Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja juce pogodio Mekejlebe,Krstica,Lorbeka vise poena i Velez 1.
Cekam danas Urugvaj sa hendikepom.
Predlozi za baraz:
BiH-Portugal 1-2 ili x-2
Turska-Hrvatska 1
MEHIKO 1
Džanki, glodaru, ne seri! :D A realno, taman da su išli onim našim raspalim GSP busevima od Madrida pa dovde, trebalo je da ih razbiju. Objektivno gledano, imaju mnogo bolju ekipu. Sva sreća pa se niko nije primijo na oglas. :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5477644-929
Bacio sam danas 5 baraz tiketa za 700 dinara. Uglavnom se sve svodi na to da Turska i Portugal dobilaju.3500 ako svi prodju.
odigrao ovo:
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-6251690-929
Ajde ugari imate jos 20 minuta da date jos 1.. Ili ga bar primite ako necete da date!
EDIT: i naravno ugarska stoka da dva komada za 20 minuta i onda igra bunker protiv lihtenstajna!
Dajte neke sigurne za sutra?
Kako ja igram, hleb i pavlaka mi ne ginu.
Čisto da te informišem da se ništa osim FA kupa značajnije ne igra sutra, a i to igraju neki Yellowstone protiv Wimbledona. Da l' su ludi Hrvati ovoliko otresli one mrtve Turke... UPRAVA NAPOLJE! HIDINČE, NISI TI ZA TURSKU!
To ti žemka. Prilika je da se prođe na golove. Ima kile utakmica.
Bogami, meni ne bi pomoglo još toliko tekmi koliki sam baksuz. :) Sutra eventualno ako nešto i odigram, to će biti čisto eksperimentisanje.
Prošao tiket, hvala bogovima :P
Poljska - Italija 2
Francuzi - USA 1
Estonija - Irska 2
Kipar - Škotska 2
100 evrića, ja i ortak na 2 tiketa, laganini :)
Brate, ostao bi i bez bubrega i bez 50 soma evra :P
Gazimudo, ne mogu da verujem da u sistemu 4/7 nisi pogodio ama ni jednu jedinu bogovetnu utakmicu!!!
E, danas ću, osim običnog tiketa, odigrati i jedan sistem 4/7, da ti pokažem kako se to radi. Naravno, nijedna kvota neće biti ispod 3.
danas samo pali košu... kvota oko 10 i uplata isto tako cener i ko im jebe mater...
Bury-Crawley
Hinckley-Tamworth
Hareford-Yeovil
Bristol-Corby
Preston-Southend
Redbridge-Oxford
Sve GG,kvota 16.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6483700-929
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3061955-929
A u pizdu mater, opet padoh tiket zbog jednog gola razlike.. Dokle?! Kakav me ovo maler bije već 2 meseca?!
Toliko sam postao paranoičan da sam napravio sistem 3/4 sa kvotama preko 2, i još dodao 4 utakmice u fiksu.. I pogodim sve iz sistema i zajebe me jedna u fiksu, umesto 1 došao X... Smorina, na uplaćenih 150 ovaj put ostadoh bez 4100.
Ono što očekujem da će sutra proći:
Fođa - Taranto - 1 (2.50)
Specija - Prato - 1 (1.60)
Viljareal - Almerija - GG3+ (2.25)
Od sad cu samo pilicarske tikete da igram. Tipa kvota 2-3, uplata oko 500 ili zavisi koliko imam.