Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Интер педер највећи , па ајде мајку вам , испашћете из лиге ...
E, kod mene ti je trenutno skoro pa takva situacija. Danas ćaleta pitam za 30 kinti, eeeeej, 30 kinti, on me smorio k'o da sam mu uzeo 3 somića jebote!
Зато ја на Интер никад не играм. Добише 2:1 ал то не мења ствари пуно.
Јој, дај Толе нешто што има сутра да се игра. :)
Да одрадим један тикет сутру ујутру,
Samo JEBENI Bajern.
Pa gdje će im duša, a ja govedo.
интер кућу промашио у првом полувремену. ваљда ће да муну један у другом. мени треба још генк п1 после, остало за сад, да чукнем у дрво, иде к'о по лоју.
а на једном тикету ме изјеба раднички из крагујевца. играо 0-2, а они у последњи' 25 минута дали три, и примили један. јебем им дете крагујевачко, ллолл
е дабогда пој'о говно ако икад више са вама поделим тикет. јеботе. мрште у курац, баксушчине. лололо
auu sto volim sto dortmund dobio ove sto misle da znaju da igraju fudbal jee
Ево за сутра један:
-ПСЖ - Нанси 1
-Хамбургер - Хофенхајм 1
-Јуве - Палермо 1
-Ђенова - Новара 1
-Рома - Леће 1
-Атлетико - Леванте 3+
-Андерлехт - Сенр Тројден 1
-Севиља - Билбао 1
Ја изашо , лоло , 4300 дина на 300 уплате ...
Bogme dobar Tomislave, aj namesti ovaj Juve da prođe 100%, neću opet da padam na žabare... :) A ako si siguran za Hamburger, mo'š slobodno 1&3+ jer su i jedni i drugi jako efikasni, pogotovu Hofenhajm.
Ја на 300 динџи налупао ово , нисам се ни надао нешто кад оно
Инверсес - Селтик 2
Норич - Арсенал 2
Партизан - Чачак 1
Мореиренсе - Луада 1
Свонси - Јунајтед 2
Интер - Каљари 1
Саутемптон - Брајтон 1
Haha! Šta si očekivao? Da Čačak pobedi Partizana? Ili Norič Arsenala? Ili Svonsi Junajteda?
Pazi njega, igrao kvote koje ne prelaze 1.20 i kaže: nisam se ni nadao nešto!
L@ki, mora da se šališ.
Добија Јуве сигурно.
Хамбургер - Хофенхајм: Долази кец вероватно али не би се усудио да кажем да ће бити 3+. Кад год одиграм то на две ефикасне екипе, увек буде 1:0. Тако данас и на Бајерн - Дортмунд.
Lololo, kupio sam mnogo kvalitetnog piva zahvaljujuci Fulamu.
I Sanderlendu! Ne smemo zaboraviti te hrabre momke.
Mnogo dobro bilo!
Trebalo je da igram 15 + na Nemačka - Kazahstan (žene, fudbal, kvalifikacije).
Završeno je 17:0.
Naše su žene danas pobedile Hrvatice sa 4:2, i lepo se kotiramo u grupi 6, na drugom smo mestu, odmah iza Nizozemske. Doduše, Engleskinje i Hrvatice imaju po utakmicu manje.
Рођаче , само Партизан је био 1.15 , све остале од 1.50 , 1.60 а неке и јаче ...
А ја тако узимам паре , сад , што и ти ниси то одиграо ако је било толико лако , по теби ...
Znam, bre, Laki, kakve su kvote, samo se zezam. Ali ja tako ne umem da igram.
Svaka čast u svakom slučaju...:)
Eo ovo sam izdvojio od sutrašnje ponude http://i41.tinypic.com/24e431c.png :D
Sve parove ću uplatiti na 50 dindži, čisto bzvz a od ovih 10 ću da iskombinujem par lepih tiketića. Aj nek mi je sa srećom.
Hradec Kralove - Slavia Prag 2 kvota 2.7
Hradec 6 utakmica bez pobede,Slavija 3 uzastopne pobede.
Ја сам за данас мислио да одиграм следеће :
Хувентуде де Евора - Маритимо 2
Андерлехт - Ст. Труден 1
ПСЖ - Нанси 1
квота 2.18 , на велики улог ,
ал курчина, одређене околности ме јебу па нећу моћи да уплатим ... још ако дође да поједем своје мудо...
Ево један сигуран, ја малопре одиграх:
Челси-Ливерпул 3+
Јувентус-Палермо 1
Рома-Леће 1
Ексе????-Аз Алкмар 2
Штутгарт-Аугсбург 1
Атл. Мадрид-Леванте 1