Кладионица

1. A jebemti počinje PAO u 5, a tek sam se vratio u stan životeee

I brose u 6!

2. Ja sam izatezao jebe mi se kad je danas koktel u firmi ovamo bio klan kladionicara prste tipovi ko konfete

3. да ли Жижић данас игра за Факу?

4. Prošo mi tiket, je l to dobro?

5. Nikolasa - ispratio sam.

6. Будућност, Партизан, Барка, 2.00

7. Sto Parahuski manje?

Citam ne igraju Banic, Micov ne znam jel ima jos izostanaka..

8. Zato sto ide na burusisa i singltona

9. Yato što je parahuski kurac, jebo ti tu ligu u kojoj je on neki faktor.

10. Ne igra Banić? Njega imam minus na jednom, da zaokružimo to onda polako

11. ma izostavio sam ga, rokno

Meli +
    Brose 2
    Borusis +

i ovo psetovo

poluvreme manje poeni Uniks i Panata ako ne dodje mnogo ce da te boli uplatices mi ovih 200 din na tekuci

12. Dragic u sokeru 21.5 minus samo takav

13. e dosao ti sinoc Batum manje jel si ga ispratio xD

14. papete zao mi je pre neko vece sto si izabrao ona dva para sto sam preporucio i time smanjo svoj balans na mocartovom racunu za 1000 :(

15. Pa jesam, iskomentarisao sam i dodao da je tomas dai 17 poena u drugoj i pocepao mi cmarcic:)

16. Jbg zakasnio sam na prvu, gužva na gazeli...

Gužva svuda jebeno

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.