Кладионица

1. ја ћу ево да испратим овај гвозденов предлог јер је и прошли пут овако бануо и окачио тенис неки ко зна који, и дошло и онда нас прозивао да смо сви занемарили и мислили да се спрда. е па ето, поспишил кец, а свакако су шансе 50/50.

2. Hahahah to bre sutra jebemo marinu

3. иди издркај сад да можеш дуже да јебеш сутра :Д

4. армине игра ли бледшо? и има ли неких других изненадних изостанака који могу да се искористе?

5. Nema nista brt bas cudno

6. Tesanovici su nocas dezurni pazite se sekto

7. Scouser
    Da..ili ovaj mis poneses i kazes pa sta ti mislis koliko godina sam kliktao na reklame da dodjem do tebe, shvati me sentimentalno sam vezan za njega

hahha najjaca tema na forumu

Dajte da doniramo svi po 300-500 dinara da kupimo psetu cvikere na poklon

8. Blejk Grifin hahaha kako ga jebe Mark majstor

9. Izgleda se povredio jebeni kris pol a utrpao 5 poena za 4min haha kakav zavrsetak dana

10. е па овако:

Финикс хендикеп 1 (-5.5)
    Букер 23.5 +
    Нуркић 14.5 +

ако ово усере сутра весеље с евролигом.

11. Bio je pun kurac tih spujunskij kamerica svojevremeno u merkatoru, mogu da ti kazem da se kamerica ne provaljuje. Naravno naocare najbolje, imaš i u hemijskoj olovci, zipo upaljac

Tako da mozes da he jebes u doktorskom mantilu a hemijska u dzepu. Eventualno moze u onaj plavi mantil iz gvozdjare i naocare one za varenje lolo.

12. Haha klivlend lagani poraz, sas poraz, lenard kurcina, finiks lagani poraz lazi prevare

13. Bio je pun kurac tih spujunskij kamerica svojevremeno u merkatoru, mogu da ti kazem da se kamerica ne provaljuje. Naravno naocare najbolje, imaš i u hemijskoj olovci, zipo upaljac

Hmmmm zanimljivo...inace ja onaj link koji sam sam okacio i koji vodi do slike sa naocarima, upaljacem, satom i hemijskom sa kamerom nisam ni otvorio pa mi je ova tvoja info od presudnog znacaja.

14. Poenta je bila da sam te gedzete drzao u rukama i da je dobro odradjeno. Al dobro, izvini sto sam hteo da pomignem.

15. Poenta je da pišeš da bi pisao XD

16. Ne znam kolike ce biti granice ali ako rejes bude u ponudi to je lagan plus na njega i djenku, mislim da ce volters kurac da prenosi loptu djenka je to proslu solidno odradio i igrao 30+ minuta

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.