Кладионица

1. Синоћ сам се разочаро и ништа данас нисам игро. Иначе...ево један предлог:
    -Милан - Барселона 3+
    -Бајер - Челзи 2
    -Валенсија - Генк 1
    -Арсенал - Борусија 1
    -Шахтјор - Порто 0-2

2. L@ki kol'ko si uplatio na prvi tiket?

3. Ja mećala Barsu, Arsenal i glupi Čelzi i zna se ko me sjebao...

4. На први сам ставио 3000 , дуплирао . А на други само Апоел .... данас је могло лагано да се изађе , плус што нисам стиго за Партизан , а меркао сам још и АЕК и оне Данце , Незби .... нема везе , задовољан :))

5. Ortak us'o u kladzu i dao listic onom slepcu sto radi, ovaj mu otkuca utakmice ali naravno sve pogresno..ovaj se iznervirao jer nije hteo da mu ispravi posle 20 min i na 400 din. mu bio dobitak 26000..
    Marselj - Olimpijakos 2
    Bate - Plzen 2
    Leverkuzen - Celsi 1
    Jebeno mu sve prodje i lik uzme pare, neveruem koliko je srece imao :)

6. 12:30 Gombak-Singapore A.F. 1-2 (30)
    Ovo cu da metnem sutra.
    Moja dva ortaka kupila za 3 000 neku dojavu, ovaj jedan uzeo 200e a drugi 400e.

7. Ko'lko je sigurno ovo ? Da znam da l' da mećem koju crvenu :)

8. nisam siguran, stavi par stotina ako hoces, za crvene ne odgovaram :)

9. Слаба понуда , ако ћу нешто уопште да играм , то је Италија куп , Ђенова и Фиорентина 1 , ал нешто ми ту не штима ....

10. Ако неко не зна на кога ће играти у суботу на Звезда-Партизан...нек пита слободно мене.

11. Је л има нешто нормално да се игра данас? Да одем до клаџе пре школе, ел јок?

12. Tomislave šta tu ima da se pita kad se dvojka podrazumeva...Naravno uz jedan do dva penala za zvezdu koji neće vredeti ništa jer Partizan gazi...

13. Pronadjite na fejsu lika pod imenom Ja sam Super kladioničar ... on je odličan i mnogi su zaradili na njemu,a ništa ne uzima

14. Ипак сам одиграо

Фиорентина - Емполи 1
    Ђенова - Бари 1

А тог лика на фејсу не могу да нађем ...

15. CAGLIARI - SIENA x-1 (tačan rezultat 2:1)
    To sam dobio od Ja sam super-kladioničar na fejsbuku
    Valjda će da dodje :)

16. Daj link profila, ako ne troluješ, pa obriši posle.

17. Jebo te, ljudi, zar i dalje vjerujete u te FejZbuk gluposti...

18. Sine, znaš li ti koliko košta namještena utakmica u Kalču?
    Pa boktejebo, Kamora upravlja time, znaš li ti šta je to, znaš li koje su šanse da neki balonja sa Balkana zna planove mafije? :D

Sve te vaše dojave su dobar marketing ili čista slučajnost.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.