Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Uh ta je najbolja, druže, staviš kocku u usta i čekaš dok se ne istopi sva čokolada, i onda ti na kraju ostane pička i nju ostaviš deci pošto nemaš zube :D
SVE ŠTO POMISLIM DA BI MOGLO DOĆI A NE ODIGRAM, TO DOĐE, A KAD ODIGRAM ONDA NE DOĐE
Armin pre 4 sata, dobro je
e gledaj sad stevane, kako minesota lagano prelazi u vodjstvo
Izijeme nabice ih lebron ko ovnove
Ne mogu da gledam, idem da spavam, ali ti želim prolaz, iako ću se onda sutra nervirati što te nisam poslušao.
Ko ce sutra doruckovati cokoladu? Ja! (najverovatnije)
Uf uf najedem se przenica pa se zasladim cokoladom.
hahahah
ajde minesota moja mala maco!!
sta li je bolje, da ti prste na ruci saseku kamatari ili da ti otpadnu od secera (dijabetesa) od nerviranja
Kapiram kamatari. Jer odseku, malo se izderu i izvredjaju te i odu. A
A ovo je proces koji traje godinama. Smezuraju se, pa osuse pa polako odpadaju i prave se kraste itd. A i cimas se po kontrolama, placas lekove itd...
koje przenice jedes mekike ili obicna ona govna
kad sam sebi pravim onda obicna ona govna jer ne znam mekike da umesim
ja kad se tapiram ja njih pravim i jaja
a sto se tice mekika pa ja mislim da mogu da pojedem dva kila. Dovedi mi najveceg bika iz sela, izmeri ga na vagi za stoku, posle toga u toj protivrednosti kilograma donesi mekika dok ne pojedem sve ja ne ustajem
zalivas jogurtom ili kako? Prazne one ili stavljas nesto preko (nadam se da ne)?
prazne prazne, pa jogurt ili sok
tako i ja isto xd
ja ne volim kad me teraju da namažem mekiku ili palačinku, pusti me da jedem prazne, sviđa mi se :=0
prazne palacinke?