Кладионица

1. da, obavezno pojedem makar par komada praznih

2. haha pa koliki su ti mesecni prihodi?

3. prekini da mi braniš da jedem praznu palačinku, jesam lepo iznad napisao da ne volim da mi to rade

4. citiraj deo teksta gde sam ti branio

5. PuppetMaster
    haha pa koliki su ti mesecni prihodi?

Nemoj da jedeš prazne palačine, namaži to malo nečim, osim ako su ti prihodi baš baš mali

6. pu majku ti jebem a ja nista da pogodim!

7. samo sistem i debele zene (brkate)

8. Gadiš mi se skotino dabogda se udavio suvom prženicom

9. ne cujem sta pricas od suskanja novca

10. pa nisam jos prosao, ali je dosta izgledno

11. nikad ne treba cestitati nekom kad pogodi tiket, nego sacekati kad pravi neko veselje kad te zove i onda mu cestitati uzgred

12. PuppetMaster
    pa nisam jos prosao, ali je dosta izgledno

13. cestitam ti na rodjenju sina i sto si pogodio onaj tiket 2008..na monako kad si igrao secas li se

14. cestitam ti na rodjenju sina i tiket sto si pogodio i dobio 1200 dinara

15. dobio si kume sina ali cestitam ti dodje ti i onaj tiket 2005. ti sto odigra

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.