Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Opaaaaaa
ajdeee bree po 240k
Armine jel osecas nesto da mirise?
sta to mirise brate ?
Dobar Coa dobar
Nadam se bar 10 k na račun Lukić u kladionici Soker
meni je dosta 1000
kladionica Soker takodje
Mirise na senlucenje u mocartu brt xd
Bregididžanum bregididžanum
Ht
Ht
Ajde ulegni jebate
Jel sad imam 120k? Xd
Brani ovo!
da si u nekoj stranoj kladzi imao bi cashout mozda 10k
a coakg garant prati i navija nego ne sme da pise nista jer ako ne daj boze krene po zlu pali se auto i za kragujevac xd
O mom trošku hahah
Drug čekao Sevilju neki dan u Engleskoj i još jednu za 4600 funti. Davali mu 900 pre početka prve
а јес' курац, него радим нека друга посла.
ма пратим само резултат, не гледам текме...
навијам јеби га, наравно да навијам.
и нека псето не заборави да НИСАМ ИСПРАТИО. џд
Hmmmm zamisljam ovakav scenario: arsenal napada napada napada al nece da ulegne jebate i kad se izmore u 78-om sevne jedna coskara robena ono njegovo u levo i 1:1 i smore se svi i kao aj se izdodajemo za to vreme u napulju drama napoli vodi 2:0 od 64-og minuta posle guzve u sesnaestercu ali avaj kao po nekom sablonu realu sviraju penal u 83-em minutu ronaldo ga daje slavi kao da je zabo maksimalu u mocartu napoli krece po gol za produzetak ali pozadi je prazno kulibali sam dubinska kroata modrica bejl 1 na 1 sa rejnom i 2:2 sudija svira kraj veselje u domu mome. U londonu muk.
Hahahahahaha
Coa rekao sam ti da ispratis i da sam ubedjen.
https://i.imgflip.com/16med0.gif