto ga je pretrcao igrac Vojvodine,Krstajic krvnicki udara decka u facu ramenom.Crveni karton? naravno ne. Kasnije,Scepovic sa 2 noge ulece igracu Vojvodine bez razloga,i posle toga nista.
    Partizan-Crvena Zvezda. Lazovic izbacuje Kaludjerovica 1 na 1,Krstajic opet kasni pola metra,sudija dize ofsajd.
    i za kraj finale kupa. S pocetka meca se sviraju faulovi u napadu za Partizan,a isti takvi se sviraju kontra Oumaruu.Nakon izjednacenja Vojvodine iz ofsajda(da realan sam),gosti su jednostavno MORALI da OTMU trofej,jer ej,zamisli njima slucajno neko da ne digne ofsajd,ili penal da im svira.Penal kakav se ne svira u amaterskoj ligi Malezije,lopta koja je pobegla igracu,koji je samo docekao da okrzne butinu odbrambenog igraca Vojvodine,igrac pada ko pokosen(kao Krasic za Juve recimo,a svi znamo kako je pao bar 3 puta),sudija svira penal 1-1. Nakon toga,sudija ponistava gol Vojvodini zbog faula nad Savicem,a pre toga dopusta da Krstajic ramenom(OPET),zakuca Oumarua,i ne svira nista.Nakon toga,se ne svira penal za Vojvodinu,iako se svirao nepostojeci penal za Partizan.Svaka im cast za to sto su izasli,svako normalan bi to uradio,jer mi nismo niti glupi,niti coravi,i ne moze neko da nas jebe u mozak.A vi gospodo,sladite se duplom krunom,uzivajte,radujte se,otimajte,ionako nemate blama ni za sta,pa ni za ovakve stvari. Serem vam se na sve titule sto se osvojili,i sve Lige sampiona i sve "uspehe",ostacete do kraja zivota gnjide i ljudi ce vam se smejati u facu.

19. TUČA TUČA TUČA TUČA TUČA!!!!!

Pobogu ljudi, da sam znala da ćete se nastaviti klati ovuda, ne bih ni pitala, samo me je interesovalo SA RELATIVNO NEUTRALNE TAČKE GLEDIŠTA šta se desilo, jer je na rezultati.com pisalo da je utakmica napuštena! I opet ću, po bog zna koji put ponoviti, OTVORITE TEMU ZA SVAKU UTAKMICU OKO KOJE SE NE SLAŽETE, PA SE KOLJITE TAMO DO MILE VOLJE, A NE OVDJE!!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.