Кладионица

1. Video sam da Vučevića predlažu plus, ali sam u statistici video da ima slabije brojke kad igra utakmicu bez ijednog dana odmora. Ali nisam imao muda da kontriram i minusiram Ibaku koji će me lagano oboriti. Pih

2. Pridruzujem se psetu u jebanje turske majke Iljasovi

3. Kec na Barnli poklon danas.

4. INFO ZA CETVRTAK

Spanulis 20 dana van parketa zbog povrede butnog misica, u Kazanj ne putuje ni Jang zbog bolova u operisanom kolenu

Lojeski povredio butni misic-ne zna se status

Juce su derbi pod inekcijama igrali Printezis i Mancaris

5. Lokomotiva H1 3.5
    Valensija - Cedevita 170.5 -
    Dubljević 13.5 +
    Bilan 12.5 -
    Mekejleb 10.5 +
    Kampaco 14.5 +

6. Makabi oterao vimsa koga sada da jurim minus :(

7. фантастична понуда данас, играће се змијице на инглиш футбол

8. Kosovac zauzeto
    Makabi oterao vimsa koga sada da jurim minus :(

Пробај Томића, нешто ми се не сналази никако од како им се Фаверани придружио.

9. Kapiram da ce banuti nikolas da okaci ovaj gore dobitni tiket a niko ga nije ispratio xd navijam za tebe druze

10. Jebaće ga Lokomotiva.

11. Odigram tiket, bilo mi usput pa kao daj da nalupam nešto da pratim uz derbi lpul - čelzi, stignem kući, otvorim rezultate, ono arsenal 0:2, ok, molim lepo, poduvan kurac pre nego što je i počeo derbi.

12. Dobro, imam 1i3+ tu, samo nisam se ovome nadao baš.

13. Vezao sam četiri promašaja, imam još samo dva, večeras moram dobro promisliti, zasad mi se Farid čini kao dobar izbor za plus.

14. Ne znam, Stec, el pratiš ovo za fantazi
    https://www.dailyfantasysportsrankings.com/2017/01/31/daily-fantasy-nba-basketball-picks-for-fanduel-and-draftkings-13117/
    https://www.dailyfantasysportsrankings.com/2017/01/31/daily-fantasy-nba-news-and-injury-updates-for-fanduel-and-draftkings-13117/
    Pogađaju obično ko će da ima dobre utakmice, sad naravno nisu samo poeni u pitanju, nego i skokovi, asistencije... Ali ono, ako se dvoumiš ili višeumiš, možda ti ovo pomogne da se odlučiš.

15. Нисам знао за ово, хвала. Делује да би могло бити баш од помоћи.

Говна из Сокера немају Фарида у понуди, размишљам о Кемби и Дејвису или Аризи.

Допуна: Кемба и Дејвис су одиграни

16. Odlican dejvis 2-14

17. Pa ne samo dejvis nego ovaj burazer nista pogodio nije

18. Ni blizu granice, a još su i produžetak igrali

19. Cepio sam Batuma protiv bivseg kluba + ali mora mrtvi Chendler da bas sad pocne da ubacuje sve..cudni rezultati vec par dana izbegavam vise parova i vece uloge..

20. video sam da je pala kvota na paok.ne mora to nista da znaci,al eto.jos su i bolji,tako da.slavija prag protiv osijeka.jeste da je prajateljska,al jebes osijek.nikakav tim