Кладионица

1. Haha, al realno jeste samo i baš izbegavam prijateljske i golove i ki sve.

2. Dio ajd vrati nadimak molim te

3. i ja izbegavam,al danas gledam jebenu spartu.u poslednjih 17 tekmi 15 pobeda i 2 neresene i igraju protiv osijeka.kvota 1,6.ovo je laganica.kita.svejedno je taj tiket krepo,al opet...osijek

4. Tomas 30.5 +
    Lebron 26.5 +
    Dragić 20.5 +
    Bledso 22.5 +
    Metjuz 15.5 +
    Batler 25.5 +
    Konli 19.5 +
    Haris 16.5 +

5. Tomas 30.5 +
    Dragić 20.5 +
    Bledso 22.5 +
    Batler 25.5 +

Ja probrao šta mi odgovara.

6. Kapiram da ce Zenit i Novgorod nikad da prebace 180 poena. Ipak je nokaut faza.

90:66 molim lepo

7. moj djoks stajl najbolji je na svetu

8. Ispratio sam te bio, au ne verujem koj baksuz :/

9. ја сам испратио Елмедина Китановића, не знам колко је дао и немагу да нађем где да пратим еурок куп хлупи, ЛШ закон

10. Ja te ispratio, kao i uvek, gospodine Nikolase, ali nije bio ovaj Lukauskis u Sokeru (u Mocartu bilo još manje igrača), a Todoroviću granica bila 7.5, sva sreća, pa sam ga preskočio. Ali sam se napravio pametan i dodao još dvojicu en bi ej igrača, evo već se kajem.

11. http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/games/results/showgame?gamecode=159&seasoncode=U2016
    Evo, Laki, imao 2 poena i 3 izgubljene lopte na poluvremenu, sad je poludeo u trećoj i stigao je već do 8 haha. Valjda neće previše da ludi, a i ne moraju baš previše da igraju na njega kad ima 2/7 iz igre.

12. Haha a pazi ja što se tripujem da je još treća četvrtina, gledam na flešskoru rezultat 38-36 u četvrtini, rekoh koji kurac, a ono već kraj, nego ovi neuredni statističari ne znaju kad se završava jedna i počinje naredna četvrtina.

13. Ала су се упували синоћ сви у НБА, помишљао сам и Казинса и Хардена да играм, али нико ни близу плуса.

Остао ми још један покушај, прескачем вечерас НБА и ослањам се на ЕЛ и сопствени осећај, па ако пукнем, бар знам да сам следио своје срце!!

Размишљам да играм два пута, прво сутра Јудоа, а онда прекосутра Брауна, али то мора проћи анализу.

14. stevane mogu ti ja pomoci

15. Na koliko si išao puta?

16. Malo je 6 brt, msm po meni. Sama suština je da imaš pun kurac pokušaja da jednom ubodeš, ono da ne bude da ti serem, ali po meni 8 minimum treba pokušaja.

Na koliko papet ide ako znaš?

17. Рече ваљда да почне са 6, па повећава постепено.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.