Tenis je ludilo za ovo onlajnovsko klađenje. Stvarno bude finih kvota, što ti kažeš na brejkove, ali i samo na keca, jer baš fino poraste kvota na favorita ako ga neko brejkne.
EDIT:
Danas u "pravoj" kladionici odigrah:
Prodon 1 (tenis)
Acasuso 1 (tenis)
Prokom 1 (koš.)
Igokea 1 (isto)
Andrleht 1 (hokej na pijesku)
Man.City 1 (sinhronizovano boćanje)
Е јеботе хоће неко да ми објасни ове системске тикете... сад као гледам рецимо одиграм 10 текми и штиклирам 5/10 то значи да добијам само ако уђе 5 текми ни више ни мање? Онда још пише нешто као минимални добитак 7 нешто немам појма... :)
Ja sam danas na kladzi popusio lep penis.Svuda sam gurao Kardif,i sjebase me ljudi samo tako...I plus oni Madjari prokleti....Ali sam zato pre 10 minuta uzeo 40 hiljada na pokeru,hi hi. :)))) Sutra ce da prste singlovi,tako da dajte neke kvote od 3 pa na vise,daje 2 u prvom,muda ovuda i tako.
I opet ne radi kladionica...e zivote...taman stavih sibir i porto za 50 jura
EDIT:
Е јеботе хоће неко да ми објасни ове системске тикете... сад као гледам рецимо одиграм 10 текми и штиклирам 5/10 то значи да добијам само ако уђе 5 текми ни више ни мање? Онда још пише нешто као минимални добитак 7 нешто немам појма... :)
5/10 ako prodje bar 5 uzimas pare (i ako prodje baza naravno, ako je uopste imas) sto vise prodje tekmi veci dobitak, delis sa brojem kombinacija i mnozis sa ulogom
E ovako,svi znamo da je ovo nedelja pred rolan garos,a neki od boljih tenisera od kojih se ocekuju dobri nastupi tamo igraju i ove nedelje.. Posto je vec dosla sreda,moze se ocekivati da ce oni da odigraju nesto slabije,kako bi spakovali kofere i otisli u pariz da se spreme na vreme za drugi grend slem.. TO je neko moje vidjenje situaicije pa zato:
Jankovic - Arvidson 2 @4.5
ili
Soderling - Gonzales 2 @3.9
ili
Woznacki - Lapcenko 2 @8.5
ili
Berdih - Manarino 2 @4.5
ili
Skjavone - Falkoni 2 @6.5
Neke od ovih ce sigurno doci,pa proberite ako neko zeli..
Tenis je ludilo za ovo onlajnovsko klađenje. Stvarno bude finih kvota, što ti kažeš na brejkove, ali i samo na keca, jer baš fino poraste kvota na favorita ako ga neko brejkne.
EDIT:
Danas u "pravoj" kladionici odigrah:
Prodon 1 (tenis)
Acasuso 1 (tenis)
Prokom 1 (koš.)
Igokea 1 (isto)
Andrleht 1 (hokej na pijesku)
Man.City 1 (sinhronizovano boćanje)
CITAT Macedonia League 1
1) Teleks - Vardar
Tip - 2
Kvota - 3.10
el ima negde ovo da se odigra?
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2570670-878
Bravo, pravio sam tiket sat vremena da bi mi ona rekla da ne radi server
po'apsili gazde kladionica...gde će se kladite sad?...:))
Mozzart je cist,fala bogu :D
Ja sam danas na kladzi popusio lep penis.Svuda sam gurao Kardif,i sjebase me ljudi samo tako...I plus oni Madjari prokleti....Ali sam zato pre 10 minuta uzeo 40 hiljada na pokeru,hi hi. :)))) Sutra ce da prste singlovi,tako da dajte neke kvote od 3 pa na vise,daje 2 u prvom,muda ovuda i tako.
Treba igrati na Porto sa hendikepom - 2,22 kvota u Mocartu.
Realno bi bilo da napune Bragu.
I opet ne radi kladionica...e zivote...taman stavih sibir i porto za 50 jura
EDIT:
5/10 ako prodje bar 5 uzimas pare (i ako prodje baza naravno, ako je uopste imas) sto vise prodje tekmi veci dobitak, delis sa brojem kombinacija i mnozis sa ulogom
Staviću za danas
Paok X-1 5,25
Porto GG3+ 2,10
Nordsjiland GG 3+ 2,10
E ovako,svi znamo da je ovo nedelja pred rolan garos,a neki od boljih tenisera od kojih se ocekuju dobri nastupi tamo igraju i ove nedelje.. Posto je vec dosla sreda,moze se ocekivati da ce oni da odigraju nesto slabije,kako bi spakovali kofere i otisli u pariz da se spreme na vreme za drugi grend slem.. TO je neko moje vidjenje situaicije pa zato:
Jankovic - Arvidson 2 @4.5
ili
Soderling - Gonzales 2 @3.9
ili
Woznacki - Lapcenko 2 @8.5
ili
Berdih - Manarino 2 @4.5
ili
Skjavone - Falkoni 2 @6.5
Neke od ovih ce sigurno doci,pa proberite ako neko zeli..
Све се слажем са Газимудом, сем Скјавоне, Вознијачки и Бердиха... Јелена је фикс на тикету, губи сигурно.
Moja dva za danas:
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3981874-878
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3597400-878
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2739374-878
Ma dajte vi neke golove,ja cu da opalim Bragu iz 2-2 za 1000,12 je kvota,kenja mi se kad mi stave 1.4 kvotu na finale necega....
Ja mećala:
Ural 1
Porto 3+
Lil 1
I opet će me sjebati Lil, garant.
Prosla Arvidson @ 4.5, al pobedio Soderling. Aj da vidimo sta ce dalje da bude.
Фала Џанки...а да те питам имам опцију да штиклирам поред 5/10 и 6/10 и 7/10...шта се дешава тако кад штиклирам више опција?
e jebem li ga...ne igram to online