stvarno jedu govna nema smisla, iljasova dao 9 za poluvreme fali mu jos 8 i ja kao ide jbg on se upuva bilmez posle. danas bjelica nula poena 30min i onda za 5min nabije 9 radonja ga izvede fali mu jos tri pa jebite se bre
A kolison dobija premalo poena iako je lawson kurac, nema jebenog razloga i neko da i kaue tako ti je to brate tako je kurcina moja lazi samo lazi jebene ceo zivot moj
kazins usao lagano
usao i saric a iljasova planira da me jebe izgleda pu
nula poena treca cetvrtina pa jbt
Kako kenja filu sad haha haos
A sinkc cekam sarica, kad ilijasova utakmicu sezone, vcrs ilijasovu, ono saric dere pa dokle bre lazi ove vise
stvarno jedu govna nema smisla, iljasova dao 9 za poluvreme fali mu jos 8 i ja kao ide jbg on se upuva bilmez posle. danas bjelica nula poena 30min i onda za 5min nabije 9 radonja ga izvede fali mu jos tri pa jebite se bre
Mene vadi kolison samo, da ponovi ovakvu cetvrtinu inace ode u kurac sve do daljnjeg
meni nije jasno sto ne vraca iljasovu neke rezerve su imale vise minuta od njega za prvu postavu i da ne pricam
Zato sto saric dere jbg nece da kvari sad ovaj preokret koji i jeste poceo kad je usao
FILA DALA 42 U 3/4 O BOŽE ME SAČUVAJ KUKU MAJKO
Saric se sprda kakav je pas sad dao ajao nema nista od ilijasova osim ako ne udje na kraju i sune 3 trojke, sad da se nadamo produzecima samo
A kolison dobija premalo poena iako je lawson kurac, nema jebenog razloga i neko da i kaue tako ti je to brate tako je kurcina moja lazi samo lazi jebene ceo zivot moj
2000 na klivlend obasko od sistema
Super bol večeras (tj. sutra uveče)? Ne sviđa mi se to.
Inače
LOL matori.
Jel prati neko to osim pokojnog makaronca? On je pratio dok je mogao xd
Zasto kolison ne ukazi pa plakacu jebeno kako su moguce ovakve stvari
Lawson koji nije jednu lepo preveo igra vec 15min o boze o boze pa jenacu vam mamu ko god me jebe jebem ti govnjivi zivot
jedino produzetak moze da me povadi treba mi da sakramento dobije i iljasova 8p xd
kolko sam samo puta spasio makaroncu zivot
hahaha pa u filadelfiji svi usli u plus osim iljasove xdddd makar odo da spavam nek se jebu
Vucevic 0 poena
To je to sto se mene tice, srecno svima