Кладионица

1. zaniljivo.. aj javi prolaznost.. mislim,moze to da se juri i sa 100din,al ako ne dolazi,ne isplati se ;)

2. Pa evo opet sam omanuo...znaci 0 od 3,samo sto sam ja igrao dane kada je bilo 10 tekmi dnevno...I forsirao...Kada uzmes listu za vikend,pogledaj sta su ti najveci golovi i to cepnes. Moze sa 100,mada mislim da je najbolje sa 1000 da se igra,po 250 na svaki tiket,i dobijes neki 15000 ako dodje...

EDIT: Evo Papa je usla u 3+pp a ovi pederi ga dali u 6. i ostalo tako... Jbg,vise srece sledeci put...

3. Još jedna liga koju više ne gadjam- izrael sranjee!!!

Znači da li mi veruješ da sam tu tekmu hteo da odigram duplu šansu x2 baš zato što sam znao da su govna? :) Ja srećom uplatio siću pa mi i nije krivo. POVOLJNO PRODAJEM 2 BUBREGA, 50.000 EVRA. AKO IMA NEKO DA JE ZAINTERESOVAN, NEKA SE ODMA' ISCIMA DO NAJBLIŽE KLADŽE I UPLATI NA REAL 50.000 JEVREJA. FALA! Bubrege dobija čim Real odere od kurca onaj jadni patlidžan. Ako pozovete odmah, dobijate i pola jetre gratis. 011/3443-212

4. Ostalo je još nekoliko minuta do kraja utakmice Albanija 21 - Rusija 21. Trenutni rezultat je 0:1. Očekujem svakog trenutka da Rusi postignu još tri gola.

5. HAHAHAHAHAHAHA...Ništ se ne sikiraj, saće :D

6. Negde sam se zajebao u proceni.
    Trebalo je da igram 4+ Hrvatska 19 - Finska 19.
    Evo, već je prvo poluvreme dostiglo taj broj golova (3:2).
    Drugi put ću duže da razmišljam.

7. Dajte nesto za baraz.
    Bosna 0-2
    Turska GG
    Srbia GN

8. Sutra crna gora dvojka. Može da se proba, ipak se ne baca kvota od 4.4...

9. Jes da sam u zadnje vreme skoro sve igrao iz zajebancije, ali vec mi ide na kurac sto ne dobijam.

10. portugal
    irska
    turska

i cenera na to

11. Puši kurac Kaho, znaš! I jebeni Žil Simon, slepac mrtvi! Igram tiket prekjuče i ne skapiram uopšte da sam igrao jebenog Francuza, koji je naravno izgubio u sred Pariza od jebenog Huana Monaka! Pa da li me i jebeni tenis smara?! Nema, od sutra igram američki fudbal na Dolfinse i sve u pičku materinu! Inače, za sutra ću d' opičim za neku siću.
    BiH - Portugal x
    Češka - CG x
    Turska - Hrvatska 2-3
    Estonija - Irska NG
    Eto, čisto da znate šta da sigurno ne odigrate sutra.
    'Ladno dobiše glodari.

12. Mene glodari apsolutnno šokirali. Čuh na početku da je 10:0 za glodare i kontam joj kad se real zagrije, će da dobro popuše, kad ono kurac...

13. POVOLJNO PRODAJEM 2 BUBREGA, 50.000 EVRA. AKO IMA NEKO DA JE ZAINTERESOVAN, NEKA SE ODMA' ISCIMA DO NAJBLIŽE KLADŽE I UPLATI NA REAL 50.000 JEVREJA. FALA! Bubrege dobija čim Real odere od kurca onaj jadni patlidžan. Ako pozovete odmah, dobijate i pola jetre gratis. 011/3443-212

Да да, то је то исконско знање о кошарци..

14. Evo nekih predloga od čoveka koji, zaključno sa današnjim danom, nije prošao tiket ravno 122 godine.
    Dakle, moji predlozi su:

U.A.E. - Korea Rep. - 2&T22+ (1.85)
    Cameroon - Sudan - GG (2.00)
    Wiedenbruck - Lotte - 2&T22+ (2.30)
    Quevilly - Cherbourg - GG3+ (2.35)
    Orlean - Paris Fc - GG (1.70)
    San Marino M21 - Belarus M21 - 5+ (2.20)
    Estonia - Rep. Of Ireland - 2 (2.25)

15. Uzeli smo pare na singlu Partizana! OPAAAAAAAAA!

Aj za pare, al' što smo uzeli Reala, huhuhuhhuuh!

Jebeš 30 miliona za pojačanja, nije sve u parama.

16. Danas odigrao baraž poluvremena X.

17. Koja je bila kvota na Patlidžan?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.