Кладионица

1. hahahaahhahaha :) Oj Nado, Nadice..

2. ljudi sta mislite dal ce bude kvota na Liverpul u nedelju preko 2??
    ocu bacim dvajes evra na keca ako je preko 2

3. na Liverpul 1.85....

jebote ovaj Gazimudo me prokleo ne mogu ništa da naplatim....alo siso, povuci kletvu....:)))

4. e kurac. ne isplati mi se da rizikujem za tu sicu :/

5. Kakve utakmice sutra...pff

6. na 1.85 sa dvajes evra dobijas 37 a sa 2 dobijas 40 sta je razlika?

7. ma zajebi više te priče Džanki...isti ste, ti i Gazimudo..samo palite poštene kladioničare....:))

više nećem da se družim sa vas, dok Gazimudo ne skine kletvu..ili dok ne odem kod neke ciganke da razbijem maler....

8. razlika 3 evra.
    to je 2 pljeskavice i pivo.
    to je 3 bureka.
    to je 5 tocenih piva.
    to je 6 pari carapa.
    itd itd razlika je care...

9. ma de...hteo sam da kazem usrane utakmice.

10. pa jbm mu lebac ostavio sam i bio link prethodnih susreta..sve je ukazivalo na dvojku..
    http://www.soccerway.com/matches/2011/05/12/switzerland/challenge-league/sr-delemont/fc-chiasso/1058953/head2head/

oduzmite ovu poslednju utakmicu i dobicete 12 9 za delermont,i na redu kjaso da pobedi :(

Izvinjavam se svima,a znao sam da ce da padne kad su svi poslusali xD

A ne javio,kletva se ne skida jos,moras malo da se mucis,pa da vidis kako ces da predlazes tekme i pitas za savete :D:D:D hahaa

11. M ti si, Gazimudo, garant uplatio neke dobre pare na keca, pa smao htjeo nas malo da zajebavaš i likuješ kako si ti prošao, a mi nismo :D

12. ma bole me...ima cigančica kod nas u firmi čistačica..23-24 godine, nije nešto, al ima sisu dobru...ne bih ja al mora razbijem maler...kad neće Gazimudo da skida kletvu...:)

13. Au matori,pa ne razbija dobra cigancica kletu.. Mora da bude neka masna babetina sa 2 zuba,jedan gore,jedan dole.. :D

Razmislicu u toku noci,znas kako kazu,jutro je pametnije od veceri xD

14. Evo epskog usera.
    Dobio sam džekpot u kladži ahahaha! Ima ona fora da uplatni kod na tiketu ima 6 brojeva, i ako se poslednja 3 poklapaju sa izvučenim brojem za džekpot, pokupiš 2000 dinara. I mene 'ladno posralo! :D

15. Boli te kurac, sad sve to stavi na kvotu 2 :)

16. Ja uplatila cenera maraka U Vilijamsu na ono onlajn klađenje i sjeba me ovo klađenje uživo. Stalno se vrtim oko cifre koju sam uplatila. Al ubodoh sinoć finu kvotu (2,70) na Đokovića da osvaja ne znam ni ja koji gem (4, 5 il 6) na servis protivnika, pa me to iščupa, pa opet imam cenera. Tj sad imam manje jer sam uplatila za večeras sledeće:
    Evian 1
    Sedan 1
    Go Ahead 1
    Kvota 4,83

i nekog tenisa, kvota - gr`ota.

Jebem li me mutavu što uopšte uplatih, a fino mi je neko rekao od vas da sam najebala kad to uradim, a ja ne slušam...

17. Idiotarija. Ovako kad dobiješ pare bar odeš potrošiš na nešto, to online nikad ne dižeš, sve spičkaš na kladžu.

18. Jest vala baš, al šta b` sad, kad sam usrala, da ih bar srajbam do kraja...

19. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-3361984-877

Evo vam moj.

Komentar:

Nadam se da Cibalija neće podleći pritiscima mafije i da će, u krajnjem slučaju, pobijediti. Ipak odigrah da daje gol, kvota više nego odlična.

Utakmica Filendorf-Memingen najviše vuče na X, ali Memingen igra k'o Kakmuž, Filendorf se lagano, ali lagano vraća u formu, šteta ne ispratiti ovakvu kvotu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.