Bristol City - Burnley GG2+ (oba tima daju bar dva gola) @ 6.50 - čekam, sumnjam da će doći, pošto sam tek posle skontao da sam gledao statistiku za Bristol i Barnsley... kreten...
Ajde Burnley bre, imaš još 25 minuta do kraja da daš gol!
Nisikori - Djokovic 1 , ne znam kvotu!
a sigurica je da igraju 3 seta!
Video sam to na vreme, Gazimudo. Ali ko da odigra jednu takvu ludost?
Nisam verovao da moj Đo može da izgubi od gubitnika!
A svaka čast i za tačan broj setova.
Ma gde ludost, pa igrali su 2 puta pre ovog meca, djoka je oba puta pobedjivao,al ga je nisikori zestoko mucio.. Oba meca sam gledao uzivo tada.
A tad je nisikori bio bas dete..
Imaju jako slican stil igre,a nisikori je sad u usponu forme..
ja ortaku poslao onu istu poruku, i on car odigra tacan rez 2 1 za nisikorija, kvota 9, i singlira :D
Puši kurac Liverpulu, znaš! Jebem ti idiote koji ne mogu kod kuće da dobiju jebeni Svonsi! Ne zaslužuje ta stoka ni 10. mesto a kamoli neku LŠ! Još samo fali da dobiju Roma i Fejnord pa da se stvarno ubijem! Za koliko Sher? I kad god pomisliš da si neviđeni baksuz, seti se mene koji pada 4, pazi 4! tiketa (ovaj uzvičnik nije faktorijal) samo na šiptarsku Benfiku!
Da su oba gola ušla, 37 000, da je bar jedan došao od ta dva, 18 500... A sve to na uplatu od 100 dinara. A unazad mesec dana kad skupim sve tikete gde sam pao zbog jednog gola, još nekih 15 000
бури
gazimudo, opro bi ga đovak samo da se nije sjebao, baš ko u prvom setu... dok nije zatražio medicinski tajm aut, nigdje ovog kosookog nije bilo
PA naravno da sam uzeo i povredu u obzir pre nego sto sam ostavio. Pa kad je onaj pecner namucio djokovica u prvom kolu, racunao sam da moze i nisikori..
Iskreno,mislim da i u parizu treba igrati protiv novaka vec od treceg kola, oce covek malo da rastereti kalendar za sledecu godinu, ne moze ni on da brani 100% poena..
Мени кладионице плаћају да не улазим у њих и не затварам их! Ниси требо да играш ГЕНК. А што се тиче Конквизтадора, ћераћемо се, мада верујем да би ме јебо због искуства! :)
Ma, Genk mi je najmanji problem na ovom tiketu.
On prolazi opušteno, i to sa najmanje dva gola razlike u svoju korist. Neke druge utakmice su zajebanije.
jebi ga ja nisam... ali svaka čast, mada je vjerovatno ta neka povreda uticala na konačan ishod...
Ajde Burnley bre, imaš još 25 minuta do kraja da daš gol!
BOMBA DANA:
Nisikori - Djokovic 1 , ne znam kvotu!
a sigurica je da igraju 3 seta!
Video sam to na vreme, Gazimudo. Ali ko da odigra jednu takvu ludost?
Nisam verovao da moj Đo može da izgubi od gubitnika!
A svaka čast i za tačan broj setova.
jebem ti york
ПЕДЕРИ ИЗ ЛИВЕРПУЛА ПЕДЕРИ ЈЕБЕМ ВАМ МАЈКУ МРШШШ , ПУУУ!
A u pizdu lepu materinu, pa da li je moguće da sam toliki baksuz?! Po jedan gol na obe utakmice...
@ ljakse
Ma gde ludost, pa igrali su 2 puta pre ovog meca, djoka je oba puta pobedjivao,al ga je nisikori zestoko mucio.. Oba meca sam gledao uzivo tada.
A tad je nisikori bio bas dete..
Imaju jako slican stil igre,a nisikori je sad u usponu forme..
ja ortaku poslao onu istu poruku, i on car odigra tacan rez 2 1 za nisikorija, kvota 9, i singlira :D
gazimudo, opro bi ga đovak samo da se nije sjebao, baš ko u prvom setu... dok nije zatražio medicinski tajm aut, nigdje ovog kosookog nije bilo
Puši kurac Liverpulu, znaš! Jebem ti idiote koji ne mogu kod kuće da dobiju jebeni Svonsi! Ne zaslužuje ta stoka ni 10. mesto a kamoli neku LŠ! Još samo fali da dobiju Roma i Fejnord pa da se stvarno ubijem! Za koliko Sher? I kad god pomisliš da si neviđeni baksuz, seti se mene koji pada 4, pazi 4! tiketa (ovaj uzvičnik nije faktorijal) samo na šiptarsku Benfiku!
Da su oba gola ušla, 37 000, da je bar jedan došao od ta dva, 18 500... A sve to na uplatu od 100 dinara. A unazad mesec dana kad skupim sve tikete gde sam pao zbog jednog gola, još nekih 15 000
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8465034-927
PA naravno da sam uzeo i povredu u obzir pre nego sto sam ostavio. Pa kad je onaj pecner namucio djokovica u prvom kolu, racunao sam da moze i nisikori..
Iskreno,mislim da i u parizu treba igrati protiv novaka vec od treceg kola, oce covek malo da rastereti kalendar za sledecu godinu, ne moze ni on da brani 100% poena..
Љаксе падаш на ГЕНК
Murinjo, nemoj da zajebavaš. Uvek mogu da te pobedim u ConQUIZtadoru.
Мени кладионице плаћају да не улазим у њих и не затварам их! Ниси требо да играш ГЕНК. А што се тиче Конквизтадора, ћераћемо се, мада верујем да би ме јебо због искуства! :)
Ma, Genk mi je najmanji problem na ovom tiketu.
On prolazi opušteno, i to sa najmanje dva gola razlike u svoju korist. Neke druge utakmice su zajebanije.
Генк ће да те сјебе. :))
Што ми не верујеш?
Hofenhajm. Pu.
+1 i Ipsvič PU, jer nume tekmu da namesti ljudski, iz aviona se videla nameštaljka.
Sto rece gazimudo imaju slican stil igre, dosadan stil jelte, linijasi glupi...