Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hah ma nije isto biti ruzan, ili manje lep ajde da kazem uvijeno na valdemarov nacin, i izgledati kao idiot ;)
Mene ne plasi to nego sto.svaka ozbiljnija gospodjica prvo.proveri musteriju detektorom onim
A i satom cu snimiti i sebe jbg pa onda ne bih delio snimak a naocarima samo nju i moj kurac sto mi ne smeta ni malo velik mi je kurac bas
S kakvom se tehnologijom ide u jebačinu
Sad se setih nesto, ortak bio kod neke klinke kaze lici na seku aleksic..eh kad bih ja naleteo na neku sto lici na sandru :(
Mislim mogu misliti na sta je ta licila, 40e kostalo zadovoljstvo vrv od slicnosti sa sekom ima mladez samo
Brt ako hoces da snimas POV onda naocare uzni, ako hoces iz treceg lica imas stoni sat sa kamerom
Lecki jesi video moje pesmice za macvana danas kako su odsljakale a imao 0p na poluvremenu
Dobro sale picka mu materina pa zasto
Video, Ps, pa vi posle pričajte da sam lud što bajem :)
Skauz kad budes hteo samo javi, pitaj ostale kakav izbor kurvi mi je dostupan
Ma kaki lud ja bajem poigravam po dnevnoj sobi popisavam se po rukama nista me nije blam
Najbolje nek ponese onaj veliki sat sa kukavicom, a unutra kamera, kaže ne može da svrši dok ne čuje kuku kuku
Samo Sandru bih platio, a za nju vrv moram prodati bubreg..mada i to bi mi sredio lako sa ovima dole hah
Sandra u penziji
Za tebe bi se vratila u pogon
Znam..koliko te zena gori ja nemam komentar..
Koja sandra ona sto ju je pseto vatao ili ona ajde da se prskamo?
Prva jbt
A jebiga nerealno mi da je ona u penziji, a jos nerealnije da je ova druga xd
Haha Sexy Sandra jebena. Je li to ona što je prije fazon 10 godina u Velikom Bratu onom Crnogorcu patuljku onako histerično vikala ''Poližeš mi pičku!'' Haha pa da sam mogao otići tamo polomio bih joj zube kad sam to čuo iako sam tad bio klinac koji je tripovao da je svako prostačenje zakon... ali imao sam tu granicu kada moram da udarim šamar za transer